Да, только если ему предшествовал т н 3-х сторонний капитал.Уже много сообщений о внесении в реестр и запись на выплату.
|
|
![]() Я відпишуся. Були три 3-сторонні кОпитали на 15к грн, гроші успішно були зняті через банЬкомати Атмосфери 21-23.05. Також були гроші на вКладі, частину зняв, сумарно 44к залишилося. Ах, і кредитку на 16к загасив 30.05. Сьогодні нарешті кинули кістку - 16.2к. Як Фонд Грабування ці гроші рахував-хз! Реально 30% від суми ![]() А от по родичу, у якого була аналогічна ситуація (теж 3 кОпитали на 15к грн, зняті через банЬкомати), і кредитка на 30к (!!!) не погашена, Фонд виплатив 30к з 34к, що залишилися на вКладі... Ітого - КІ чиста що у мене, що у родича, тільки я чесно заплатив Фонду Грабування своїх 16к грн кредитної заборгованості і наразі отримав аж третину "завислої" суми. Одна радість, що мені Фагор ЖОДНОГО разу не дзвонив, хіба смс-ки слав і підгадив з КІ, поки Лєра не дала копняка УБКІ... Родич НЕ заплатив ні копійки по кредитці, банк йому "висить" аж 4к грн, зате борг родича перед банОком - 30к грн. Висновок - забудьте про чесність та благородність у справах з кидалами від Фонду Грабування. Раніше я обурювався діями ослика ІА-ІА з Запоріжжя, який тупо забив на кредитку по Дельті на жирну суму. Тепер я задумуюся, що може він і правий... Бандюки з Фонду Грабування, не заплатите все-фіг дочекаєтеся від мене 20к з Друззєй Ізіпея 25.01.2017 ![]() ![]() обновился ресурс на ПУМБе...добрался до компа ради интереса проверил...появились в ПУМБе на выплату 3-х сторонние...ПЗ появились(через кассу)...текущие появились тоже(через кассу)...как то *интересно * работает ресурс ПУМБа
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТПоявился 2й ИНН (из трех),первый выдали сразу.Внесение на р/с через кассу 19го,дробление.Сумма была 200 одной платежной.ТАС в Одессе,засветился и на сайте и на их горячке подтвердили,запись аж на 23е, сумму к выдаче не говорят. Такое вот.
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТвыпустили моих последних "чистых"... 5 месяцев самки собак из фонда крутили бабки ... гребанный фонд и все его овнотролли
![]() "3-х сторонний капитал" - регистрированный? Отслеживаю у знакомых.... У клиента - ПЗ открытый чз кассу 20-го и больше ничего. Появился в реестре на выплату. У другого есть: - 2х сторонний, ПЗ чз кассу, Чистый депозит. Выплатили только последнее. Второе "ПЗ чз кассу" - нет в реестре (хотя первый кли-т - попал). У третьего "3-х сторонний капитал". Перечислен на Р/с и заключен ПЗ. Зачисление чз платежку (без снятия-внисеня налички) - в реестре нет.
|
|