Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
BBC написав:Alfa_Bank Лимит на снятие по картам Альфы в банкоматах Укрсоца не по 200 грн надеюсь?
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк встановлюють «домашні» тарифи на зняття готівки та перекази в мережах одне одного Новини 14 Грудня 2016 - 16:16
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк оголосили про встановлення звичних вигідних тарифів на зняття готівки у банкоматах одне одного та переказ коштів у національній валюті між рахунками клієнтів у двох банках.
Так, з 15 грудня 2016 року клієнти обох фінустанов, що входять до міжнародного фінансового холдингу АВНН, зможуть знімати готівку за «домашніми» тарифами свого банку в 1087 банкоматах об’єднаної мережі: 872 банкоматах Укрсоцбанку та 215 банкоматах Альфа-Банку Україна.
Позитивні зміни також торкнуться тарифної політики щодо грошових переказів. Перекази між поточними рахунками в гривні в Укрсоцбанку та Альфа-Банку Україна стануть безкоштовними вже з 1 січня 2017 року.
«Уніфікація тарифів – один з перших кроків на підтвердження того, що анонсовані вигоди для клієнтів від угоди між групою UniCredit та ABH Holdings S.A. – це не просто слова. Завдяки поступовій інтеграції двох банків ми отримуємо значно більше ресурсів для розвитку та можемо запропонувати клієнтам вигідніші умови обслуговування. Так, тепер до послуг наших клієнтів банкоматна мережа з понад 1000 банкоматів по всій Україні, а комісія на грошові перекази для фізичних осіб, наприклад, зменшилась у більш ніж 5 разів, – зауважив Артур Атанов, член правління та директор центру роздрібного бізнесу Укрсоцбанку. – Повторюся, це тільки перші кроки з уніфікації тарифів та продуктів двох банків. Наступні кроки ми анонсуємо вже найближчим часом».
BBC, добрый день! В Контакт-Центре «Укрсоцбанка» сообщили, что для карт Альфа-Банка класса Gold и выше нет ограничений по сумме снятия за одну операцию. Для других карт на данный момент еще действуют ограничения (которые в дальнейшем будут сняты): на одну операцию cнятия - 200 грн., за день - 15 000 грн.
Yarosvet, по некоторым неперсонифицированным картам, выданным в ноябре, был выявлен технический сбой с занесением в бонусный модуль. Над данной проблемой работают технические специалисты Банка. Приносим извинения за причиненные неудобства и просим Вас ожидать. Бонусы будут выплачены в январе, после устранения проблемы.
Лимиты мне не критично 15-20 грн в месяц на оплату пакета Думаю создать регулярный платёж пусть платится само кажых пару месяцев.
сэп уходит 3 раза в день пулами ... в 10.00, 14.00 и 17.00 если вы создали платеж в 13:59 - его отправят в 14:00, а если в 14:01, к примеру, - его оправят только в 17.00 )
отправьте сразу 180 грн. на год и забудьте )
Деякі зарубіжні банки взагалі всі зовнішні перекази роблять після 18:00 ( не для бізнесу ).
osya1964 написав:Скажите есть ли сейчас бонусы при открытии депо,или при переразмещении старого вклада?
osya1964, добрый день! На сайте Банка по ссылке указаны процентные ставки по Депозитам при условии размещения вклада через интернет-банкинг «My Alfa-Bank» и/или на сумму от 100 000 грн., 5 000 дол., 5 000 евро и/или при оформлении пакетов банковских услуг, для вкладов с выплатой процентов в конце срока. Другие бонусные программы на данный момент не предусмотрены.
Alfa_Bank Круто вы придумали! Значит, когда я просрочу кредит, вы выписываете мне штраф, потому что я не выполняю свои долговые обязательства перед банком, а когда я жду 2 месяца %, то извините?
Yarosvet написав:Alfa_Bank Круто вы придумали! Значит, когда я просрочу кредит, вы выписываете мне штраф, потому что я не выполняю свои долговые обязательства перед банком, а когда я жду 2 месяца %, то извините?
Yarosvet, в качестве компенсации можем предложить Вам подарок. Укажите, пожалуйста, в каком отделении Вам будет удобно его получить.