ulanusa1
viewtopic.php?p=3827085#p3827085
|
|
![]() Да,похоже что валют. рынок "переобулся на зимнюю резину" - покупка на МБ и продажа на нале.
ПУМБ,Альфа, для примера, курс скупки в отд. 26,00 /26,20,а МБ - 25,56/59. Сегодня будет показательный день: а)Если тормознемся,типа псевдодооткат,постепенно по ступенькам переходим без отката на новый уровень и там закрепляемся. б) взлет-перелет до 27-ми за выходные и при бидах 27 слив и коррекция. ![]()
Всім привіт! Щодо піку: 1 у нас рухи дол у світі і на нашому ринку дуже часто не співпадають. По-перше, через те, що наша грн - навіть не сировинна валюта країн що розвиваються, а така собі недовалюта, як би сумно не було це констатувати. По-друге, на курси в середині більше впливають внутрішні чинники. Можливо є якийсь часовий відрізок запізнення реакції. 2 грудень точно ні. На МБ буде пропозиція від експортерів, ЧР продавлять під свята. 3 січень, можливо, але не факт. У нас ще буде рваний робочий графік через свята. Ну і в січні може не бути проблем з валютою через додаткові надходження з ЄС у звязку з відтермінуванням в 90 днів (колись писав про це і давав лінк на розрахунки економічних експертів, ніби справжніх, не таких як я) 4 пік у нас в 2017 може припасти на кінець лютого-березень через збільшення максимального відтермінування з 60 до 90 днів ![]() На моменте 26,80 на 26,95/27,00.В любом из вариантов надо для приличия немного откатить-недооткатить,чтобы не сбилось дыхание.Слабо верю,что вот так с первого захода запрыгнем на 27-ю ступеньку.Впереди выходные,которые могут как усилить рост .так и усилить откат,в зависимости как мы в них войдем.
![]() Тому що на рості курсу ніхто особливо здавати не хоче. Думаю, на вихідні зафіксують віддачу і трохи піднімуть прийом (я уже описував своє бачення специфіки поведінки курсів на вихідні останнім часом). Успішно поприймають, а з понеділка потихеньку підемо далі. Це моя особиста думка, можу помилятися. Зараз люди діляться на три категорії щодо валюти: ті для кого це інструмент профдіяльності, ті хто використовує конвертацію як засіб збереження і ті, хто дол в руках не тримає, оскільки перебивається від запрлати до зарплати. Тому і ЧР росте без психозу і впевнено. Ситуація може змінитися, коли рішення про конвертацію приймуть грн-депозитчики. Тоді процес піде жвавіше. Поки вони в стороні. Також, додаткового драйву може додати МВФ (вони уже засумнівалися в щирості декларацій) і всякі Саакашвілі (війну просто не хочу згадувати, хоча зараз там знову не весело і наші не все офіційно озвучують). Розпил бюджету під питанням, оскільки зараз до цього прикута увага МВФ і Ко. ![]() Я выше отписал варианты.Пока ситуация до конца непонятна.Логичее всего для рынка было бы выйти на новую ступень хотя бы для того, чтобы уважить сезонность и неясность начавшихся изменений в миру и внутри страны. Поэтому на данный момент это скорее игра для профи,хотя повезти может любому если держать нос по ветру. Но думаю не лишним будет вот это : ОСТОРОЖНО,ВОЗМОЖНЫ НЕДООТКАТЫ. По МБ из-за выходных сегодня в мирУ,определяющим будет вторник,когда по-идее должна быть увеличенная продажа.Хотя с другой стороны желающих сегодня ТОМить доллар должно было быть немного,что создаст отложенный одно-двухдневный спрос. ![]() Вчерашний день чётко показал полную непредсказуемость.Казалось, что вечером пошёл откат.Курс снизился значительно.И тут на тебе, сегодня опять к вершинам.Логично, что 27 сразу не взять, т к начинают лить .А дальше посмотрим.На выходных курс будет регулироваться приносом.МБ уже не особо показателен, хотя он дал импульс вверх.На момент курс хоть и отскочивший остаётся высок 26,70-75 на 26,85-90.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|