|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 08 жов, 2016 16:35
В попередній раз заблокували доступ до п-24, що начебто не мій фінансовий тіліпон. Довелося йти підтверджувати і час втрачати. Тепер карти всі заблокували. Знущаються по повній. Ти чекай, але не знамо чого. Причину блокування не знаємо, а самі розбираємося чому заблокували...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 жов, 2016 16:52
Козак-характерник написав:Козак-характерник
Доброго дня, Козак-характерник! Ваше питання розглядається відповідальним фахівцем. Чекайте, будь ласка, за рішенням з Вами зв'яжуться. З повагою, Анна. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 жов, 2016 16:53
Квесторе_поверніться написав: IMPRINTER написав: Искатель написав:А запрос подобной формы - не подразумевает ли автоматическое требование подачи декларации? Ну т.е. - может ли запросить эту информацию тот, кто не подает обязательную ежегодную декларацию о доходах?
нет не подразумевает ... в цели получения можете написать что угодно .. с целью заполнения декларации ... оформления субсидии ... убедить жену, что не скрывал от нее доходы ... я такое беру каждый год без всякой цели
Десь в січні, лютому, навіть у березні податкова не має повністю даних за попередній рік. Довідку берете в квітні-травні?
в конце марта уже есть ... в апреле уже есть точно
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Суб 08 жов, 2016 16:56
PrivatBank написав: Козак-характерник написав:Козак-характерник
Доброго дня, Козак-характерник! Ваше питання розглядається відповідальним фахівцем. Чекайте, будь ласка, за рішенням з Вами зв'яжуться. З повагою, Анна. ПриватБанк.
Ок! Тіко я обмежений в часі. І я вже казав, що зробіть помітку напроти мого прізвища, що це козак... Я часто роблю перекази з власних карт інших банків через манісенд, щоб купити валюту, або кредити погасити. Ніякого шахрайства чи ще щось...))) Якщо треба з тіліпоном і паспортом підійти, то повторно ідентифікуюся, але досить робити мені нерви і блочити все як попало...)) Тіліпон і сімки нещодавно міняв. Якщо причина в цьому, то зафіксуйте інформацію.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 жов, 2016 17:06
PrivatBank написав: Козак-характерник написав:Козак-характерник
Відповідальні фахівці є у Приватбанку?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 08 жов, 2016 17:45
Козак-характерник написав: PrivatBank написав: Козак-характерник написав:Козак-характерник
Ок! Тіко я обмежений в часі. І я вже казав, що зробіть помітку напроти мого прізвища, що це козак... Я часто роблю перекази з власних карт інших банків через манісенд, щоб купити валюту, або кредити погасити. Ніякого шахрайства чи ще щось...))) Якщо треба з тіліпоном і паспортом підійти, то повторно ідентифікуюся, але досить робити мені нерви і блочити все як попало...)) Тіліпон і сімки нещодавно міняв. Якщо причина в цьому, то зафіксуйте інформацію.
Козак еще не понял, какие железные лапы схватили его за горло...
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 321 раз.
- Подякували: 321 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 жов, 2016 17:48
BBC написав: PrivatBank написав: Козак-характерник написав:Козак-характерник
Відповідальні фахівці є у Приватбанку?
Они ещё и не такую лапшу вешают! У меня он уже полгода скоро будет, как деньги заблокировали и ответственные работнички положили их в карман и кормят завтраками. Это не Яныка надо было гнать, это беспредельщиков беню и его холопов на кол садить.
-
r0k
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 135 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 жов, 2016 18:39
PrivatBank,
В Приват24 есть возможность добавить карту чужого банка, но нет возможности ее убрать. Только скрыть в списках Моих счетов и Моих платежей. С учетом имеющихся у менеджеров отделений полномочий, хотелось бы (пусть спустя месяц после добавления) такую возможность иметь.
-
kosul
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 жов, 2016 18:59
IMPRINTER написав: Искатель написав:А запрос подобной формы - не подразумевает ли автоматическое требование подачи декларации? Ну т.е. - может ли запросить эту информацию тот, кто не подает обязательную ежегодную декларацию о доходах?
нет не подразумевает ... в цели получения можете написать что угодно .. с целью заполнения декларации ... оформления субсидии ... убедить жену, что не скрывал от нее доходы ... я такое беру каждый год без всякой цели
надо ножками топать в налоговую, или можно по почте?
-
Diman
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 58 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 жов, 2016 19:07
Козак-характерник, Козарлюга, співчуття. Але можливо американець в вуйка Бєні в понеділок ще подешевшає...і буде профіт. Чи Ви виключно європейця купляєте?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|