Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
igor shevtsov написав:Звонил сегодня на гарячую линию и с интервалом в 20 минут дважды мне дали кардинально разные ответы на один и тот же вопрос. При чем сотрудник банка Кристина трижды чётко ввела в заблуждение. Вопрос касался даты биллинга по карте. Звонил в 18.55. Повторный звонок в 19.15. Просьба разобраться, спасибо!
Зачем беспокоить Кристину, если можно спросить здесь?
Alfa_Bank написав:Козак-характерник, доброго дня! Про остаточне визначення переможців ми зможемо казати, коли ними будуть підписані документи на згоду отримання виграшу. На даний момент ще цього не відбулося. Не має провини Банку в тому, що Клієнти ще не змогли відвідати відділення Банку. Сподіваємося на розуміння.
Козак-характерник, перевожу на русский, Вы в пролете...
Що то за клієнти там, що не йдуть 10 штук забирати? Не потрібні монетки їм! Або дюже заможні, або дурні...)) Чекатиму наступного крутіння барабану...за вересневі покупки...
П.С. Пропоную пані Аллє заохотити на новорічні свята цікавими подарунками під ялинку козака, за активні розрахунки картою. І додатково розіграти серед фанатів пані Алли супер-приз: квартиру або авто! ))
Супер приз - посада першого зампреда, оце я розумію виграш, там і на будиночок можна наскидувати і на яхточку
Скупердяй написав:Супер приз - посада першого зампреда, оце я розумію виграш, там і на будиночок можна наскидувати і на яхточку
Навіщо мені той клопот? Це морока, що лише заважає жити вільно і перетворює в раба...)) Я маю на увазі і посаду, і яхточку з будинком... Навіть авто - головняк, але я б взяв і продав.... )) Досить просторої двушки, а всім іншим лише користуватися і не мати клопоту...)) Скупі, вчиться жити по кайфу, а не обтяжувати себе мішурою зовні!
Скупердяй написав:Супер приз - посада першого зампреда, оце я розумію виграш, там і на будиночок можна наскидувати і на яхточку
Навіщо мені той клопот? Це морока, що лише заважає жити вільно і перетворює в раба...)) Я маю на увазі і посаду, і яхточку з будинком... Навіть авто - головняк, але я б взяв і продав.... )) Досить просторої двушки, а всім іншим лише користуватися і не мати клопоту...)) Скупі, вчиться жити по кайфу, а не обтяжувати себе мішурою зовні!
Ну будиночок і яхточка - це якраз елемент кайофого життя, а щоб це все обслуговувати - треба мати гарну посаду, де з 9-00 до 18-00 тіко сворюєш робочий вигляд і на хворумі базікаєш, а вкінці отримуєш ще цілий клунок банкнот - зампред якраз підійде для цього Ну жити по кайфу - це не жити під кайфом
Могу ли я с помощью этой штуки бесплатно перебросить деньги с карточки другого укр банка на грн карточку в альфе?
Если да - какие есть лимиты и особенности? макс сумма в день, месяц? ПДВ?
Это будет перевод между 2 физ лицами-родственниками.
в майальфі є кнопка «поповнити карткою іншого банку», вводити потрібно номер, термін дії, свв2. За раз макс 55к. Якщо зробите до 22:00, то зарахування на наступний банківській день десь об 11:00 - 11:30.
Могу ли я с помощью этой штуки бесплатно перебросить деньги с карточки другого укр банка на грн карточку в альфе?
в майальфі є кнопка «поповнити карткою іншого банку», вводити потрібно номер, термін дії, свв2. За раз макс 55к. Якщо зробите до 22:00, то зарахування на наступний банківській день десь об 11:00 - 11:30.
а будет ли это бесплатно со стороны другого укр банка?
а будет ли это бесплатно со стороны другого укр банка?