У кого дорожче: скільки коштує опалення в Україні, Польщі, Р
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
kalinavalera1 написав:Faceless Було так - 30 чи 20 метрів м2 на сімью - та ще по 10 метрів 2 на людину. Є не житлова площа в квратирі - вона біля 30м2 - це кухня, ванна, туалет та коридор. То ж кожній людині - окрім кухні, ванни та туалету - на всіх - лишається в рамках субсидії ще 10 м2 це 3м в довжину - та 3 в ширину. Тож це ліжко можна поставити - та вільна зона ще 1 м що б підійти до нього з боку. Все.
Уявіть що таке 10м2 на людину - це площа 3 на 3 метри. Точніше це квадрат 3 метри 33 сантиметри, тож ліжко стане. А шафа - вже не стане. Лишається тількт прохід до ліжка - все. Нові цифри мабуть трошки відрізняються, але не на багато.
До чого там житлова площа, мова про загальну. Давайте посилання на джерело отих ваших розрахунків.
Та й те що написано ви теж перекрутили. Я ж список навів. Якщо одна людина живе, їй рахують метраж на 1 людину + метраж на "сім'ю", виходить майже 50 метрів. Мало?
Нащо ви щось видумуєте?
Надіслано з мого Telefunken Torn.Fu.d2, використовуючи Tapatalk
Faceless Розрахунки особисті - цифри в вас нові. Трошки відрізняються від старих - що в мене, та не на багато. Тож я вам і кажу - що загальна площа складається з не житлової та житлової - в кожній квартирі десь 30 м2 - не житлова. В цьому і є омана , що пишуть про загальну площу. В туалеті - чи в кухні не зручно спати , особливо не зручно на лоджії взимку - а її теж враховують, шафу не поставити в коридорі - чи туалеті, навіть на лоджії. - Тіснява там. Тож людині потрібно метрів 20 окрім кухні та туалету з ванною - ще житловоа площа -- метрів 20 на людину мінімум. Щоб поставити не тільки ліжко - а щей стіл та шафу для одягу. Бажано шафу не одну мати - для посуду ,ще для документів та книжок. ТВ и комп десь притулити. Ваші цифри трошки більші але теж мало.
kalinavalera1 написав:Faceless Розрахунки особисті - цифри в вас нові. Трошки відрізняються від старих - що в мене, та не на багато. Тож я вам і кажу - що загальна площа складається з не житлової та житлової - в кожній квартирі десь 30 м2 - не житлова. В цьому і є омана , що пишуть про загальну площу. В туалеті - чи в кухні не зручно спати , особливо не зручно на лоджії взимку - а її теж враховують, шафу не поставити в коридорі - чи туалеті, навіть на лоджії. - Тіснява там. Тож людині потрібно метрів 20 окрім кухні та туалету з ванною - ще житловоа площа -- метрів 20 на людину мінімум. Щоб поставити не тільки ліжко - а щей стіл та шафу для одягу. Бажано шафу не одну мати - для посуду ,ще для документів та книжок. ТВ и комп десь притулити. Ваші цифри трошки більші але теж мало.
І до чого оте все? Субсидія - допомога малоімущим. З вашої оцінки, майже 50 метрів "соціального метражу" - замало для малоімущих? Звичайна 1к хрущовка - це 30-40 м2. З вашої оцінки, з них десь 30 метрів - нежитлової? Замала площа для проживання однієї людини з низькими доходами? А може у типовій 2к (в старих панельках до 50 м2), за вашою оцінкою, 30 метрів - нежитлова площа? Ні? Затісно для однієї-двох людей? Чи може у типовій "радянській" 3к нежитлова площа в 30 метрів? Знову ні? І як, затісно для двох-трьох? То може, ви трохи зафантазувались?
