Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Чистите телепон для начала. Мож память СМСок переполнена Или затор де образовался, у меня КС так шкодит часто. Например вкл. Автономный реж(самолётик), и через 2-3мин опять включите. Через 15-20сек могут прийти все потерянные СМСки
Что означает сообщение "У Вас нет адреса динамической аутентификации!"
Скорее всего ПУМБа Ваш телепон потеряла после чистки, надеюсь Вы не в соляной кислоте телепон чистили. Попробуйте перелогинится/перезагрузиться в ИБ/сайте
clientage написав:Скорее всего ПУМБа Ваш телепон потеряла после чистки, надеюсь Вы не в соляной кислоте телепон чистили. Попробуйте перелогинится/перезагрузиться в ИБ/сайте
Ходи вікдривати "Все можу". Мало того, що під час оформлення охоронець почав мене навчати, як мені правильно сидіти на стільці. Так ще після того, скоринг через 30 хвилин пілся оформлення всіх цидул всіх обдзвонив і були недозвони ( що і логічно, тому що не всі люди беруть з незнайомих номерів, а у ПУМБи при дозвоні чомусь не київський 044, а незнайомі номери ... потім людина може банально бути зайнята в цей момент), то немає щоб перетелефонувати там з якимось адекватиним інтервалом, зразу вліпили недозвон і тепер для актуалізації мені потрібно знову йти у відділення щоб софткатись ( це що я після кожного недозвону повинен витрачати свій час і гроші, щоб отримати карту). а ставки по депо взагалі курям на сміх, нижче чим в Ощада ... Що в видно в центральному офісі бардак, що у відділення - бардак. Шаражка галіма
Скупердяй написав: Мало того, що під час оформлення охоронець почав мене навчати, як мені правильно сидіти на стільці
Ви про що?
Ну про те що під час офомлення "все можу", охоронець почав мені розповідати, що я неправильно сиджу на стільці в громадському місці ... Я у Кредо коли отримував виплату від ФІДОТа лежав на діваньчику біля охоронця очікуючи чергу і ніхто мені нічого не казав, а тут ... БАРДАК