Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
IMPRINTER написав:не верно. бонусы по б+ также подаются в налоговую в разрезе ИНН, а не братской могилой как %% по депо. я брал в налоговой выписку из реестра о себе, что им обо мне известно об источнивах доходах, которые прошли через мой инн и налога, полученного с них. там был и бонус плюс от примата.
А можно прийти в налоговую и в лоб попросить подобную инфу о доходах по своему ИНН ? Мне бы тоже было интересно.
в лоб попросить нельзя ) для этого есть регламентированная процедура согласно приказа Минсдоха )
идем в свою налоговую заполняем Заявление по форме 13
там увидите все - любые копейки, которые прошли через Ваш ИНН
А запрос подобной формы - не подразумевает ли автоматическое требование подачи декларации? Ну т.е. - может ли запросить эту информацию тот, кто не подает обязательную ежегодную декларацию о доходах?
Искатель написав:А запрос подобной формы - не подразумевает ли автоматическое требование подачи декларации? Ну т.е. - может ли запросить эту информацию тот, кто не подает обязательную ежегодную декларацию о доходах?
нет не подразумевает ... в цели получения можете написать что угодно .. с целью заполнения декларации ... оформления субсидии ... убедить жену, что не скрывал от нее доходы ... я такое беру каждый год без всякой цели
Искатель написав:А запрос подобной формы - не подразумевает ли автоматическое требование подачи декларации? Ну т.е. - может ли запросить эту информацию тот, кто не подает обязательную ежегодную декларацию о доходах?
нет не подразумевает ... в цели получения можете написать что угодно .. с целью заполнения декларации ... оформления субсидии ... убедить жену, что не скрывал от нее доходы ... я такое беру каждый год без всякой цели
Десь в січні, лютому, навіть у березні податкова не має повністю даних за попередній рік. Довідку берете в квітні-травні?
Козак-характерник написав:PrivatBank Сьогодні знов переводив гроші через сендмані. І знову неприємність. Нагадаю, що десь тиждень тому заблокували доступ в П-24 і оголосили, що фінансовий тіліпон не належить мені. Довелося йти відновлювати номер фінансового тіліпона. Сьогодні не пройшов, як стверджує банк-емітент по технічним причинам останній платіж на 400 грн. І в П-24 з'явився допис по ВСІМ картам.
Обмеження за карткою
На картку встановлено обмеження. Для уточнення інформації, будь ласка, зверніться до "Допомоги онлайн" або за телефоном 3700 (безкоштовно з мобільного)
На гарячці гутарять що таке блокування на 2 доби і нічого зробити не можна. Що це за неподобство? Доколє? Як я куплю баксюки тепер? Мало того навіть між своїми рахунками не можна перевести монетки. А якщо б людині треба було кредит сплатити, а власні гроші немає можливості переказати між власними рахунками? Приват, ви занадто пєрєбдєлі!
Прискорити розблокування кажуть неможливо. Хоч об стінку головою бийся! Це дійсно так?
Навіщо стільки перепон створювати на ровному місці клієнту? І чому 2 доби я не матиму доступу до керування власними грошима?
Хелп!
Вуйко, я вже нервую...)) Ви досі не розблокували мені карти. По факту звернення була оформлена заявка № 8215043 від 06.10 - В обробці. Пишуть, що 5-7 днів ще чекати. В мене стільки часу немає. Мені ще гасити кредити в інших банках. На 3700 казали, що на протязі 2 діб карти розблокують автоматично, або тоді треба звертатися у технічний відділ. В онлайн-чат звернувся сьогодні, там інформацією про причину блокування не володіють і розблокувати не можуть. З технічним відділом зв'язати не можуть. Теж чекати кажуть. Чекати можна звісно, але не з моря погоди. Як так: банк заблокував всі карти і не може назвати причину блокування? Сам з собою розбирається чому заблокував? А я винен чекати? Я вже наголошував на тому, що готовий посприяти швидшому вирішенню: надати необхідну інформацію, підійти до відділення і т.п. А що там за розгляд такий йде, що в мене нічого не запитують і пояснити причину блокування не можуть? Зараз ви почнете розслідувати чому мені карти заблокували, а потім ще розлідувати як тепер розблокувати... Я не маю стільки часу! На якій підставі банк обмежив мені доступ до власних коштів і не надає дистанційні послуги в п-24? Не можу перевести кошти в інший банк і навіть між власними рахунками. Я вимагаю пояснень і вирішення проблеми! Якщо я попаду на штрафи і % по кредиту в іншому банку, то повертатиметься мені збитки! Бо ви мої кошти незаконно утримуєте!
Козак-характерник написав:В онлайн-чат звернувся сьогодні
Попробуйте еще в чате ЛикПея поговорить, на предмет ускорения проверки
Так вони самі не можуть назвати, що перевіряють...)) Я кажу, що може посприяти: підійти до ясних очей у відділення, погутарити, кажуть тіко чекати. Не можуть причину блокування назвати навіть. Я розумію так, що заблокували карти, пояснили причину, а потім розбираються: витребують додаткову інформацію у клієнта. А тут самі з собою розбираються чому заблокували. А я чекати винен? Хто мені компенсує втрачений збиток? Потім як самі з собою розберуться чому заблокували, то почнуть розбиратися як розблокувати і знову чекай? В понеділок йду до відділення і писатиму скаргу з вимогою компенсації штрафів по кредиту в іншому банку. Візьму вхідні дані кредитних договорів і впишу в скаргу. Нехай розбираються хоч роками, але платять штрафи і % по моїм кредитам в інших банках.
П.С. Лікпей тут ні до чого. Відбулося повернення грошей на карту. Хоча банк-емітент підтвердив операцію. Самі повернули гроші, хоча емітент підтвердив платіж, ще й всі карти поблокували. Що це за знущання? І навіть причину блокування не можуть озвучити...((