Скупердяй написав:мене більше цікавить чиста аналітика з порівнням як було, і як стало
при янеке ставки в валюте были 6% а при новой власти до 12% доходили,у меня доходы в 1,8 раз больше!
Виват новой власти!
Вот и вся аналитика.
Что за ерунда? Кого Вы хотите обмануть? Или просто очень нужен повод для того, чтобы взасос поцеловать людей, приведенных к власти майданом?
Много лет веду учёт своих доходов. Средневзвешенная доходность по валютным депозитам (бумагу не люблю, мало использую и не учитывал в расчётах) во время президентства Януковича В.Ф. колебалась в пределах 9,9...11,1% годовых с выплатой процентов ежемесячно. Самая низкая ставка была 9,3% по трёхлетнему депозиту в ПИБе. И это чистыми, без налогов, введенных новыми властями.
сами Вы врун и болтаете ерундуй!
Ставки по 9,5% были с 2010 и максимум начала 2011, кто успел тогда застолбить, тот и молодец. Но и за эти ставки надо орять-таки целовать Ющенко-Тимошенко!
Потом, в "развитом янеке" были 6%. Игры с бумагой оставим минерам-гусарам, вон их сколько под фондом митингует.
И только всенародно демакратично выбранная новая власть вернула нам праздник на улицу!
Скупердяй написав:Пане, Я з вами череду не пас, щоб Ви мені тикали Ну і можливо я не іксперд, але я порівнюю своє життя при злочинній владі і при європейсько-рехворматорській владі. При першій я жив краще, а те що при них було б те саме, що і зараз, це вже сугубо Ваша думка, я так не вважаю
Здається ви таки іксперд. Бо мислення ваше як у недолугого тінейджера: "Раніше я жив краще коли мої батьки позичали величезні гроші в сусідів, тринькали їх направо-наліво, й мені перепадало, я міг пиячити досхочу та дівок водити до мотелів. Тепер вони у в"язниці, а "рехворматори"-опікуни не дають мені бабла скільки заманеться".
А що поганого в житті в борг ? весь світ живе так, борг двигун росту сучасних економік.
komp написав:Профигарить золотой запас и набрать кредитов? Любой кредитчик, пока не пришло время отдавать - гениальный менагер. Свою киностудию в НБУ за миллионы, при цене на сталь 700-600 дол., а по 200 как сейчас? Они тебя грабили, просто умишко твой не позволяет это понять, экономику не обманешь, хоть здрыснули они хоть бы не здрыснули, итог будет один.
Пане, Я з вами череду не пас, щоб Ви мені тикали Ну і можливо я не іксперд, але я порівнюю своє життя при злочинній владі і при європейсько-рехворматорській владі. При першій я жив краще, а те що при них було б те саме, що і зараз, це вже сугубо Ваша думка, я так не вважаю
Це можна сказати про 80% українців Жити краще стало тільки касті наближених до корита
Конечно, во всем виновата "європейсько-рехворматорська влада"...
Kripo ось оригінал звідки брав https://ukr.media/world/228119/ А радикал ру просто зручний фото хост яким користувався ще до Порошенка
І відносно ставок був у мене вклада в платинум банку в 2010-11 роках в валюті під 10,7% це чиста ставка в той час грабіжницького податку який зменшує ставку на одну п'яту не було( тоді банк ще був з іноземним капіталом тримав валюту після того як продали все забрав )
Сьогодні ставка в приват банку наприклад 9.5 мінус податок 7,6% реальна Тобто 10,7% річних при злочинній владі і 7.6% при проевропейскій демократичній ( якщо вірити тому що вони говорять)
Ukrainian написав:Kripo ось оригінал звідки брав https://ukr.media/world/228119/ А радикал ру просто зручний фото хост яким користувався ще до Порошенка
І відносно ставок був у мене вклада в платинум банку в 2010-11 роках в валюті під 10,7% це чиста ставка в той час грабіжницького податку який зменшує ставку на одну п'яту не було( тоді банк ще був з іноземним капіталом тримав валюту після того як продали все забрав )
Сьогодні ставка в приват банку наприклад 9.5 мінус податок 7,6% реальна Тобто 10,7% річних при злочинній владі і 7.6% при проевропейскій демократичній ( якщо вірити тому що вони говорять)
Навіщо писати неправду ?
Абсолютно верно , держала несколько вкладов в банках в 2011 по 2014 год , было 9.5 - 10 % годовых . Крупный вклад был в Привате и ещё несколько в разных банках ( Финбанк , Порто-Франко )
" Пусть бог простит, завтра, четырнадцатого у нас будет миллиард транша МВФ, которой построит мощный фундамент наших реформ " — заявил Порошенко перекрестившись.
пора вже долар замість ікони в рамочку, і молитися три рази на день, а там всевидяче око, може і змилоститься == п.с. "і сміх і гріх" була така рубрика в "Перці"
mike41 написав:Деяка криза жанру вимальовується. Із загибеллю "М" та "Ф" нема куди залишок монеток прилаштувати...
це в кого то криза жанра? Приват 9,5% фіксованих на 5 років, % щомісяця, капіталізуй по саме нехочу. Хай влада вдавиться свої податком на золотогоршочників.
[quote="3758915:V2"]Скупердяй Давайте тоді проведемо чисту аналітику! Можливо, дійдемо цікавих висновків і виявиться, що винна не влада, а структура споживання та спосіб життя Отже, 1. Скільки монеток було? 2. Скільки монеток стало? 3. Яка структура доходів монеток? 4. Яка структура витрат?[/quot Такие вопросы обычно задают в т.н. Фискальных подразделениях,человек пытается обьяснить Вам с точки зрения ОБЫКНОВЕННОГО ПЕРЕСИЧНОГО,не вникая в наперсточные темы,раньше он ЖИЛ ЛУЧШЕ,ЧЕМ СЕЙЧАС.Он не должен вникать в подробности,это терпильная проиграшная философия.Давайте начнем оправдывать наших политико-барыг,неужели станет легче?