Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 32253226322732283229 ... 10107>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank 3.1 5 1070
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
20%
217
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
181
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
183
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
27%
290
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
199
Всього голосів : 1070
Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2016 17:12

Driver написав:
  Sain_повернувся написав:Лише кредиток, чи і дебетних теж? Тепер при перевипуску Платинум блек картки будуть без чіпу та пейпасу?

Полчаса назад забрал карты пакета Платинум Блэк. Чип есть, надпись "Visa payWave" есть.

Ещё у меня вопрос: активировал карты через банкомат (ввёл ПИН, проверил баланс на экран), пришёл домой, открыл МАБ -- номера карт серые. В какой срок карты активируются?

У мене картки були сірі днів 5, поки внесли рахунки в базу податкової, як буде у вас - не знаю. Вносити мають лише фопів, однак читав що і у не фопів запит в налогову подавався і картка блокувалась на кілька днів
Sain_повернувся

Подякував: 143 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2016 17:31

Alfa_Bank написав:
Лише кредиток, чи і дебетних теж? Тепер при перевипуску Платинум блек картки будуть без чіпу та пейпасу?

Доброго дня. Дана зміна стосується лише кредитних карток. У дебетних картках змін не відбулось.

Ок, а элитные кредитки сейчас с чипом выпускают или временно вообще нет - например класса ворлд ( с магниткой не comme il faut) ?

Или касается тока максимум голд?
rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2016 18:05

Vorlon написав:
  kasuarius написав:Читаючи інколи цю гілку, десь натрапляв на те, що в Альфі кредитні картки без комісії за конвертацію (коли валюта рахунку відрізняється від валюти транзакції). Тепер не можу знайти. У тарифах на Максимум, наприклад, немає такого пункту

Вы не считаете, что если в тарифах нет, то такой комиссии значит и нет?

Мені це не здалося очевидним. От у згаданій ВГдВ Михайлівського в тарифах було чітко сказано: Комісія за конвертацію — Не тарифікується.

У контакт-центрі підтвердили, що в кредитних карток немає комісії за конвертацію, а в пакетах послуг, навпаки, комісія є (1%).

Vorlon написав:
  kasuarius написав:Бажано (але можна без цього): з чіпом, невисока плата за обслуговування (в ідеалі — нульова), Visa.

В карте Максимум при заказе на сайте чип есть, из абонплат - только за СМС 15 гривен (при желании). И только MasterCard.

Замовлення на сайті — цікава і зручна річ може бути. Якось не звертав увагу на це раніше. Дякую.

Але я телефонував у контакт-центр, щоб уточнити ще деякі питання. Тому там відразу й замовив. Зупинився все ж таки на варіанті Максимум, хай і без чіпа. Мої мінімальні вимоги задовольняє, випробую її в реальних умовах, якщо не сподобається — шукатиму якусь іншу.

Sain_повернувся написав:
  kasuarius написав:[…]
Власне, що я шукаю? Для нечастих поїздок за кордон потрібна кредитна картка з пільговим періодом (в ідеалі — довгим), без комісії за конвертацію і прийнятними курсами обміну для карткових операцій (це обов’язково). Бажано (але можна без цього): з чіпом, невисока плата за обслуговування (в ідеалі — нульова), Visa.
[…]

В Правексі та Приваті без комісії за конвертацію, а Альфі, здається, є комісія в 1%

Про Приватівську Універсальну я забув, дякую. Але з їхніми останніми новаціями щодо використання карток за кордоном це може бути не дуже комфортно. Якщо й братиму Універсальну, то як запасну.

У Правексі без комісії за конвертацію знайшов пакет послуг «La Famiglia». Але це зовсім не те, що мені треба. Кредитних карток вони, схоже, взагалі не випускають (не знайшов на сайті).

Перепрошую, це трохи офтопик для цієї гілки. Просто хочу закрити питання.
kasuarius

Подякував: 2 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2016 18:12

DjPavel написав:
  rufius написав:На прошлой неделе мне дважды озвучили, менеджер и 0800.

