|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 20 чер, 2016 11:51
little_wanderer написав:// Флай, ты б сначала с первым цоколе-пенисом разобрался. Сделал бы ремонт, попытался б сдать или пожить, сделал бы какие то выводы. Восприятие мира может сильно измениться.
Ну незнаю. Мне больше видятся варианты 1. Может этот цоколь надо щас сливать, кому надо пусть ремонт под себя делает. 2. Попробовать запустить его по обьявам и риэлторским конторам для обмена на однуху и более с возможной доплатой. Посмотреть варианты почему нет?
Востаннє редагувалось Sima в Пон 20 чер, 2016 11:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Sima
-
1
-
- Подякував: 734 раз.
- Подякували: 1091 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 чер, 2016 11:51
little_wanderer написав: flyman написав: little_wanderer написав:Флай, ты б сначала с первым цоколе-пенисом разобрался. Сделал бы ремонт, попытался б сдать или пожить, сделал бы какие то выводы. Восприятие мира может сильно измениться.
Для чого? Цоколь стоїть, їсти не просить.
який кешфлоу по цоколю?
нема кешфлова, а що?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 20 чер, 2016 11:54
olgerd написав: flyman написав:откуда я могу знать, дєвушка вона чи ріелтор, якась рекламна моделька.
Может к квартирке идет приятный бонус Мальвина на пару часов!
Там нічого немає. Ні ліжка, ні стола, ні душа, ні умивальника. Не уявляю, яка Мальвіна погодиться туди завітати. Хіба що - з Окружної дороги)))) Флай, спілкування з рекламними модельками - дороге задоволення. 
-
Frant
-
-
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 чер, 2016 11:56
Sima написав: little_wanderer написав:// Флай, ты б сначала с первым цоколе-пенисом разобрался. Сделал бы ремонт, попытался б сдать или пожить, сделал бы какие то выводы. Восприятие мира может сильно измениться.
Ну незнаю. Мне больше видятся варианты 1. Может этот цоколь надо щас сливать, кому надо пусть ремонт под себя делает. 2. Попробовать запустить его по обьявам и риэлторским конторам для обмена на однуху более с возможной доплатой. Посмотреть варианты почему нет?
можливі варіанти, але тре телепортуватися на неньку і зайнятися тим, або знайти довірену особу і дати їй довіреність. З іншого боку, як каже Ікарус, чекати 0-декларації. Як на мене, цоколь їсти не просить і чекає свого часу як плацдарм. Тут обіцяють ріст у 2018, от я тоді з наварам толкну його як альтернативщик, або для погашення польської іпотеки (якщо така буде). Так що буде тоді не простий бетоно-пеніс, а імпортний, повністю виплачений!!!!
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 20 чер, 2016 11:57
flyman написав:Як на мене, цоколь їсти не просить і чекає свого часу як плацдарм. Тут обіцяють ріст у 2018, от я тоді з наварам толкну його як альтернативщик
Наївний! Нашому теляті б вовка б з,їсти))))
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 чер, 2016 12:05
Frant написав: flyman написав:Як на мене, цоколь їсти не просить і чекає свого часу як плацдарм. Тут обіцяють ріст у 2018, от я тоді з наварам толкну його як альтернативщик
Наївний! Нашому теляті б вовка б з,їсти))))
Я дуже сумніваюся, що цоколь впаде нижче "собівартості", тобто менше чим $265 за м2. тобто замість "матраса" або "під грушою" або "ячейкі в банку" поклав 1Фонд у цоколь-битон-плацдарм. Поки що у віртуальних плюсах навіть у перерахунку інвестиції в тверду валюту. Наразі поки є можливість: - довідка за 6 місяців - умова о праце на час неокресльоний - ПМЖ в Польщі - низькі % (WIBOR та маржа банку) - % арбітраж із валютними депо в неньці хочу взяти нерухомість в іпотеку в Щецині, а далі буде видно, як складуться обставини. Останні події показали, що крім цоколя-плацдарма під Києвом, тре мати криївку хоча би в Польщі.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 20 чер, 2016 12:06, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 20 чер, 2016 12:06
flyman написав: Sima написав: little_wanderer написав:// Флай, ты б сначала с первым цоколе-пенисом разобрался. Сделал бы ремонт, попытался б сдать или пожить, сделал бы какие то выводы. Восприятие мира может сильно измениться.