Faceless В нас більша частина населення малоімущі. В нас лікарі та юристи мають заробіток 100 долларів на місяць. Та в них же сім"ї ? Діти, батьки ? Тож поділіть ще на 4-5 чоловік той заробіток - 120 долларів. Навіть по 1 доллару на людину не буде на лень. В нас всі чесні - "малоімущі" за винятком чинуш корупціонерів. Може ще зірки єстради не малозабезпечені ? А так порахуйте скільки в нас працює людей в країні - і скільки не працюючих на кожного - вийде десь працюючих 7-8 мільонів, а не працюючих - десь біля 35 млн. Ті не працюючі - діти , дружини в декреті , хворі батьки , безробітні брати та сестри працюючих - і хто ж їх утримує ? В середнбому десь 5 ротів на оного працюючого у родині. Така українскька статистика ?! То ж в нас усі - малозапезпечні виходить , хто не краде.
А що буває нежитлова площа менше за 30 метрів у квартирі ? А як же санітарні норми ? Кухня дуже мала 9 ментрів. Ванна хай дуже мала 4 метри. Туалет навіть хай 3 метри кваратні. Тож за найменші - 16 метрів2 - ще є коридор - хай він ще мінімум десять метрів 2 ? Бо туди видить аж 5 дверей ? Щей й стіни є мабуть у хаті ? То в самих поганих будинках мабуть нежитлова площа 30 метрів ? То й що ? А якщо лоджію маєте - то відрубати її ?!
Востаннє редагувалось kalinavalera1 в Пон 23 січ, 2017 23:38, всього редагувалось 1 раз.
kalinavalera1 написав:В нас більша частина населення малоімущі.
Якби й так, вони живуть у житлі, меншому за "соціальну норму", то до якого місця тоді оті ваші "койко-оцінки" про квартири з нежитловою площею в 30 м2?
kalinavalera1 написав:В нас лікарі та юристи мають заробіток 100 долларів на місяць.
Офіційний, та й те, зазвичай більше. А з підвищенням мінімалки - точно більше. А реальний - суттєво, суттєво більший.
kalinavalera1 написав:Та в них же сім"ї ? Діти, батьки ? Тож поділіть ще на 4-5 чоловік 100 долларів.
Не видумуйте, що на 4-5 чоловік лише один заробляє чи має дохід - це дуже нетипова ситуація. Тим паче що й дохід ви взяли сильно занижений.
kalinavalera1 написав:А так порахуйте скільки в нас працює людей - і скільки не працюючих - вийде десь працюючих 7-8 мільонів, а не працюючих десь 35 мільонів.
Цікаво, як ви пропонуєте конкретно мені рахувати? Але не треба нічого вигадувати. Чи то вам дуже ліньки, чи то ви думаєте, що фальсифікуючи дані, ніхто не помітить? Є той же Укрстат, що "рахує": http://www.ukrstat.gov.ua/operativ/oper ... _u2016.htm Зайняте населення: 16334,3 тис, або 16,3 млн чол. Тобто ви сфальсифікували цифру вдвічі? А це лиш офіційно зайняті, не враховуючи неофіційно працюючих і заробітчан. Тобто реально цифра ще більша. Плюс в незайнятих також є доходи, та ж пенсія - сякий-такий, але дохід, який треба враховувати. Отож, ваша заява:
kalinavalera1 написав:В середнбому десь 5 на оного працюючого
- Повнісінька брехня. А ця:
kalinavalera1 написав:о ж в нас усі - малозапезпечні виходить , хто не краде
Faceless По-перше - не вірю я нашій статистиці. Бо істина позорна дуже. Я вам дав приблизні цифри - а не " фальсифікувас" - я ж не дісер для вас пишу. Так - ліньки шукати - було зрозуміло й так усе. Хай працюючих 16 млн. А не працюючих - 36 млн ? Тож все рівно виходить більше ніж 2 не працюючих на 1 працюючого ? Кожен працюючий - має дітей, добре якщо 1 , а то й більше, батьків - які не мають навіть прожитковий мінімум. Не розумію до чого це все ?