Жаль, если так. Как раз думал заказать с чипом через сайт. В Европе с картой без чипа порой чувствуешь себя весьма стремно (во многих местах просто нет устройств для считывания карт с магнитной полосой). С paypass я так понимаю, тоже уже через сайт не заказать?

Мені в контакт-центрі сказали, що з кредиток з чіпом (і пейпасом) нині тільки Альфа Конект.

DjPavel написав:В Европе с картой без чипа порой чувствуешь себя весьма стремно (во многих местах просто нет устройств для считывания карт с магнитной полосой).

Чи можете поділитися подробицями? Оті місця — це певні категорії продавців? Чи це в певних країнах Вам таке траплялося?

Бо я минулого разу був з чіпованою карткою і не дуже звертав увагу, які там термінали. Лише одного разу продавець пробував провести магнітною стрічкою. А от цього разу буду їхати, мабуть, з магніткою.
kasuarius

Подякував: 2 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2016 18:20

То пані Алла

А коли люди у вас виплати від ФГВФО отриммують по довіренності, ви вимагаєте залишити оригінал? Чи просто робити копію з оригінала ? Дякую!
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2016 20:43

Re: Альфа-Банк

Козак-характерник написав:А коли люди у вас виплати від ФГВФО отриммують по довіренності, ви вимагаєте залишити оригінал? Чи просто робити копію з оригінала ? Дякую!

сделайте себе несколько нотариально заверенных копий этой доверенности и не парьтесь с требованиями банков оставить оригинал доверенности, можете оставлять им нотариально заверенные копии, это не так много денег стоит...
velvet

Подякував: 34 раз.
Подякували: 655 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2016 21:24

velvet написав:
  Козак-характерник написав:А коли люди у вас виплати від ФГВФО отриммують по довіренності, ви вимагаєте залишити оригінал? Чи просто робити копію з оригінала ? Дякую!

сделайте себе несколько нотариально заверенных копий этой доверенности и не парьтесь с требованиями банков оставить оригинал доверенности, можете оставлять им нотариально заверенные копии, это не так много денег стоит...

Кожну копійочку треба берегти :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2016 21:39

Padun написав:прстите, еще вопросы- где сделать выписку в МАВ нормальную
и почему в произвольном платеже, к моему назначению платежа добавилось "згідно ДКБО"
Зображення
там и мемориалка на вне не верно оформленна. Не банК, а банЯ!
Хутін Пуй

Заблокований
Подякував: 181 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2016 22:21

Тракторист написав:
  velvet написав:

100 грн. как правило...

ну якщо в кожний банк на кожну виплату стільки башляти, то і без трусів можна залишитись :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2016 22:53

kasuarius написав:
  DjPavel написав:В Европе с картой без чипа порой чувствуешь себя весьма стремно (во многих местах просто нет устройств для считывания карт с магнитной полосой).

Чи можете поділитися подробицями? Оті місця — це певні категорії продавців? Чи це в певних країнах Вам таке траплялося?

Бо я минулого разу був з чіпованою карткою і не дуже звертав увагу, які там термінали. Лише одного разу продавець пробував провести магнітною стрічкою. А от цього разу буду їхати, мабуть, з магніткою.

Проблемы были во Франции, в Венгрии. Во Франции без чипа не купить жд билеты в автомате, тоже самое с метро. Во многих частных торговых точках пос терминалы просто не имеют полоски для считывания карты без чипа и продавцы не знают, что делать с такой картой. В ресторанах и крупных ритейлерах проблем быть не должно. Хотя в том же Моноприксе молодые кассиры тоже не всегда знают, что делать с полосатой картой, пару раз не смог рассчитаться, стоишь на кассе и думаешь - повезет ли в этот раз :lol: В Будапеште не смог рассчитаться в магазине. Но как оказалось в итоге, у меня все таки брак с картой Альфы, ибо сегодня не смог рассчитаться в ресторане в Киеве - выдало техническую ошибку, Альфа пообещала перевыпустить за счет банка, хотя она и так бесплатная :lol: Так что в ряде случаев проблема была не в отсутствии чипа.
DjPavel
Фундаментальний експерт

Подякував: 1173 раз.
Подякували: 385 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 32253226322732283229 ... 10107>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему