Козак-характерник написав:Якщо в мене в кінці грудня депо завершуються, то можу отримати під час ТА у банку? Чи чекати виплат Фонду?
Шановний Козак-характерник, про час та порядок виплат буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування - www.fg.gov.ua , та на сайті банку
IMPRINTER написав: по закону депозит не гарантируется, если он обеспечивает кредит .. но что понимается под обеспечивает непонятно ... именно залог или вообще что угодно .. НО не гарантируется до момента гашения долга .. т.е. с теюя могуьт потребовать погасить долг по кредитке и пока не погаситшь депо не отдадут ... т.е. смертельного ничего если не как было в Михайловском - что кредиты продали Фагору а Фонд решил что их надо ему платить ) у траста вроде ничего не продавалось так что спи спокойно - но поморочить яйки могут ...
Звісно лише заставу, а не жітільмєнську угоду. Тут ніякої застави не було. Питання не в гарантованості, а в тому чи зможу я отримати суму депо, що завершився під час ТА безпосередньо в банку? Чи від Фонду?
Козак-характерник написав:Якщо в мене в кінці грудня депо завершуються, то можу отримати під час ТА у банку? Чи чекати виплат Фонду?
Шановний Козак-характерник, про час та порядок виплат буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування - http://www.fg.gov.ua , та на сайті банку
Питання в іншому. В мене депо завершується в 20-х числах грудня, під час ТА. Я так розумію, що я повинен отримати гроші в банку, а не чекати виплат Фонду, так?
Козак-характерник написав:Звісно лише заставу, а не жітільмєнську угоду. Тут ніякої застави не було. Питання не в гарантованості, а в тому чи зможу я отримати суму депо, що завершився під час ТА безпосередньо в банку? Чи від Фонду?
не через Траст это точно, а через уполномоченный ФГВФЛ банк...
Козак-характерник написав:Звісно лише заставу, а не жітільмєнську угоду. Тут ніякої застави не було. Питання не в гарантованості, а в тому чи зможу я отримати суму депо, що завершився під час ТА безпосередньо в банку? Чи від Фонду?
не через Траст это точно, а через уполномоченный ФГВФЛ банк...
А тут написано:
Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники ПАТ БАНК «ТРАСТ» можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.
Шановний Козак-характерник, про час та порядок виплат буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування - http://www.fg.gov.ua , та на сайті банку
Питання в іншому. В мене депо завершується в 20-х числах грудня, під час ТА. Я так розумію, що я повинен отримати гроші в банку, а не чекати виплат Фонду, так?
да вы обязательно получите их в банке, только не в трасте,а в др., который назначат для выплат и не 20 декабря, а в лучшем случае в середине января. вам фонд на сайте сообщит, кто и когда попадёт в первую очередь
vitalij--levchenko написав:Подскажите пожалуйста если проценты по депо в конце срока выплачиваются , в какую очередь выплачиваются проценты??
Уважаемый vitalij--levchenko, время и порядок выплаты суммы вклада, а также процентов, начисленных до даты введения ВА, в пределах гарантируемой суммы Фонда гарантирования вкладов физических лиц, будет сообщено дополнительно на официальном сайте Фонда гарантирования - www.fg.gov.ua, и на сайте Банка.