Vitaka написав:Что из подчеркнутого ты хочешь оспорить? Бу-га-га
Нічого. Вважаю, що гроші треба забрати як виплату Фонда.
Позиція правильна. 1. Платимо на 2620....буцімто погашаємо кредит. 2. Кошти зараховуються як власні. 3. Забираємо їх через Фонд. 4. Чекаєм вирішення судових тяжб Плеяда проти Фонду (про рознікчемлення фактдоговору) Алгоритм такий?
Vitaka написав:Что из подчеркнутого ты хочешь оспорить? Бу-га-га
Позиція правильна. 1. Платимо на 2620....буцімто погашаємо кредит. 2. Кошти зараховуються як власні. 3. Забираємо їх через Фонд. 4. Чекаєм вирішення судових тяжб Плеяда проти Фонду (про рознікчемлення фактдоговору) Алгоритм такий?
Так. Треба лише перевірити, що гроші доходять, а не зависають десь на шляху туди або назад. Ну ту 1 грн не повернули пані Аллє...)) Але не можу Михаличу додзвонитися, щоб перевірити.
"- Суди приймають досить цікаві рішення. Я не кажу цього на адресу всіх суддів. Ми сперечаємося без «матеріальних аргументів» і три чверті судів приймають рішення на нашу користь. Тобто, частина суддівського корпусу відповідально підходять до своєї роботи. Але деякі рішення, як кажуть, ні в які ворота. Наприклад, ясно - гроші з банку вже вивели, але суддя приймає рішення заборонити «Михайлівському» приймати гроші від позичальників... На цю суддю ми будемо подавати в кваліфікаційну комісію. Думаю, і НАБУ зацікавиться. Тим не менш, факт залишається фактом. За всі виведені активи йде натуральна війна. Війна за активи." http://www.ukrinform.ua/rubric-economic ... ladiv.html
demichh написав:"- Суди приймають досить цікаві рішення. Я не кажу цього на адресу всіх суддів. Ми сперечаємося без «матеріальних аргументів» і три чверті судів приймають рішення на нашу користь. Тобто, частина суддівського корпусу відповідально підходять до своєї роботи. Але деякі рішення, як кажуть, ні в які ворота. Наприклад, ясно - гроші з банку вже вивели, але суддя приймає рішення заборонити «Михайлівському» приймати гроші від позичальників... На цю суддю ми будемо подавати в кваліфікаційну комісію. Думаю, і НАБУ зацікавиться. Тим не менш, факт залишається фактом. За всі виведені активи йде натуральна війна. Війна за активи." http://www.ukrinform.ua/rubric-economic ... ladiv.html
в правовій державі такі промови кваліфікуються як тиск на суд і караються, до речі, кримінальним законом
в Україні це частина друга статті 376 КК: втручання в в діяльність судді з метою перешкодити виконанню ним службових обов'язків або добитися винесення неправосудного рішення, вчинені особою з використанням свого службового становища, -
караються позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п'яти років або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.
Востаннє редагувалось 0720 в Вів 14 чер, 2016 20:12, всього редагувалось 2 разів.
Козак-характерник написав:[quote="3634718:Vitaka"] Что из подчеркнутого ты хочешь оспорить? Бу-га-га
Так. Треба лише перевірити, що гроші доходять, а не зависають десь на шляху туди або назад. Ну ту 1 грн не повернули пані Аллє...)) Але не можу Михаличу додзвонитися, щоб перевірити.[/quote] А чем они помогут, система ведь не работает