Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
TASCOMBANK написав:Напомним, что ТАСКОМБАНК вошел в ТОР-10 рейтинга надежности банковских депозитов. Так что мы ждем Вас
Помню плакат в офисе про "рейтинг надійності вкладів АТ «ЄВРОГАЗБАНК» на рівні «5 - відмінна надійність" http://www.egb.kiev.ua/otlichnaya_nadezhnost_depozitov.html. Но больше всего запомнились и поразили глаза, полные ужаса, у кассира, принимавшего наличку, что было дальше уже история.
TASCOMBANK написав:Не видим причин, чтобы не разместить вклад именно у нас!
А я бачу Тасєчка... Мало, мало! Торгуйтеся! Дайте справжню ціну! Менше ніж 24% безналохових по гривні і 13% безналохових по валюті - курям на сміх! Ризики великі, а вихлопу може й не бути, лише збитки.
А я бачу Тасєчка... Мало, мало! Торгуйтеся! Дайте справжню ціну! Менше ніж 24% безналохових по гривні і 13% безналохових по валюті - курям на сміх! Ризики великі, а вихлопу може й не бути, лише збитки.
Пане Гусар, згоден. Але скажiть чому саме 13% безлоХових по ойро, а не наприклад 15%? ))))
P.S. Було б св'ято якщоб пропонували 24% i 13% хоча б ЛОХОВИХ.
Пане Гусар, згоден. Але скажiть чому саме 13% безлоХових по ойро, а не наприклад 15%? ))))
P.S. Було б св'ято якщоб пропонували 24% i 13% хоча б ЛОХОВИХ.
Все просто: 2% чистоганом в місяць по гривні і 1% по валюті. Ризики 2:1. На меншу наживку рибалити немає сенсу. П'ятюня з 90% від суми депо, могла б кинути козиря, але...Да не серйозна це розмова!
Козак-характерник написав:Все просто: 2% чистоганом в місяць по гривні і 1% по валюті.
Тодi чому 13% по ойро?
Такую макс. ставку на рынке давал маленький Бегемотик один раз за все существование БСУ))
Ну от і підсадив Козака Бєня на цей 13% чистий наркотик дохідності - і тепер можна тіко ностальгувати, як на мене то уже і 7% за щастя, тому я 2,3к закинув в касу комсомола
Мало, мало! Торгуйтеся! Дайте справжню ціну! Менше ніж 24% безналохових по гривні і 13% безналохових по валюті
Не думаю, что в Таскомбанке все так же плохо, как в Pt, чтобы давать такие ставки и делать пирамиду...
DmitryZP
А еще можно купить на эту гривну доллар по 26.5, и положить его на полгода в этот же банк если уж Вам так он приглянулся.
Это все понятно, у меня не более 10% портфеля в гривне. Но эти 10% если уж класть, то туда, где максимальная доходность, чтобы покрыть девальвацию с лихвой. В валюте не рискну, попасть под фонд будет значить слишком большие убытки.