|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 09 січ, 2017 13:23
Zico написав: Всюдиносапхайчик написав: Ukrainian написав:То вже мої проблеми. Але запевняю в мене вони є.
Точно! На ринку немає, але у вас є... Звичайно, це тільки Ваші проблеми. Але я б задумався, бо все, що має неринкові умови / можливості несе у собі неринкові ризики, і коли здається, що "ні в кого немає, а в мене є", то тут насправді щось не так. Я не заздрю, що у Вас є якісь особливі інвестможливості, мені навіть все одно чи вони у Вас є, але якщо про фінансовий інструмент відомо Вам, а не ринку, то з інструментом щось не так.
Информация стоит денег и знания-сила. Наверное, человек знает, что ему делать со своими деньгами.
Та на здоров'я, але у сучасному світі неможливо приховати нічого, ексклюзивних знань та інструментів не існує
-
Всюдиносапхайчик
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 13:58
crumd написав:Это можно квалифицировать как мошенничество.
Это Вам нужно к "папередникам" К Гороху, обоим Дубилетам . Горох укатил на курорт, Дубилет стал на биржу. ЗАТАСКАЙТЕ ИХ ПО СУДАМ.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 578 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 14:59
Как с выдачей валютных депозитов нынче? На Минфине отзывы смешанные. Не поймёшь: то ли правду пишут, то ли троллят банк и наоборот. Здесь народ поверенный сидит. Соотвественно доверия больше.
-
Alessandr1974
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 15:53
Zico написав:Информация стоит денег и знания-сила.
Сила = Робота/Час. А оскільки Знання = Сила, а Час = Гроші, то цю формулу можна представити таким чином: Знання = Робота/Гроші. Виловлюємо з формули гроші. Отримуємо: Гроші = Робота/Знання. Таким чином, якщо Знання прагнуть до нуля, то гроші прагнуть до нескінченності, незалежно від виконаної роботи. Висновок: Чим менше ви знаєте, тим більше заробляєте. Що і потрібно було довести.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 1162 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Пон 09 січ, 2017 16:16
Ой+ написав: Zico написав:Информация стоит денег и знания-сила.
Сила = Робота/Час. А оскільки Знання = Сила, а Час = Гроші, то цю формулу можна представити таким чином: Знання = Робота/Гроші. Виловлюємо з формули гроші. Отримуємо: Гроші = Робота/Знання. Таким чином, якщо Знання прагнуть до нуля, то гроші прагнуть до нескінченності, незалежно від виконаної роботи. Висновок: Чим менше ви знаєте, тим більше заробляєте. Що і потрібно було довести.
А мова у формулі про отримані чи марно загублені гроші? 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 09 січ, 2017 16:51
Alessandr1974 Киев. Я получил один депозит в долларах в пятницу. Проблем не было. Параллельно купил в кассе $400.
-
mursic
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 17:15
Всюдиносапхайчик написав: Zico написав: Информация стоит денег и знания-сила. Наверное, человек знает, что ему делать со своими деньгами.
Та на здоров'я, але у сучасному світі неможливо приховати нічого, ексклюзивних знань та інструментів не існує
Так Ukrainian вроде... как бы это сказать... не совсем Ukrainian Так что ему может быть доступно то, что недоступно нам. Или я ошибаюсь?
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 січ, 2017 17:54
Ага в канаде или сша фондовый рынок поразвитей
-
demichh
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 174 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 січ, 2017 17:55
varlo написав:А кто считается членом семьи? Родители сюда относятся или только жена и дети? Если прописаны по разным адресам?
Если вы холостяк - то вы и есть тот самый член семьи. Вам даже такое в довидке напишут. Если женат - "география" расшириться. Папа и мама, если Вам уже много лет не есть членами семьи, так как ведут хозяйство отдельно. Паспортисты идут всегда навстречу - для военкомата пишут МАМА-СЫН , для Собеса - только одного сына.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 578 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 17:58
Goodman написав: varlo написав:А кто считается членом семьи? Родители сюда относятся или только жена и дети? Если прописаны по разным адресам?
Если вы холостяк - то вы и есть тот самый член семьи. Вам даже такое в довидке напишут. Если женат - "география" расшириться. Папа и мама, если Вам уже много лет не есть членами семьи, так как ведут хозяйство отдельно. Паспортисты идут всегда навстречу - для военкомата пишут МАМА-СЫН , для Собеса - только одного сына.
а как устанавливается факт того отдельно я веду хозяйство или нет с родителями? или если совершеннолетний - уже хозяйство раздельное априори?
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль