оно и видно... вчера записали на сегодня: время с 14 до 15...
пришёл в этом интервале, а там живая очередь человек 20, накуя такая запись нужна...
перезаписался в КЦ на завтра...
|
|
Re: УкргазбанкВалюту выдают как часы. проценты получаю в кассе с расходным ордером. карточки не действуют... да. еще по-моему у них нет связи между отделениями. т.е. просто зайти и получить в любое отделение по дороге не получится
Re: Укргазбанкт.е. выплата процентов и тела депо на текущий счет? он хоть бесплатный или есть комисс за обслуживание? Re: УкргазбанкУ меня Прозапас открыт и текущий счет в одном отделении без проблем получал летом в другом отделении валюту т.ч. связь есть Перше знайомство!ГазМяс ім. Міккі Мауса приємно здивував. Прийшов на виплату по Трасту сьогодні, попередньо зареєструвавшись. Черги не було. Підійшов до панянки, та уточнила чи записувався? Я ствердно відповів...
П.С. Припущення! Можливо хотіла втюхати Драйв, бо думала, що спонсор завітав і не знає банківську кухню. А вже коли я отримав під розпис карту і почав встановлювати ліміти і уточнювати тарифи, то в спішному порядку оформила рахунок за тарифом "Економ", а карта залишилася в мене під "Драйв старт". Бо почервоніла з лиця якось, коли почав детально про тарифи допитувати...Хто що думає з цього приводу, панове? П.С.2. А так вже завантажив мобільний застосунок і вимкнув смс-інфо...
Козак-характерник
Це ПЭремога - Ти отримав вплати по хФонду. Це ЗРада - ти не отримав "живу" гот1вку. "Теперь ты еще за ними (деньгами) полгода бегать будешь, чтобы их получить" © Кот Матроскин PS все кто оставлял деньги в агенте переходил в статус обычного вкладчика , правами которого банк крутит как хочет. КХ - это уже потеря навыков.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||