|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 13 лип, 2016 17:02
emeta написав:Страна помнит своих героев ) Да, вот заберу кровные у Фонда и куплю на все валюты. Та понадобилось оплатить за границу с карты, вот и решил закинуть, а тут такое ЗЫ: несмотря на отдельных ответственных сотрудников и с бегемотом и c гиппопотамчиком по прежнему сотрудничаем в рамках фонда.
Сотрудничайте на здоровье.Но кормить злобные банкоматы Привата несвежей зеленью лучше поостеречься.Все таки Вы на контроле у САМОГО  А то ведь подумают что первый раз не было случайностью.
-
Тихон
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 898 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Сер 13 лип, 2016 17:30
emeta написав:Камрады, приветы. А что это за внутренние постановы или это НБУ шные вказивки по приему валюты "старого образца". Занес две двадцатки с Джексоном в банк 1977 и 1974 годов выпуска. Да, старые, но в хорошем состоянии "на 4", я бы сказал, по пятибальной. Терминал выплевывает, кассир говорит, мол,они то справжние, но я у вас их не приму. Это дело у нас закончиками, указиками, директивками никак не регламентируется? Заранее благодарю за участие.
В одном из отделений Приватбанка у меня не приняли старую 50-долларовую купюру с формулировкой "мы не принимаем купюры старше 1990 года". Обратная сторона медали -- теперь у меня на руках есть купюра, которая старше меня. 
-
Driver
-
-
- Подякував: 75 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лип, 2016 17:38
emeta написав:Камрады, приветы. А что это за внутренние постановы или это НБУ шные вказивки по приему валюты "старого образца". Занес две двадцатки с Джексоном в банк 1977 и 1974 годов выпуска. Да, старые, но в хорошем состоянии "на 4", я бы сказал, по пятибальной. Терминал выплевывает, кассир говорит, мол,они то справжние, но я у вас их не приму. Это дело у нас закончиками, указиками, директивками никак не регламентируется? Заранее благодарю за участие.
Немає постанов НБУ про те що не мають приймать. Якщо купюра справжня - мають 200%. Якщо ні - всеодно мають, але одразу мають викликати поліцію. Якщо є нюанси із купюрами, то у великих банках, в касі перерахунку є варінт що така купюра поїде на інкассо, а то вже буде видаток комісійний, який, скоріш за все, буде вироховано із підрозділу який прийняв таку валюту. Тому в крупняках касир приймає рішення - не приймати. Але "благодарочка" у вигляді плитки "бульбашок аєро" має заспокоїти нерви дівчатам 
-
Bank Tankovich
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лип, 2016 17:46
Bank Tankovich написав: emeta написав:Камрады, приветы. А что это за внутренние постановы или это НБУ шные вказивки по приему валюты "старого образца". Занес две двадцатки с Джексоном в банк 1977 и 1974 годов выпуска. Да, старые, но в хорошем состоянии "на 4", я бы сказал, по пятибальной. Терминал выплевывает, кассир говорит, мол,они то справжние, но я у вас их не приму. Это дело у нас закончиками, указиками, директивками никак не регламентируется? Заранее благодарю за участие.
