Щойно спілкувався з фахівцем Мністерства юстиції України, що здійснював реєстрацію Порядку виявлення правочинів (у тому числі договорів), що є нікчемними № 826 від 26.05.2016р., мене було проінформовано, що вони повторно звернулися відносно проведення експертизи на предмет дотримання його відповідності до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод від 1950 р., експерт констатував, що Фонд в частині правозастосування незаконно застосовує означений Порядок, відносно вкладників, оскільки він мав би керуватися ч. 1 ст. 26 Закону "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб", тому у них виникли питання до Фонду. Дуже добре, що Міністерство юстиції України починає розуміти наскільки означений Порядок негативно, протизаконно застосовує Фонд до вкладників.
Козак-характерник написав:Гадаю, що вже нічого не допоможе: ні позови, ні комісії. Лише коли під дупи, з подальшою транспортировкою на шкварчащу пекельну пательню...))
2 месяца до срока исковой? а потом что? Т е , потом не смогу получить деньги вообще? никак? Так вроде ж ликвидация до 2018 года... я думала, что и требовать можно до 2018, если вдруг что.
Козак-характерник написав:Гадаю, що вже нічого не допоможе: ні позови, ні комісії. Лише коли під дупи, з подальшою транспортировкою на шкварчащу пекельну пательню...))
на рахунок пательні це вже не наша справа.
Но что если однажды вы все-таки умрете. И, вопреки науке, на небо попадете. И встретит вас там старец в белом одеянии. Дедок довольно жесткий, несмотря на обаяние. И скажет он, ребята, вот это вы пожили! Признайтесь, вы нарочно удивить меня решили? Я понимаю жизнь дается один раз. Но я же создал Землю не только ради вас!
Вели себя вы очень-очень плохо, шалунишки. Как будто не для вас писал я заповеди в книжке! Спасибо вам, конечно, что строили вы храмы. Но это не входило в основную часть программы!
Надеюсь я, ребята, на ваше понимание. Я не могу я вас пустить в приличную компанию... Мне жаль, что вам придется теперь гореть в аду, Но так вы хоть поймете, что я имел в виду...
Возможно, вы уверены, что все это полнейший бред. А че б***, если нет? Че будет, если нет? Вы скажете - такого не случится с нами никогда! А че, б***, если да? Вот так вот - раз, и да?
Щойно спілкувався з фахівцем Мністерства юстиції України, що здійснював реєстрацію Порядку виявлення правочинів (у тому числі договорів), що є нікчемними № 826 від 26.05.2016р., мене було проінформовано, що вони повторно звернулися відносно проведення експертизи на предмет дотримання його відповідності до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод від 1950 р., експерт констатував, що Фонд в частині правозастосування незаконно застосовує означений Порядок, відносно вкладників, оскільки він мав би керуватися ч. 1 ст. 26 Закону "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб", тому у них виникли питання до Фонду. Дуже добре, що Міністерство юстиції України починає розуміти наскільки означений Порядок негативно, протизаконно застосовує Фонд до вкладників.