Банк Траст - БАНКРОТ?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 973974975976977 ... 1112>
Повідомлення Додано: Сер 07 гру, 2016 18:51

chipmunk ..міжбанківський платіж з будь-якого банку
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 гру, 2016 18:53

Козак-характерник ось і я вважав що ця посудина таки допливе до Нового року , але Баба Яга в ступі з нБУ вирішила по іншому...
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 гру, 2016 18:54

-VICTOR- написав:Козак-характерник ось і я вважав що ця посудина таки допливе до Нового року , але Баба Яга в ступі з нБУ вирішила по іншому...

вчерашняя новость про МИРЪ это уже было понятно что так и будет - вопрос был до 12-го или после 12-го )
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 228 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Сер 07 гру, 2016 18:56

Козак-характерник написав:Якщо в мене в кінці грудня депо завершуються, то можу отримати під час ТА у банку? Чи чекати виплат Фонду?

Шановний Козак-характерник,
про час та порядок виплат буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування - www.fg.gov.ua , та на сайті банку
TRUSTConsultant

Заблокований
Подякував: 6 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 гру, 2016 18:56

IMPRINTER написав:
по закону депозит не гарантируется, если он обеспечивает кредит .. но что понимается под обеспечивает непонятно ... именно залог или вообще что угодно .. НО не гарантируется до момента гашения долга .. т.е. с теюя могуьт потребовать погасить долг по кредитке и пока не погаситшь депо не отдадут ... т.е. смертельного ничего если не как было в Михайловском - что кредиты продали Фагору а Фонд решил что их надо ему платить ) у траста вроде ничего не продавалось так что спи спокойно - но поморочить яйки могут ...

Звісно лише заставу, а не жітільмєнську угоду. Тут ніякої застави не було. Питання не в гарантованості, а в тому чи зможу я отримати суму депо, що завершився під час ТА безпосередньо в банку? Чи від Фонду?
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 гру, 2016 18:58

TRUSTConsultant написав:
  Козак-характерник написав:Якщо в мене в кінці грудня депо завершуються, то можу отримати під час ТА у банку? Чи чекати виплат Фонду?

про час та порядок виплат буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування - http://www.fg.gov.ua , та на сайті банку

Питання в іншому. В мене депо завершується в 20-х числах грудня, під час ТА. Я так розумію, що я повинен отримати гроші в банку, а не чекати виплат Фонду, так?
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 гру, 2016 19:00

Re: Банк Траст - БАНКРОТ?

Козак-характерник написав:Звісно лише заставу, а не жітільмєнську угоду. Тут ніякої застави не було. Питання не в гарантованості, а в тому чи зможу я отримати суму депо, що завершився під час ТА безпосередньо в банку? Чи від Фонду?

не через Траст это точно, а через уполномоченный ФГВФЛ банк...
velvet

Подякував: 34 раз.
Подякували: 655 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 гру, 2016 19:02

velvet написав:
  Козак-характерник написав:Звісно лише заставу, а не жітільмєнську угоду. Тут ніякої застави не було. Питання не в гарантованості, а в тому чи зможу я отримати суму депо, що завершився під час ТА безпосередньо в банку? Чи від Фонду?

не через Траст это точно, а через уполномоченный ФГВФЛ банк...

А тут написано:

Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники ПАТ БАНК «ТРАСТ» можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 гру, 2016 19:04

Козак-характерник написав:
  TRUSTConsultant написав:

про час та порядок виплат буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування - http://www.fg.gov.ua , та на сайті банку

Питання в іншому. В мене депо завершується в 20-х числах грудня, під час ТА. Я так розумію, що я повинен отримати гроші в банку, а не чекати виплат Фонду, так?

да вы обязательно получите их в банке, только не в трасте,а в др., который назначат для выплат и не 20 декабря, а в лучшем случае в середине января. вам фонд на сайте сообщит, кто и когда попадёт в первую очередь
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 гру, 2016 19:05

vitalij--levchenko написав:Подскажите пожалуйста если проценты по депо в конце срока выплачиваются , в какую очередь выплачиваются проценты??

Уважаемый vitalij--levchenko,
время и порядок выплаты суммы вклада, а также процентов, начисленных до даты введения ВА, в пределах гарантируемой суммы Фонда гарантирования вкладов физических лиц, будет сообщено дополнительно на официальном сайте Фонда гарантирования - www.fg.gov.ua, и на сайте Банка.
TRUSTConsultant

Заблокований
Подякував: 6 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

#<1 ... 973974975976977 ... 1112>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей