Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
alex lem написав:Забирая монетки перед закрытием дня, Вы можете не успеть их переразместить. Потери прОцентов за 1 день. Как пишет коллега копеечка к копеечке...
В рабочее время я не могу - руковожу! Да и сколько там тех процентов за 1 день? До 100 грн, максимум, если не превышать Фонд. Даже люди с нищенской зарплатой в 3000грн получают за один рабочий день больше, чем эти проценты
Робота не вовк в ліс не втіче, потрібно в робочий час управляти фінансами
Скупердяй написав: Взагалі-то перше правило вкладника не перевищувати фонд ... і це стосується всіх баньчиків без винятку
Це правило намагався не порушувати після банкротства дельти. На жаль, тоді вдалось отримати лише 30% від депозитів. Та з Приватом відносини складались трішки по іншому і він був виключенням з правил... Тепер після банкротства працюючих банків (Хрещатика та Михайлівського) та з введенням КУБа в Приваті, почав переглядати стосунки з Приватом і виводити звідти надлишки. Поки що виглядає ніби в Привату нема проблем. Сьогодні зняв в касі 130 тис без попереднього замовлення...
І куди виводите монетки?
На даний момент закидую під фонд: ОТП, Альфа, ПУМБ, Приват. Коли повернуть гроші з Фідо та Михайлівського, буду знову цю частину коштів кидати в ризиковані банки: Траст, А-банк...
Sain_повернувся написав:Це правило намагався не порушувати після банкротства дельти. На жаль, тоді вдалось отримати лише 30% від депозитів. Та з Приватом відносини складались трішки по іншому і він був виключенням з правил... Тепер після банкротства працюючих банків (Хрещатика та Михайлівського) та з введенням КУБа в Приваті, почав переглядати стосунки з Приватом і виводити звідти надлишки. Поки що виглядає ніби в Привату нема проблем. Сьогодні зняв в касі 130 тис без попереднього замовлення...
І куди виводите монетки?
На даний момент закидую під фонд: ОТП, Альфа, ПУМБ, Приват. Коли повернуть гроші з Фідо та Михайлівського, буду знову цю частину коштів кидати в ризиковані банки: Траст, А-банк...
А чим Абакн ризикованіший від привата тим що у нььго ставка на 0,5% вища?
Если я в А24 делаю внешний платеж по СЭП с кредитных средств Универсалки, взимается ли комиссия за использование именно кредитных средств (как при снятии в банкомате)? Или только за сам перевод (3 грн.)?
Updated novichok, clientage - спасибо!
Востаннє редагувалось octopus в Чет 16 чер, 2016 12:31, всього редагувалось 1 раз.
octopus написав:Если я в А24 делаю внешний платеж по СЭП с кредитных средств Универсалки, взимается ли комиссия за использование именно кредитных средств (как при снятии в банкомате)? Или только за сам перевод (3 грн.)?
octopus написав:Если я в А24 делаю внешний платеж по СЭП с кредитных средств Универсалки, взимается ли комиссия за использование именно кредитных средств (как при снятии в банкомате)? Или только за сам перевод (3 грн.)?
Взымается. С Уни за свои - 1%(мин 3), за кредитные 4% С КдВ - 3грн с любой суммы