Жека79 написав:Пс. По норме на 100% контроль поляки закладывают 40 минут на одну!!! машину. Это тебе для информации. Посчитаешь Колва авто в очереди и расскажеш.
100% контроль не машини, а 100% контроль машин, тобто кожну оглядають, 7..10 хв. на машину. Я попередив, до серпня, якщо не хочеш торчати в чергах, про Польщу ліпше забути, так як київська прописка і номери не допоможуть, якщо в тебе не паспорт громадянина ЄС.
там типа НАТО в Польше что-то промышляет, так что полякам "несподіванки" не нужны.
Жека79 написав:Пс. По норме на 100% контроль поляки закладывают 40 минут на одну!!! машину. Это тебе для информации. Посчитаешь Колва авто в очереди и расскажеш.
100% контроль не машини, а 100% контроль машин, тобто кожну оглядають, 7..10 хв. на машину. Я попередив, до серпня, якщо не хочеш торчати в чергах, про Польщу ліпше забути, так як київська прописка і номери не допоможуть, якщо в тебе не паспорт громадянина ЄС.
Самолёты нам помогут (с)
Пс. То таможенники польские бастуют и потому так работают назло. Им вроде тоже пенсионный возраст хотят поднять вот они и мочат
Пс. По поводу нато, лично видел колонны в Польше военной техники едущие с польскими и америкосовскими флагами. И реально дохера их было. Я даж видео снял
там типа НАТО в Польше что-то промышляет, так что полякам "несподіванки" не нужны.
Там і НАТО і дні молоді з Папою, і пріпейд карти по паспорту і ще багато чого цікавого буде. Будують поліцейську державу, попльовуючи на ПРЛ/совок.
Не увидел ответа на вопрос что такое технический рост, чем отличается от просто роста ?
Отделы продаж застройщиков выставляют объявы в гривне, а цены ( индексы цен) Бомбер и Домик считают в у.е. квартира 75 метров стоимостью 1 500 000 грн стоила 59 761 у.е. при курсе 25,1 60 362 у.е. при курсе 24,85 Рост 1% или 8 у.е. на 1 метре.
Так понятно. Правда если на Науки58 от ДБК-4 собственники продавали за 38к при курсе 25, то технический рост при снижении курса до 24.7 будет до 38.5к , а продавец изначально зарядил на тысячу выше до 39.5к , показывая таким образом, что дорожает.
А вот если в Вишневом 2-к при курсе 27.5 продавали за 45к, а сейчас уже заряжают 55к, то это подорожание видное без всяких подсчетов.
Кому не к спеху продать держат цену и даже повышают - такой вывод можно сделать.
Востаннє редагувалось vladimir07 в Вів 05 лип, 2016 11:15, всього редагувалось 3 разів.
Республіка людова, тіпа УРСР. Тільки но згадав, як їхав машиною, то шофер питав поляка, як йому вна Україні. Той відповів, як Польська в 90х. Як на мене, ще більша опа чим у нас в ті часи, Жека думаю пояснить нюанси. До речі, лайфак: поляки ставлять в Польщі машину, ідуть через піший перезід, а далі ловлять попутку на blablacar. Назад - той самий алгоритм, тільки навпаки. Я протупив, повірив нашому водію, тре було іти з поляком пєхотою через кордон і проситися до нього щоб підвіз.
от через півроку-рік виникне питання ребром, що робити, бегемоти нахавалися валюти і виставили 4,5%. 150 оренд тепер актуально як ніколи на РН. Бачу, що прийдеться вибирати, або РН Польщі, або КРЖН.