little_wanderer написав:А шо - сложно было диверсифицировать в жилье, в котором хотя б сам жил? А не стояло бесполезным грузом.
В той момент так, так я мав 1Фонд гриші і на 95% активів в БС неньки. Тому вирішив зафіксити бетоно-актив не чекаючи дна на КРЖН, а брати акційний цоколь (відносно ціни 2013 він впав майже в 3 рази в $).
Ну от, в Щецині буду диверсифікуватися. З місцем життя, ще не ясно, наприклад хантять на 15 тис. злотих брутто в Вроцлав. Але Вроцлав в 1,5 рази має дорожчу нерухомість, і якщо міняти роботу, то тре буде чекати півроку, щоб перейти на умову о праце на час неокресльони, та й 2017 тре буде на іпотеку 20% початковий внесок. Тому цоколь-бетономатрас-плацдарм може почекати.
little_wanderer написав:А шо - сложно было диверсифицировать в жилье, в котором хотя б сам жил? А не стояло бесполезным грузом.
В той момент так, так я мав 1Фонд гриші і на 95% активів в БС неньки. Тому вирішив зафіксити бетоно-актив не чекаючи дна на КРЖН, а брати акційний цоколь (відносно ціни 2013 він впав майже в 3 рази в $).
Ну от, в Щецині буду диверсифікуватися. З місцем життя, ще не ясно, наприклад хантять на 15 тис. злотих брутто в Вроцлав. Але Вроцлав в 1,5 рази має дорожчу нерухомість, і якщо міняти роботу, то тре буде чекати півроку, щоб перейти на умову о праце на час неокресльони, та й 2017 тре буде на іпотеку 20% початковий внесок. Тому цоколь-бетономатрас-плацдарм може почекати.
Так ты если не определился с местом жительства - то тебе вообще нет никакого смысла смотреть не недвигу и ты страдаешь чепухой. Недвижимость не двигается!
little_wanderer написав:Так ты если не определился с местом жительства - то тебе вообще нет никакого смысла смотреть не недвигу и ты страдаешь чепухой. Недвижимость не двигается!
нерухомість може: 1) здаватися в оренду 2) бути "матрасом" 3) чекати свого часу на продажу або на оренду або для проживання 4) стати спадщиною або житлом для дитини
flyman написав:нерухомість може: 1) здаватися в оренду2) бути "матрасом" 3) чекати свого часу на продажу або на оренду або для проживання4) стати спадщиною або житлом для дитини
полуподвал в ипенях это реальный лайфхак "для дытыны"...
Смотрю на метания Флая.... Не могу понять откуда желание влезть в битон... Мало того какой то проблемный, который можна купить иностранцу... Флай копи деньги, терпи жжение ляжки.
Первый написав:Смотрю на метания Флая.... Не могу понять откуда делание влезть в битон... Мало того какой то проблемный, который можна купить иностранцу... Флай копи деньги, терпи жжение ляжки.
на сцо, на проблемий банк іпатеку не дасть, а є соблазн взяти бетон на % арбітраж, що я роблю не так?