xbill написав:Про мараторий добавлено:
стр.35
" Національний банк України має право продовжити дію мораторію на строк до шести місяців після припинення діяльності тимчасового адміністратора.”; "
То есть снимаем Раевского и продолжаем мараторий еще на 6 месяцев!!
Вот такая Ж...ПА
Ж...па ещё больше. Если я правильно разобрала єти букві,они будут иметь право подержать РАевского ещё пол года до конца действия его полномочий - 1 год, а потом ещё продлить на пол года? так получается? ведь его дияльность должна длиться один год?
ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ
ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
27.03.2008 N 416
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 травня 2008 р. за N 481/15172
Про затвердження Положення про особливості застосування заходів впливу у вигляді відсторонення керівництва від управління фінансовою установою та призначення тимчасової адміністрації та про внесення змін до деяких нормативно-правових актів
5. Припинення діяльності тимчасової адміністрації фінансової установи
1. Строк повноважень тимчасової адміністрації фінансової установи визначається Розпорядженням та не може перевищувати одного року з дня її призначення. 2. Не пізніше ніж за 15 днів до закінчення строку своїх повноважень тимчасова адміністрація фінансової установи має подати до Держфінпослуг звіт про виконання завдань, визначених у Розпорядженні.
3. Тимчасова адміністрація припиняє свою роботу після набрання чинності рішенням Держфінпослуг про дострокове припинення діяльності тимчасової адміністрації фінансової установи або у зв'язку із закінченням строку, визначеного в Розпорядженні.