gun написав: Ну і для чого це було обзивати - кешбеком? Чому не - бонусом? А депозит для цього потрібно відкривати за рахунок коштів з кредитки? Чи можна і готівкою?
Звідки ж я знаю? Можливо, лошка якогось на гачок риболовний спіймати? Звісно, що за свої. Ставите (галичанське) на карту і переказуєте на депо. Профіт!
KIM30 написав:а що значить в депо-договорі "Дата розміщення Вкладу: Не пізніше 5 (п'яти) робочих днів з моменту укладення даного Договору банківського вкладу"?
Відтермінованне внесення монеток. Договір сьогодні - монетки завтра (5 днів)! Заносимо сюди?
KIM30 написав:а що значить в депо-договорі "Дата розміщення Вкладу: Не пізніше 5 (п'яти) робочих днів з моменту укладення даного Договору банківського вкладу"?
Відтермінованне внесення монеток. Договір сьогодні - монетки завтра (5 днів)! Заносимо сюди?
добре, що є таке відтермінування. Можна підлаштувати день виплати щоб не припадав на вихідний чи свято.
У мене закінчується скоро. Тож думаю......... То виходить по Новорічному 21+2% , якщо поповнити Карту бажань і відкрити з неї?
Востаннє редагувалось KIM30 в Нед 04 гру, 2016 22:21, всього редагувалось 1 раз.
У мене закінчується скоро. Тож думаю......... То виходить по Новорічному 21+2% , якщо поповнити Карту бажань відкрити з неї?
Так. При чому 2% налоХових башляють одразу... Я вирішив ойри забирати, а натомість занести гривню в еквіваленті. Одобряєте?