|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 05 жов, 2016 20:53
Козак-характерник написав:Фонд наголошує: станом на сьогодні не існує жодного рішення суду, яким би було встановлено дійсність Договору факторингу №1905 від 19.05.2016 та яке б підтвердило факт того, що ТОВ «ФК «Плеяда» чи ТОВ «ФК «Фагор» правомірно набули право вимоги за кредитними договорами ПАТ «Банк Михайлівський». Ухвали суду у формі забезпечення позову не встановлюють дійсність зазначеного Договору факторингу.
Отлично. Что надо Фонду сделать, это позволить порядочным заёмщикам погашать с получением выписок о зачислении, или хотя бы принятии Фондом их платежей в счёт погашения задолженности согласно договорам №-№. Одни будут погашать, другие получать свои вклады. Чего Фонд тянет - мне не очень понятно. 
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 жов, 2016 20:55
rufius
а что такое порядочный заемщик? ) я вот порядочный или нет заемщик? )
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 05 жов, 2016 21:02
IMPRINTER написав:rufius а что такое порядочный заемщик? ) я вот порядочный или нет заемщик? )
Порядочный тот, принципиально, кто платит по долгам. Кто намерен и готов это зделать. Но есть и такие, кто считает, что если ВА и ликвидация, то и платить не надо.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 жов, 2016 21:06
rufius написав: Козак-характерник написав:Фонд наголошує: станом на сьогодні не існує жодного рішення суду, яким би було встановлено дійсність Договору факторингу №1905 від 19.05.2016 та яке б підтвердило факт того, що ТОВ «ФК «Плеяда» чи ТОВ «ФК «Фагор» правомірно набули право вимоги за кредитними договорами ПАТ «Банк Михайлівський». Ухвали суду у формі забезпечення позову не встановлюють дійсність зазначеного Договору факторингу.
Отлично. Что надо Фонду сделать, это позволить порядочным заёмщикам погашать с получением выписок о зачислении, или хотя бы принятии Фондом их платежей в счёт погашения задолженности согласно договорам №-№. Одни будут погашать, другие получать свои вклады. Чего Фонд тянет - мне не очень понятно. 
Фонд тянет потому что он тянет. К тому же, по состоянию на сегодня, Фонду уже известно о наличии кое-каких судебных решений. Кроме того, закон не даёт никаких оснований считать форс-мажором (обстоятельствами непреодолимой силы) то, что Фонд форс-мажором называет. Правовая неопределенность (и её последствия) -- здесь была на момент написания того пресс-релиза. Форс-мажора (и его правовых последствий) -- нет и не было. Правовая неопределенность не может считаться форс-мажором ни при каких обстоятельствах и никакими толкованиями. Правовая неопределенность преодолима (и вроде бы даже в данном случае преодолена). Форс-мажор принципиально непреодолим. Кроме того, в соответствии с законом любой форс-мажор должен быть подтвержден в установленном порядке (сертификатом ТПП). Поэтому не нужно смешивать божий дар с яичницей и идти на поводу у безграмотных составителей пресс-релизов. Форс-мажором там и не пахнет. Однако там пахнет правовой неопределенностью, которая для заемщика ничем не хуже форс-мажора, только нужно уметь ею пользоваться.
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 жов, 2016 21:09
0720
почему Фонд не обеспечит нормальную процедуру погашения, чтоб с предоставлением выписок?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 жов, 2016 21:09
Козак-характерник То Ньюби про форс-мажор ПРЕС-РЕЛІЗ Фондом гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення не застосовувати штрафні санкції
Козаче, Ви тільки зараз побачили цю цидулу? Але вона висить на сайті фонду давно і вже не актуальна. Тому що в ній стверджується, що немає судового рішення про те, кому потрібно сплачувати кредитну заборгованість. На даний час таке рішення є. Ви можете пререконувати себе у чому завгодно. У тому що там є форс-мажор (хоч я його там не бачу). У тому, що фонд звільнив Вас від обов'язку сплачувати кредитну заборгованість Фагору. У тому, що Ви маєте право самовільно встановити собі кредитні канікули. То хай буде так. Хоч я у це і не вірю. Мені це абсолютно все рівно. Я не беру кредитів. І тому цими питаннями не переймаюсь. Кому це цікаво, можуть вислухати Вашу думку (та аргументацію), мою і зробити для себе висновки. Мене це питання зовсім не хвилює. І я не розумію навіщо мені його обговорювати. Тому успіхів Вам. Продовжуйте вірити у те що вірите. У намаганнні покарати кривдників, що погрожувади Вам, я Вас підтримую. З.И. Але для тих, хто не такий "сміливий" як К-Х, зауважу, що якщо занадто довго себе переконувати у вищевикладеному, то можна дочекатись судового рішення проти Вас з немалими штрафними санкціями. Але чи варто так робити? І кого у цьому потім будете звинувачувати? Фонд? Чи? А моя позиція зовсім проста. Ні у чому не вірити ФГВ. В т.ч. ніяким його цидулам. Тому що він грабіжник.
Востаннє редагувалось newbie в Сер 05 жов, 2016 21:40, всього редагувалось 6 разів.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 жов, 2016 21:10
rufius написав: IMPRINTER написав:rufius а что такое порядочный заемщик? ) я вот порядочный или нет заемщик? )
Порядочный тот, принципиально, кто платит по долгам. Кто намерен и готов это зделать. Но есть и такие, кто считает, что если ВА и ликвидация, то и платить не надо.
я плачу по долгам ) заплатил Фагору )
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 05 жов, 2016 21:12
IMPRINTER написав:я плачу по долгам ) заплатил Фагору )
просто Вам пачки ляшку жмут, вот и заплатили. это ваш выбор и ваше вложение средств.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 жов, 2016 21:13
rufius написав:0720 почему Фонд не обеспечит нормальную процедуру погашения, чтоб с предоставлением выписок?
потому что Фонд не гарант прав граждан, а их массовый нарушитель потому что система гарантирования вкладов, введенная законом от 2012 года -- окончательно превратилась в систему грабежа банков и их клиентов (а может так изначально и задумывалась авторами этого закона) потому что руководители и уполномоченные лица Фонда назначаются келейно и непрозрачно, не проходили процедуру люстрации, и даже не предоставили деклараций об имуществе и этот список можно продолжить..
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 жов, 2016 21:19
Goodman написав: IMPRINTER написав:я плачу по долгам ) заплатил Фагору )
просто Вам пачки ляшку жмут, вот и заплатили. это ваш выбор и ваше вложение средств.
1) заплатил в силу того, что мой долг невелик и мне проще заплатить, чем морочить голову 2) заплатил Фагору, т.к. считаю его правовую позицию значительно превалирующей над позицией Фонда
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль