|
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 11 січ, 2017 16:40
budivelnik написав:своїх 365 грн абонплати я й на 1% відібю за 2-3 місяці , але за такі гроші я зайця в полі заганяю
Ви страшна людина 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8239 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 11 січ, 2017 17:43
budivelnik написав:Ви якось визначтесь 1 Якщо в умовах ЗАРАЗ є кешбек в 3% тільки по кредитним коштам - значить кредитний ліміт повинен надаватись відразу , нехай навіть на смішну суму в 1000 грн 2 Якщо Ви вважаєте що і без кредитного ліміту Вашпродукт хороший - то зніміть в офіційній частині акцент на кредитному ліміті
Безперечно, вигідніше використовувати WEEKEND CARD з кредитним лімітом і отримувати повернення коштів у розмірі 3%. Ми просто звернули увагу, що навіть якщо з яких-небудь причин (вже є кредитна карта в Банку або ж кредитний ліміт поки що не погодили наші відповідальні колеги) Вам не вдалося оформити картку з кердітним лімітом, то і без нього продукт є цілком привабливим. budivelnik написав: TASCOMBANK написав:Також цілком можливо, що Банк згодом ініціює встановлення кредитного ліміту за Вашим рахунком.
Хто не ризикує - той не пьє шампанського , тому погодився на виготовлення персональної картки з умовою отримання десь 28-30 січня  , своїх 365 грн абонплати я й на 1% відібю за 2-3 місяці  , але за такі гроші я зайця в полі заганяю 
Раді чути! Ви не пошкодуєте! 
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 січ, 2017 18:29
TASCOMBANK написав:(вже є кредитна карта в Банку або ж кредитний ліміт поки що не погодили наші відповідальні колеги) Вам не вдалося оформити картку з кердітним лімітом, то і без нього продукт є цілком привабливим.
1 В мене є кредитна карта Вашого банку з нормальним лімітом 2 Я б погодився зменшити на одній ( або на крайняк повністю відмовитись від існуючої) на користь вікенду
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 11 січ, 2017 19:03
budivelnik написав: TASCOMBANK написав:(вже є кредитна карта в Банку або ж кредитний ліміт поки що не погодили наші відповідальні колеги) Вам не вдалося оформити картку з кердітним лімітом, то і без нього продукт є цілком привабливим.
1 В мене є кредитна карта Вашого банку з нормальним лімітом 2 Я б погодився зменшити на одній ( або на крайняк повністю відмовитись від існуючої) на користь вікенду
Так, на жаль, на сьогоднішній день у Клієнта може бути тільки одна кредитна картка, але з офіційним стартом продажів WEEKEND CARD буде запропонований варіант вирішення даного питання.
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 січ, 2017 20:12
TASCOMBANK написав:Так, на жаль, на сьогоднішній день у Клієнта може бути тільки одна кредитна картка, але з офіційним стартом продажів WEEKEND CARD буде запропонований варіант вирішення даного питання.
Тому ми і питаємо: Коли?
-
wig
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 326 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 січ, 2017 20:40
wig написав:Тому ми і питаємо: Коли?
маркетинг как у айфона - реклама, презентация, интрига 
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2017 00:03
Шановне панство! Підкажіть будь-ласка, які переваги є у WEEKEND CARD (без кредитного ліміту, але з комісією за обслуговування 365 грн\рік+ страхівка 1%) в порівнянні із КДВ Прихвату (іменна, безконтактна, чіпована без річної плати за обслуговування та страхівки лише за 50 грн) ? Надіюсь на аргументоване порівняння. Дякую)
-
соколок
-
-
- Подякував: 199 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2017 00:58
соколок написав:Шановне панство! Підкажіть будь-ласка, які переваги є у WEEKEND CARD (без кредитного ліміту, але з комісією за обслуговування 365 грн\рік+ страхівка 1%) в порівнянні із КДВ Прихвату (іменна, безконтактна, чіпована без річної плати за обслуговування та страхівки лише за 50 грн) ? Надіюсь на аргументоване порівняння. Дякую)
від штрахіки можна відмовити, на інтернет платежі 2% кешбек, на всі інші покупки 1% ... тута все залежить, чи є у Вас така кількість покупок щоб відбити абонку і ще собі на пивасік заробити 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2017 07:33
Скупердяй написав: соколок написав:Шановне панство! Підкажіть будь-ласка, які переваги є у WEEKEND CARD (без кредитного ліміту, але з комісією за обслуговування 365 грн\рік+ страхівка 1%) в порівнянні із КДВ Прихвату (іменна, безконтактна, чіпована без річної плати за обслуговування та страхівки лише за 50 грн) ? Надіюсь на аргументоване порівняння. Дякую)
від штрахіки можна відмовити, на інтернет платежі 2% кешбек, на всі інші покупки 1% ... тута все залежить, чи є у Вас така кількість покупок щоб відбити абонку і ще собі на пивасік заробити 
А по Большой пятерке можно от страховки отказаться? Я спрашивал об этом в онлайн-поддержке на сайте ТАСа, мне ответили так: "Поскольку кредит беззалоговый, обязательным условием оформления кредита является страхование Вашей жизни и здоровья. Наличие страхового полиса гарантирует , что страховая компания осуществит страховую выплату, если с заемщиком произойдет несчастный случай." Обманывают?
-
candidat
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 55 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2017 07:50
И еще вопрос: по оплате коммунальных услуг и по оплате счетов за интернет дают cashback? Это же вроде тоже операция, осуществленная в сети интернет.
-
candidat
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 55 раз.
-
-
Профіль
-
-
|