Немає постанов НБУ про те що не мають приймать. Якщо купюра справжня - мають 200%. Якщо ні - всеодно мають, але одразу мають викликати поліцію. Якщо є нюанси із купюрами, то у великих банках, в касі перерахунку є варінт що така купюра поїде на інкассо, а то вже буде видаток комісійний, який, скоріш за все, буде вироховано із підрозділу який прийняв таку валюту. Тому в крупняках касир приймає рішення - не приймати. Але "благодарочка" у вигляді плитки "бульбашок аєро" має заспокоїти нерви дівчатам 
в укрэксимбанке просют 10% за такую купюрочку 
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 13 лип, 2016 17:55
sens написав:Немає постанов НБУ про те що не мають приймать. Якщо купюра справжня - мають 200%. Якщо ні - всеодно мають, але одразу мають викликати поліцію. Якщо є нюанси із купюрами, то у великих банках, в касі перерахунку є варінт що така купюра поїде на інкассо, а то вже буде видаток комісійний, який, скоріш за все, буде вироховано із підрозділу який прийняв таку валюту. Тому в крупняках касир приймає рішення - не приймати. Але "благодарочка" у вигляді плитки "бульбашок аєро" має заспокоїти нерви дівчатам 
То тен пєрсєнт за інкасо? чи за згвалтовану роками "зелень"?? якщо за старенку -то то вже занадто... інкасують частіш за все з великими дірками, випрані, або ті що використовували заміть туалетного паперу.. а так.. якщо купюра на 4 з п`яти, але просто древня - то мати совісті тре. доречі, іноді купюрки стареньки з цікавими серійними номерами в нумізматів мають попит 
-
Bank Tankovich
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лип, 2016 18:01
Bank Tankovich написав: sens написав:Немає постанов НБУ про те що не мають приймать. Якщо купюра справжня - мають 200%. Якщо ні - всеодно мають, але одразу мають викликати поліцію. Якщо є нюанси із купюрами, то у великих банках, в касі перерахунку є варінт що така купюра поїде на інкассо, а то вже буде видаток комісійний, який, скоріш за все, буде вироховано із підрозділу який прийняв таку валюту. Тому в крупняках касир приймає рішення - не приймати. Але "благодарочка" у вигляді плитки "бульбашок аєро" має заспокоїти нерви дівчатам 
То тен пєрсєнт за інкасо? чи за згвалтовану роками "зелень"?? якщо за старенку -то то вже занадто... інкасують частіш за все з великими дірками, випрані, або ті що використовували заміть туалетного паперу.. а так.. якщо купюра на 4 з п`яти, але просто древня - то мати совісті тре. доречі, іноді купюрки стареньки з цікавими серійними номерами в нумізматів мають попит 
в банке на кассе находят и пятнышки и другие причины для получения комиссии у меня возникали проблемы , когда забирал из Правекса ЕВРО , выдали 500сотками , в ЭКСИМЕ согласились,при условии инкассо , так как банкноты частично чем-то залиты
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 13 лип, 2016 18:30
sens написав:в банке на кассе находят и пятнышки и другие причины для получения комиссии у меня возникали проблемы , когда забирал из Правекса ЕВРО , выдали 500сотками , в ЭКСИМЕ согласились,при условии инкассо , так как банкноты частично чем-то залиты
Спєцфарба, яка знаходиться в кєйсах при транспортуванні інкасаторами має чіткі ознаки, тому "залиті фарбою" то ще дууууже велике питання.. Тим більш просто "плями фарби". Якщо комісія була не дуже висока то можно було б зробити. Якщо на ойро з вас взяли 10% - то занадто..
-
Bank Tankovich
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лип, 2016 18:36
emeta написав:Камрады, приветы. А что это за внутренние постановы или это НБУ шные вказивки по приему валюты "старого образца". Занес две двадцатки с Джексоном в банк 1977 и 1974 годов выпуска. Да, старые, но в хорошем состоянии "на 4", я бы сказал, по пятибальной. Терминал выплевывает, кассир говорит, мол,они то справжние, но я у вас их не приму. Это дело у нас закончиками, указиками, директивками никак не регламентируется? Заранее благодарю за участие. Приватбанк
-
egorek
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лип, 2016 19:19
mishel1_ написав:Что за проблемы при входе в Приват24?
mishel1_, здравствуйте! Действительно, сегодня могли наблюдаться проблемы в работе Приват24. На текущий момент все трудности в работе сервиса устранены. Приносим свои извинения за доставленные неудобства. С уважением, Владимир. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лип, 2016 19:21
Запитую більше раді цікавості, однак буду вдячний за відповідь. При оформелнні карти універсальна і депозиту (з якого 2% додатково мали перераховуватись на бонус плюс), щоб правильно активувати програму бонус плюс, працівник банку сказала мені, що необхідно зробити покупку в магазині-учаснику програми на суму більшу 50 грн. відразу після активації карти і потім (через місяць + 1 день, фактично після завершення депоизиту, бо відкривав депозит лише на місяць), ще раз зробити покупку на суму - більшу ніж 50 грн. На сайті бонус-плюс я нічого подібного не побачив. Чому треба робити саме 2 покупки і чому саме з інтервалом в місяць. В техпідтримці банку сказали, що нічого подібного робити не треба, просто користуватись картою, як я вважаю за потрібне. Відповідно маю запитання: це самодіяльність працівниці відділення, чи дійсно на це є якісь причини?
-
MrDime
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
|