Банк Київ - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 89101112 ... 212>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Банк Київ - БАНКРОТ 2.1 5 158
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
49%
78
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
16%
26
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
25
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
8%
13
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
16
Всього голосів : 158
Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 17:14

закон 4360 принят почти единогласно Само его название - лицемерство Он , имхо , только усугубляет проблемы вкладчиков Как он касается нас конкретно - пока не знаю
Но он открывает дорогу всем банкам фактически не выплачивать депо НИКОГДА
gragdanina

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 17:19

Цікаво хто тепер буде класти на депозит, якщо знає що банк має право тупо на тебе забити і протягом року тупо не повертати тобі твої гроші і плювали вони на рішення суду, бо мають право їх не виконувати і вони не несуть жодної відповідальності.
Фактично прийнята недоторканість для банків.
hrundik

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 17:34

Shadow Lord написав:
hrundik написав:Цікаво хто тепер буде класти на депозит, якщо знає що банк має право тупо на тебе забити і протягом року тупо не повертати тобі твої гроші і плювали вони на рішення суду, бо мають право їх не виконувати і вони не несуть жодної відповідальності.
Фактично прийнята недоторканість для банків.

Как кто. Ты же сам и понесешь! Забудешь через годик - два и вернешься. От жадности вернешься в банки процентик чтоб капал. Поэтому на тебя можно ложить с высокой крыши, и кидать периодически раз в пять - десять лет, банковская система от этого не пострадает. Таких как ты 46 млн. Или 45 уже кажись...

это ты от собственной тупости так злобой исходишь? сам же лоханулся, купили тебя дешево за пару процентов к обычной ставке и кинули как дешевку...
че ты взял за моду здесь испражняться?
да в словах твоих есть правда, но кому нах.. она тут нужна?
Ed

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 17:40

По поводу сообщений о банкротстве/рекапитализации.
Очевидно, что властьимущие просто замыливают нам глаза. Им просто нечего сказать. Им нужно тянуть время. Поэтому не стоит так активно обсуждать то, о чем нам сообщают бандиты через свои купленные СМИ. Не обращайте на это внимания. НИ ОДИН "ЗАКОН" не работает на нас. Так зачем их, эти "законы" обсуждать?
Просто нужно требовать возврата денег, а не принятия/вето каких-то там "законов". "Законы" - это лажа, придуманная бандитами для вешания лапши народу.

Заходите на форум "Укрпромбанк не возвращает депозит". Там очень информированная молодежь и очень активная.
Востаннє редагувалось gragdanina в П'ят 24 лип, 2009 17:48, всього редагувалось 1 раз.
gragdanina

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 17:42

Shadow Lord
Я вибачаюсь, але вам всього 30 років, а вже совок в крові. Інвестори, акціонери та інші що вкладають гроші за вашим визначенням жлоби, бо вони хочуть заробити? У всьому світі люди інвестують у прибуткові підприємства, галузі, що дає можливість економікам країн розвиватися, підвищувати ефективність, але не у нас. У нас заздрять якщо хтось має більше.

У мене в банку Київ сума значна, але це лише 10% моїх заощаджень, тому я не психую, я роблю висновки. Єдину альтернативу яку я бачу - це банки з іноземними інвестиціями, бо вони на відміну від наших цінують своє ім'я. Але ще подумаю, чи варто...
hrundik

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 17:52

olegflash написав:там вроде в статье ничег опро мораторий нет

Вернитесь на форуме на 1 страничку назад. Выделено красным.
ardi

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 18:08

hrundik написав:Shadow Lord
Я вибачаюсь, але вам всього 30 років, а вже совок в крові. Інвестори, акціонери та інші що вкладають гроші за вашим визначенням жлоби, бо вони хочуть заробити? У всьому світі люди інвестують у прибуткові підприємства, галузі, що дає можливість економікам країн розвиватися, підвищувати ефективність, але не у нас. У нас заздрять якщо хтось має більше.

У мене в банку Київ сума значна, але це лише 10% моїх заощаджень, тому я не психую, я роблю висновки. Єдину альтернативу яку я бачу - це банки з іноземними інвестиціями, бо вони на відміну від наших цінують своє ім'я. Але ще подумаю, чи варто...

Не советую. За этот год долларовый депозит под матрасом принес бы вам доход более 60% в гривнях. А если вы отнесли деньги в банк, вы можете не получить ни %, ни свой вклад. Следующий банк,особенно иностранный рекапитализировать не будут. В Украине банковской системе доверять нельзя. 182 банкам ФГВ деньги отдать не может. Если вы отнесли деньги в банк, значит они у вас лишние и вы их подарили хозяевам банка. И вообще, у государства нет денег и оно у вас одолжило на несколько лет.
ardi

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 18:16

hrundik
Это с ветки Надрабанка.
ardi
Цілком з вами згоден, про надійність банківської системи розказую всім, може кого й схамену...

В понеділок забрав депозит в Промінвеста і закрив всі рахунки, хоч банк і функціонує нормально і 15000 грн віддали одразу, але довіряти гроші в нашій країні довіряти можна тільки двом банкам: долари двохлітровій і євро - трьохлітровій
ardi

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 18:19

И это тоже сфорума Надра
Как юрист скажу: по тому проекту, который лежит на сайте Рады, в законе ТРИ основных бяки - в новых редакциях статей 80, 85, 96 закона "О банках и банковской деятельности":

1) в статье 80 добавлена часть:
"Тимчасовий адміністратор здійснює заходи, передбачені планом фінансового оздоровлення банку, в тому числі відступлення права вимоги, переведення боргу, реорганізація, [/b]без повідомлення боржників, кредиторів (вкладників) банку та без отримання їх згоди. У цьому разі кредитори (вкладники) банку не мають права вимагати припинення або дострокового виконання зобов’язань банку та відшкодування їм збитків.
То есть теперь, если захочет, временный администратор передаст (так!) кому-нибудь ваш долг, и вам будет должен деньги уже не банк Надра, а, например, Ощадбанк или вообще какая-то левая контора. И если раньше по закону для этого нужно было ваше согласие, то теперь нет, и даже сообщать вам об этом не нужно.

2) новая редакция ст. 85: теперь НБУ "має право продовжити дію мораторію на строк до шести місяців після припинення діяльності тимчасового адміністратора"
А раньше мораторий мог быть максимум на протяжении 6 месяцев, во время работы временного администратора.
Кроме того, теперь при действии моратория запрещено обеспечивать иски к банку, например, накладывая арест на его счета или имущество.
Кроме того, из закона убрали норму, по которой мораторий не распространялся на требования, возникшие во время работы временной администрации. То есть
теперь, если ваш депозит закончился во время работы ВА, на него тоже распространяется мораторий!

3) изменена ст. 96: при ликвидации банка изменена очередность кредиторов. Теперь Фонд гарантирования вкладов стоит в очереди выше, чем вкладчики - физлица. То есть при ликвидации банк сначала будет отдавать долги ФГВ, а уже потом - вкладчикам. У кого депозиты не покрываются ФГВ, шансы получить хоть что-то при ликвидации, сводятся к 0.[b]

Смотрим вечером ТВ, как депутаны из ПРиБЮТ будут рассказывать о прекрасной общепримиряющей и общеукрепляющей роли этого закона.
ardi

Повідомлення Додано: П'ят 24 лип, 2009 18:24

И еще, учим имена своих "героев".
http://gska2.rada.gov.ua/pls/radac_gs09 ... ?g_id=7628
ardi

#<1 ... 89101112 ... 212>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей