Первый написав:Это называется "бабки ляжку жгут":-)
з якого це дива жгуть? я вивчаю варіант інвестиції в бетон, думаю, що ліпше, почати наступ на КРЖН, захопити плацдарм в Щецині, чи далі сидіти в цоколі та депо і спостерігати за ходом подій
Большинство уверенно в дешевее... Вы уверены в дешевее всеми своими текстами... Вся информация от Вас о том как неоправданно дорого стоит недвижимость... И в этот момент "почати наступ на Київ".... Починають наступ коли впевнені шо дно +-10 % нівелюється конкретними об'єктами. Зараз дно? Чи Вам як Захара, Юрі, для життя, тому ціна не має значення?
Первый написав:Это называется "бабки ляжку жгут":-)
з якого це дива жгуть? я вивчаю варіант інвестиції в бетон, думаю, що ліпше, почати наступ на КРЖН, захопити плацдарм в Щецині, чи далі сидіти в цоколі та депо і спостерігати за ходом подій
Большинство уверенно в дешевее... Вы уверены в дешевее всеми своими текстами... Вся информация от Вас о том как неоправданно дорого стоит недвижимость... И в этот момент "почати наступ на Київ".... Починають наступ коли впевнені шо дно +-10 % нівелюється конкретними об'єктами. Зараз дно? Чи Вам як Захара, Юрі, для життя, тому ціна не має значення?
для прикладу, цоколь куповано по акції, що дало знижку 1/3 ціни в гривні, тобто зимою/весною 2015 було по 9000 грн., а літом 2015 куплено при 100% оплаті по 6000 грн. за м2. Таким чином, навіть якщо РН падає, дно не пробито. Ось про що мова, чекати дна і вишукувати об"єкти із цікавою ціною. Коли почнеться ріст, можна буде брати майже все підряд, все одно в ціні виросте. Але це на означає що я закликаю затарюватися на дні шлаком.
flyman написав:Зі Львова я поїхав до Києва. І який тепер твій хід в многоходовочці?
Так Ви ніби в Польщі були пару місяців тому. Де краще клімат Київ, Львів, Польща? Де в Польщі.
В Польщі більш помірний клімат, принаймні тут в Щецині. Можна залишати житло на зиму і не боятися що від морозів луснуть батареї опалення або бойлер з водою. Чому це ми були, ми тут є уже 9 місяців. Вчора потерли повідомлення, де писав, що злотий подорожчав і буду чекати коли подешевшає. Сьогодні злотий став дешевше на 6%, відповідно нерухомість за ніч подешевшала, якщо рахувати в $. І знову постала дилема: брати чи небрати нерухомість, чи чекати далі. Поки що % в БС в неньці покривають оренду і вигідніше мати депо. З іншого боку, хз що буде в майбутньому. І % по депозитам стануть гейропейські, тобто 3% для гривні мінус податок. Клімат в Львові відверто кажучи найхреновіший у порівнянні із Щеціном та Києвом. В Києві більш контрастний, але сухіший, а в Щецині помірний але вологий. А у Льовові контрастний і вологий, топто ППЦ а не клімат. Як на мене, ліпше сухіший, тому я надав би перевагу київському.
А що тут думать? Як що така просадка за ніч, то обов*язково треба встигнути придбати гарного цоколя. Поки знову ріст не почався. Ти хіба не знаєш золотого правила?-"На падінні купуй, на рості продавай!"
Интеллигент написав:А що тут думать? Як що така просадка за ніч, то обов*язково треба встигнути придбати гарного цоколя. Поки знову ріст не почався. Ти хіба не знаєш золотого правила?-"На падінні купуй, на рості продавай!"
пізно, курси вернулись на позначки тижневої давності. тре буде відкрити валютні рахунки і трохи поспекулювати через польский "валютомат"
Интеллигент написав:А що тут думать? Як що така просадка за ніч, то обов*язково треба встигнути придбати гарного цоколя. Поки знову ріст не почався. Ти хіба не знаєш золотого правила?-"На падінні купуй, на рості продавай!"
пізно, курси вернулись на позначки тижневої давності. тре буде відкрити валютні рахунки і трохи поспекулювати через польский "валютомат"
А ти що ще не на форІксі? Ого. То ти сьгодні втратив такий шанс збагатитись на брекзіті А так би вже міг замкнути цоколине кільце навколо ЕС
не на хворіксі, хочу освоїти обмін через інтернет обмінки, в них маржа менша набагато чив звичайних і комісія теж. на хворікс тре 100куе щоб лот викупити, а з плечем гратися то самобуйство
В Киеве в районе метро "Святошин" рано утром разгромили МАФы, НО каким-то чудом уцелел только магазин "Рошен".
Как по мне, так пусть лучше стоят разноцветные МАФЫ, чем ходить по пустым, серым, убогим, неосвещеным улицам с дерьмовым асфальтом, с убитыми хрущевками.