|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 19 лип, 2016 13:00
Meridian написав:В пірамідні банки лізуть спецом, щоб поживитись великими відсотками!
Це самообман - різниця з надійними банками - не така вже і велика (наприклад 24% чистими у Михайлівському та 21-23% грязними на той час у Прокредитбанку навіть на 200 тис не складає вже таку значну різницю, щоб займатись такою фігньою, я мовчу про менші суми).
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лип, 2016 13:05
Bobb написав: shu-m написав:А соромно потрібно бути ні Вам і мені , а тим хто до цього стану довів БС.
Подивіться навколо (почитайте гілку Михайлівського) - такі, як ми і довели, я переконаний. А "кухонний" цинізм та самовиправдовування - це не моє.
Ну и самоедством заниматься тоже не нужно , а то можно приписать на себя все , что угодно.
-
shu-m
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лип, 2016 13:21
Bobb написав: Meridian написав:В пірамідні банки лізуть спецом, щоб поживитись великими відсотками!
Це самообман - різниця з надійними банками - не така вже і велика (наприклад 24% чистими у Михайлівському та 21-23% грязними на той час у Прокредитбанку навіть на 200 тис не складає вже таку значну різницю, щоб займатись такою фігньою, я мовчу про менші суми).
Я то з Вами згідний  Але є певна частина людей, які вважають, що хто не ризикує, той не п'є шампанського. Я просто намагався пояснити, що більшість клієнтів Міхи, Фідо, Платіни і т.д., свідомо заносять туди гроші, тоб-то в переважній більшості вони знають на, що вони ідуть, але це не значить, що мені така стратегія подобається!
-
Meridian
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лип, 2016 13:24
Bobb написав: shu-m написав:А соромно потрібно бути ні Вам і мені , а тим хто до цього стану довів БС.
Подивіться навколо (почитайте гілку Михайлівського) - такі, як ми і довели, я переконаний. А "кухонний" цинізм та самовиправдовування - це не моє.
А в чому Ваша особиста вина, що Міха накрився  Дуже цікаво почитати Вашу відповідь!
-
Meridian
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лип, 2016 13:37
Meridian написав:А в чому Ваша особиста вина, що Міха накрився Дуже цікаво почитати Вашу відповідь!
Вина не у тому, що накрився, а в тому, що я, прекрасно розуміючи, що Михайлівський з себе уявляє, його використовував (якщо цікаво - як транзитний рахунок для тимчасового розміщення коштів, коли потрібно, щоб гроші десь полежали до 20 днів). Причина - частково - жадібність (щоб відсотки капали, частково - з цікавості). По факту - мої гроші згоріли, а держава мені компенсує втрачені гроші за рахунок друкування, збільшуючи інфляцію. Вважаю це вартим засудження.
-
Bobb
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лип, 2016 13:50
З народження Боббі державником був... ))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лип, 2016 15:11
Barsurman написав: проффесор написав:А мы что уже с Вами на Ты ? судя по вашей активности вы участник всех банковских помоек которые закрылись за год. есть люди наступающие на грабли, а вы по ним ходите граблям . В вашем восприятии Платинум, которым вы здесь восхищаетесь скоро Вас отправит опять в ФОНД. Чем меньше таких как вы будет в банке тем лучше будет для постоянных клиентов.
Банк ,который "вы" называете нормальным, пока еще жив, потому,что братки так пАрешали, а папа ваш отстегивает за счет поборов с клиентов ,которые в вашу мусорную яму не напрашивались. А я предпочитаю банки, в которых клиента обслуживают по крайней мере не "через губу". Что касается фонда-все под Богом ходим и ваш махметыч от этого не застрахован, судя по рожам работников отделений ПУМБа ,не затронутых интеллектом(как говорят яблочко от яблони)им до работников Платинум банка ,как до небес.[/q Потрачено 2 дня и много нервов, чтобы получить положенную компенсацию, пожалуй это самый невменяемый банк-агент ФГВФЛ.
-
kvasov
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лип, 2016 15:18
Народ, підкажіть таку річ. Пробую оплати комунальні послуги через ПУМБ-онлайн. Сам рахунок складається з 3х частин і ПУМБ формує 3 платежі. Так от один проходить, а два відхилені. Сапорт це який мрак. Мавпи нічого не бачать і розказують що я нічого не робив. Це в мене одного таке, чи це у них якесь обмеження?
PS. хтось підкаже якийсь онлайн сервіс оплати комунальних послуг без комісії, крім ІзіПей?
-
Tuxford
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лип, 2016 15:51
Tuxford написав:Народ, підкажіть таку річ. Пробую оплати комунальні послуги через ПУМБ-онлайн. Сам рахунок складається з 3х частин і ПУМБ формує 3 платежі. Так от один проходить, а два відхилені. Сапорт це який мрак. Мавпи нічого не бачать і розказують що я нічого не робив. Це в мене одного таке, чи це у них якесь обмеження? PS. хтось підкаже якийсь онлайн сервіс оплати комунальних послуг без комісії, крім ІзіПей?
Возможно Вы уже пользовались сегодня картой для других оплат У ПУМБа есть ограничение на 5 оплат картой в день. Возможно ПУМБ не пропускает 2-3 оплаты подряд, с коротким интервалом до 10мин между оплатами. Вообщем теребите таки саппорт  Советую попробовать и Портмоне
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 19 лип, 2016 16:03
clientage написав:Возможно Вы уже пользовались сегодня картой для других оплат
Була ще покупка квитка, але явно раніше ніж за 10 хв. clientage написав:У ПУМБа есть ограничение на 5 оплат картой в день. Возможно ПУМБ не пропускает 2-3 оплаты подряд, с коротким интервалом до 10мин между оплатами.
Дякую за інфу. Такого не було. Все більше схиляюсь що глюки у них. clientage написав:Вообщем теребите таки саппорт 
Це взагалі гиблий номер. Мавпи не бачать жодної активності. Пробуйте через годину і все.
-
Tuxford
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|