Ну незнаю. Мне больше видятся варианты 1. Может этот цоколь надо щас сливать, кому надо пусть ремонт под себя делает. 2. Попробовать запустить его по обьявам и риэлторским конторам для обмена на однуху более с возможной доплатой. Посмотреть варианты почему нет?
можливі варіанти, але тре телепортуватися на неньку і зайнятися тим, або знайти довірену особу і дати їй довіреність. З іншого боку, як каже Ікарус, чекати 0-декларації. Як на мене, цоколь їсти не просить і чекає свого часу як плацдарм. Тут обіцяють ріст у 2018, от я тоді з наварам толкну його як альтернативщик, або для погашення польської іпотеки (якщо така буде). Так що буде тоді не простий бетоно-пеніс, а імпортний, повністю виплачений!!!!
То есть на текущий момент ситуация называется "встрять копытами в бетон". Да при том еще и так, что и сам не можешь воспользоваться товаром который купил. Может через год-два до тебя дойдет насколько это тупо. Сначала эйфория от покупки, потом эйфория от того что достроили, потом эйфория от того что получил доки. ...А через год-два приходит понимание, а нафига в это все было влазить...
Востаннє редагувалось little_wanderer в Пон 20 чер, 2016 12:10, всього редагувалось 1 раз.
-
little_wanderer
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 чер, 2016 12:09
little_wanderer написав:То есть на текущий момент ситуация называется "встрять копытами в бетон". Да при том еще и так, что и сам не можешь воспользоваться товаром который купил. Может через год-два до тебя дойдет насколько это тупо.
не чіпайте))) Нехай алень живе і пасеться))))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 20 чер, 2016 12:09, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 чер, 2016 12:09
little_wanderer написав: flyman написав:можливі варіанти, але тре телепортуватися на неньку і зайнятися тим, або знайти довірену особу і дати їй довіреність. З іншого боку, як каже Ікарус, чекати 0-декларації. Як на мене, цоколь їсти не просить і чекає свого часу як плацдарм. Тут обіцяють ріст у 2018, от я тоді з наварам толкну його як альтернативщик, або для погашення польської іпотеки (якщо така буде). Так що буде тоді не простий бетоно-пеніс, а імпортний, повністю виплачений!!!!
То есть на текущий момент ситуация называется "встрять копытами в бетон". Да при том еще и так, что и сам не можешь воспользоваться товаром который купил. Может через год-два до тебя дойдет насколько это тупо.
ситуація називається "диверсифікація", так як активі наразі лише в державі, що перебуває в передефолтному стані та живе на ін"єкції донорів. тому тема №1 - диверсифікуватися активами в більш надійній державі. вище написав, що цоколь - форма "матрасу". якщо растішки вангують ріст, чому тупо не чекати в цоколі, який в ціні навряд чи впаде, а якщо впаде, то я тоді в Києві придбаю гостинку за половину річної з/пл в Польщі.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 20 чер, 2016 12:12, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 20 чер, 2016 12:11
flyman написав: little_wanderer написав: flyman написав:можливі варіанти, але тре телепортуватися на неньку і зайнятися тим, або знайти довірену особу і дати їй довіреність. З іншого боку, як каже Ікарус, чекати 0-декларації. Як на мене, цоколь їсти не просить і чекає свого часу як плацдарм. Тут обіцяють ріст у 2018, от я тоді з наварам толкну його як альтернативщик, або для погашення польської іпотеки (якщо така буде). Так що буде тоді не простий бетоно-пеніс, а імпортний, повністю виплачений!!!!
То есть на текущий момент ситуация называется "встрять копытами в бетон". Да при том еще и так, что и сам не можешь воспользоваться товаром который купил. Может через год-два до тебя дойдет насколько это тупо.
ситуація називається "диверсифікація", так як активі наразі лише в державі, що перебуває в передефолтному стані та живе на ін"єкції донорів. тому тема №1 - диверсифікуватися активами в більш надійній державі. вище написав, що цоколь - форма "матрасу".
А шо - сложно было диверсифицировать в жилье, в котором хотя б сам жил? А не стояло бесполезным грузом.
-
little_wanderer
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
|