|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 09 січ, 2017 13:02
IMPRINTER написав: Goodman написав: IMPRINTER написав:депо проверяют только у получающих соцпомощь как переселенец
уточнение: "наявність у будь-кого з членів сім’ї на депозитному банківському рахунку коштів у розмірі, що перевищує 10-кратний розмір прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб;’ "
еще и у членов семьи )
А кто считается членом семьи? Родители сюда относятся или только жена и дети? Если прописаны по разным адресам?
-
varlo
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 804 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 13:12
Vorlon написав:Проблема была заложена в момент выпуска карты и проявилась бы в независимости от национализации...
Это можно квалифицировать как мошенничество. По сути, ПриватБанк умышленно продавал клиентам за 50 грн. банковский продукт со сроком действия до 2018 года, в то время как реальный срок годности этого продукта истекал 31.12.2016 года.
-
crumd
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 13:57
Всюдиносапхайчик написав: Ukrainian написав: Всюдиносапхайчик написав:Ага, у які? Мені не відомо про інші нормальні інструменти. РЦП, там де 3-5 емітентів лишилося, на яких ще можна з натяжкою, але не без надмірного ризику дивитися...?
То вже мої проблеми. Але запевняю в мене вони є.
Точно! На ринку немає, але у вас є... Звичайно, це тільки Ваші проблеми. Але я б задумався, бо все, що має неринкові умови / можливості несе у собі неринкові ризики, і коли здається, що "ні в кого немає, а в мене є", то тут насправді щось не так. Я не заздрю, що у Вас є якісь особливі інвестможливості, мені навіть все одно чи вони у Вас є, але якщо про фінансовий інструмент відомо Вам, а не ринку, то з інструментом щось не так.
Информация стоит денег и знания-сила. Наверное, человек знает, что ему делать со своими деньгами.
-
Zico
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 14:08
Zico написав:Наверное, человек знает, что ему делать со своими деньгами.
закопает в "Поле чудес"
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1598 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 січ, 2017 14:23
Zico написав: Всюдиносапхайчик написав: Ukrainian написав:То вже мої проблеми. Але запевняю в мене вони є.
Точно! На ринку немає, але у вас є... Звичайно, це тільки Ваші проблеми. Але я б задумався, бо все, що має неринкові умови / можливості несе у собі неринкові ризики, і коли здається, що "ні в кого немає, а в мене є", то тут насправді щось не так. Я не заздрю, що у Вас є якісь особливі інвестможливості, мені навіть все одно чи вони у Вас є, але якщо про фінансовий інструмент відомо Вам, а не ринку, то з інструментом щось не так.
Информация стоит денег и знания-сила. Наверное, человек знает, что ему делать со своими деньгами.
Та на здоров'я, але у сучасному світі неможливо приховати нічого, ексклюзивних знань та інструментів не існує
-
Всюдиносапхайчик
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 84 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 14:58
crumd написав:Это можно квалифицировать как мошенничество.
Это Вам нужно к "папередникам" К Гороху, обоим Дубилетам . Горох укатил на курорт, Дубилет стал на биржу. ЗАТАСКАЙТЕ ИХ ПО СУДАМ.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 15:59
Как с выдачей валютных депозитов нынче? На Минфине отзывы смешанные. Не поймёшь: то ли правду пишут, то ли троллят банк и наоборот. Здесь народ поверенный сидит. Соотвественно доверия больше.
-
Alessandr1974
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 січ, 2017 16:53
Zico написав:Информация стоит денег и знания-сила.
Сила = Робота/Час. А оскільки Знання = Сила, а Час = Гроші, то цю формулу можна представити таким чином: Знання = Робота/Гроші. Виловлюємо з формули гроші. Отримуємо: Гроші = Робота/Знання. Таким чином, якщо Знання прагнуть до нуля, то гроші прагнуть до нескінченності, незалежно від виконаної роботи. Висновок: Чим менше ви знаєте, тим більше заробляєте. Що і потрібно було довести.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 09 січ, 2017 17:16
Ой+ написав: Zico написав:Информация стоит денег и знания-сила.
Сила = Робота/Час. А оскільки Знання = Сила, а Час = Гроші, то цю формулу можна представити таким чином: Знання = Робота/Гроші. Виловлюємо з формули гроші. Отримуємо: Гроші = Робота/Знання. Таким чином, якщо Знання прагнуть до нуля, то гроші прагнуть до нескінченності, незалежно від виконаної роботи. Висновок: Чим менше ви знаєте, тим більше заробляєте. Що і потрібно було довести.
А мова у формулі про отримані чи марно загублені гроші? 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 09 січ, 2017 17:51
Alessandr1974 Киев. Я получил один депозит в долларах в пятницу. Проблем не было. Параллельно купил в кассе $400.
-
mursic
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
|