Є світові норми - плата за коммуналка повинна бути 10 % від статків. УЦе в дуже малозабезпечених. Якщо 20 % це дуже велика комуналка . А статки навпаки дуже мізерні. То щоб мати такі цифри навіть в самих малозабезпечених - коли кммуналка 10 % - в нас статки на сім"ї у двушці потрібні бути 1 200 долларів на місяць. Це мінімум.
Невже якась рзниця є - скільки людей утримує лікар на свою зарплатню - 3 чи 5 ? Все одно вони жебраки....що 3 = що 5 іх у родині.
До побачення. Згоден - що цифри в мене не точні. Навіщо мені точні? Я серед людей живу . Все бачу. Це статистика в нас "не точна" Скоріш вона фальсіфікована - ніж мої розрахунки. Бо фальшують - маючи зиск - а мені що з цього? Я дивлюся на життя навколо . Воно таке.
Востаннє редагувалось kalinavalera1 в Вів 24 січ, 2017 00:04, всього редагувалось 1 раз.
kalinavalera1 написав:По-перше - не вірю я нашій статистиці.
У вас є об'єктивніші дані?
kalinavalera1 написав:Бо істина позорна дуже.
Звідки ви знаєте ту істину?
kalinavalera1 написав:Я вам дав приблизні цифри - а не " фальсифікувас" - я ж не дісер для вас пишу.
Ви просто вигадали якісь цифри. І все.
kalinavalera1 написав:Хай працюючих 16 млн. А не працюючих - 36 млн ?
Серед непрацюючих - пенсіонери, неповнолітні. Що дивує? Ви знаєте якусь країну, де абсолютна більшість населення працює?
kalinavalera1 написав:Кожен працюючий - має дітей
Не кожний, хоча в середньому, може й так.
kalinavalera1 написав:батьків - які не мають навіть прожитковий мінімум
Батьки теж можуть відноситися до працюючих. І навіть якщо не працюють, і якщо пенсія замаленька, але й не нуль.
kalinavalera1 написав:Не розумію до чого це все ?
От і мені цікаво, до чого все це: вигадати нісенітниці про площі, на які даються субсидії; потім, коли вам навели аргументи, що ви не праві - вигадали нову нісенітницю про "типові" 30 м2 нежитлової площі у типовій квартирі; потім, коли вам навели аргументи, що це сильно завищена цифра для переважної більшості житла, а соціальні норми площ для субсидій - вищі за середню площу житла по країні і тим паче, що мова йде про малозабезпечених; тут ви знову міняєте тему, і вигадуєте вже про те, що в країні люди з ЗП по 100 доларів утримують по п'ять чоловік на ті гроші. І це вам спростували - зауважте. з посиланнями на джерела. Ви вигадуєте (чи просто брешете?), коли вам вказують на хибність ваших слів (чи брехню?) - вигадуєте щось нове, знову, знову, і знову. Як це називається? Не соромно? Я вже не кажу, що то вже геть не відноситься до теми гілки.
Faceless написав:Серед непрацюючих - пенсіонери, неповнолітні. Що дивує? Ви знаєте якусь країну, де абсолютна більшість населення працює?
Так сумно було - а тут навіть засміявся - так безглуздо. Так - це норма - що в кожній сім"ї - є більше не працюючих - ніж працюючих. Так життя влаштовано. Але по підрахункам ООН статок в усіх на 1 людину найменший 5 долларів -і це окрім коммуналки. Це найменші показники - в країнах Африки - самих бідніших - де немає промисловості та навіть освіти.
Востаннє редагувалось kalinavalera1 в Вів 24 січ, 2017 00:12, всього редагувалось 1 раз.
Faceless написав:Серед непрацюючих - пенсіонери, неповнолітні. Що дивує? Ви знаєте якусь країну, де абсолютна більшість населення працює?
Так сумно було - а тут навіть засміявся - так безглуздо. Так - це норма - що в кожній сім"ї - є більше не працюючих - ніж працббчих. Але статок в них на 1 людину найсенший 5 долларів окрім коммуналки. Це в країнах Африки - самих бідніших - де не має промисловості та навіть освіти.