Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Smitten написав:Кто знает, как отменить пролонгацию по Оперативному открытому в ибанке ? Я сильно туплю или действительно в их ибанке нельзя сделать выписки по счетам по карточному есть хоть нерабочая ссылка , а по текущему и сберегательному ?????
Добрый день! Отменить автоматическую пролонгацию вклада можно не позднее, чем за два рабочих дня при обращение в Справочно-информационный центр Банка по номеру: 583 (звонки бесплатны с мобильных телефонов, 2 грн. – плата за соединение (с НДС, без учета сбора в ПФ), работает круглосуточно, без выходных. Или можно направить соответствующий запрос с помощью системы «Интернет-банк» в разделе «Переписка с банком», указав номер депозитного договора.
Выписки по текущим и сберегательным счетам в Интернет-банке не формируются. Получить выписки по таким счетам можно в отделении Банка, также если у клиенте есть карта, информацию по текущему, сберегательному счетам можно получить в Справочно-информационном центре, или в разделе «Переписка с банком» Интернет-банка.
По картам выписки в Интернет-банке отображаются, нажав на необходимую карту, внизу ссылка «Счет-выписки по карте».
1. Як можна змінити ліміти добові по карті? Тільки нозями у відділення, чи є цивілізовані форми зміни лімітів?
2. Ліміт на торгові операції у вас єдиний, чи можливо окремо виставити на торгові пос-термінали і окремо на інтернет платежі?
3. Як визначається перша транзакція по свіжооформленій карті Виручалка - за часом здійснення транзакції чи за часом проведення по рахунку? Це мені для "гроші за старт" потрібно.
1. Подати заявку на збільшення добових обмежень по картці можна при звернені з номеру з анкети до Довідково-інформаційного центру або направивши відповідний запит в розділі «Листування з банком» Інтернет-банку. 2. Добові обмеження встановлені окремо для операцій по пос-терміналу, інтернеті. 3. Винагорода по акції «Гроші за старт» виплачується Клієнтам – Учасникам Акції, які здійснили першу безготівкову операцію (з дати відкриття рахунку) за рахунок кредитного ліміту. Офіційні умови акції: http://www.forward-bank.com/f/1/about/n ... _start.pdf
1. Щоб на постійній основі - треба таки йти знову... 2. Це добре. 3. Я сьогодні зроблю 4 транзакції. Першою буде вважатись та, що першою спишеться по рахунку чи та, що реально була зроблена першою в магазині найраніше?
Підкажіть, будь ласка 1) До котрої години треба оформити депозит в Інтернет-банкінгу щоб він відкрився сьогоднішнім днем і сума зарахувалася на депозит також сьогодні? 2) Якщо я відкрию сьогодні депозити на 180 днів, то в який точно день він закінчиться і сума його з % переведеться на поточний рахунок?
KIM30 написав:Підкажіть, будь ласка 1) До котрої години треба оформити депозит в Інтернет-банкінгу щоб він відкрився сьогоднішнім днем і сума зарахувалася на депозит також сьогодні? 2) Якщо я відкрию сьогодні депозити на 180 днів, то в який точно день він закінчиться і сума його з % переведеться на поточний рахунок?
Це шановний Представник Фарсіка повинен з абсолютною точністю визначити.
KIM30 написав:Підкажіть, будь ласка 1) До котрої години треба оформити депозит в Інтернет-банкінгу щоб він відкрився сьогоднішнім днем і сума зарахувалася на депозит також сьогодні? 2) Якщо я відкрию сьогодні депозити на 180 днів, то в який точно день він закінчиться і сума його з % переведеться на поточний рахунок?
Це шановний Представник Фарсіка повинен з абсолютною точністю визначити.