Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sens написав:иностранные банки не радуют повышенным % ранее было 26%
Гениальное наблюдение. В прошлом году во всех банках ставки зашкаливали. Сейчас немного другие расклады.
Не у всіх зашкалювали, тим більше з інокапіталом. Ідея тоді була попереду серед буржуйських банків, зараз її ставки цілком співставимі, а достатність капіталу з буржуйських найнижча. Якщо би застовбитись раніше, то зараз можна було би використовувати поповнення, бо воно фактично не обмежене.
Ой+ написав:Не у всіх зашкалювали, тим більше з інокапіталом. ...
Ну, правильно, у кого-то больше чуть, у кого-то меньше, в зависимости от надежности. Но, к примеру, в ПУМБе в прошлом году годовой с ежемесячной выплатой по 23,5%, а сейчас они жлобятся даже 17% дать. Так что говорить "что за фигня, почему в Идее нет 26%" -- это я вообще не пойму о чем разговор.
cds77 написав:Сравнивать Идею, ТАС с Укргазом все равно, что сравнивать Жигули с Запорожцем. Если только по ставкам тогда в Запорожец, т.е. Укргаз.
Вы давно ставки не смотрели, а ставки поплыли. Поплыли в сторону Агриколя и Аваля , чудесная тихая гавань но поживиться уже нечем. на 12 мес 16,5% с ежемесячной выплатой % и пополнением - шутка.
Пол года пользуясь картбланшом хожу погашаю в кассу. За это время ни разу не видел чтобы кто-то принес деньги на депозит в Идею. Или прихожу в неудачные для банка дни или это показатель по моему Мухосранску. Лучше уж в рошенбанк, прОцент выше и Пэтя хрест на пузе гарантуэ.
alex lem написав:Лучше уж в рошенбанк, прОцент выше и Пэтя хрест на пузе гарантуэ.
не бачу щоб в рошені були більші відсотки , Петрик не думаю, що щось гарантує (багато чого гарантував, але віз і нині там, де й був), але Вам - видніше.
alex lem написав:10-е число, вечер, кешбека за декабрь нет. Где деньги Зин ?
Идея обычно задерживает выплату, если в начале месяца много выходных и праздничных дней (руками они там что-ли пересчитывают...) числа 12 наверное выплатят...
alex lem написав:10-е число, вечер, кешбека за декабрь нет. Где деньги Зин ?
Идея обычно задерживает выплату, если в начале месяца много выходных и праздничных дней (руками они там что-ли пересчитывают...) числа 12 наверное выплатят...
Квесторе_поверніться написав:
Ой+ написав:Квесторе_поверніться Якщо читати умови, то в грудні є, але за листопадові трати: https://www.ideabank.ua/download.php?downloadid=250 3.1. Повернення коштів по торгових операціях (CashBack) здійснюється в період з 1 серпня 2016 року по 31 грудня 2016 року включно. Хоча, можливо, ще буде і за грудневі трати, я за, але як трактує "Ідея"?
Тепла лінія каже що в грудні ще буде. Я б червоне слово замінив на зелене здійснених.