Оце так Мальвіна! А не ті задрипанки, що мають справу з любителем крушельницької нерухомості))
"Суддя Вищого Госпсуду Мальвіна Данилова "забула" вказати в декларації елітний будинок цивільного чоловіка, тисячі доларів готівкою і компанії сина, - PROSUD. ФОТОрепортаж+ВІДЕО Суддя Вищого Господарського суду і кандидат на посаду судді нового Верховного суду - Мальвіна Данилова разом з юним сином накопичила чималі статки і придбала елітну нерухомість та дорогі автомобілі, жодного року не пропрацювавши в бізнесі."
новость шикарная. Добазарились об откате. Бабосы на распил пойдут из карманов налогоплательщиков.
не виробляють авто - зрада, виробляють на держзамовлення - зрада, ями на дорозі - зрада, ремонтують ями - зрада, мала з/пл - зрада, підняли мінімалку - зрада. нагадує на доміку.нет як колись, що не новина, то буіттокадаражать, а зараз, що не новина - ОШ, ПШ, ЯЗ і зрада
flyman написав:долар на ЧР на 3 копійки вниз летим вноль!!!! крах долара незабаром!!!!!! це ОШ, ЯЗ і ППЦ!!!! ЖК Ванючці кабздєц. Приват і Діамант при курсі 27,99 трупи!!!! ми всі помремо!!!! скрізь зрада !! пора емігрувать мить дупи !! населення Києва зменшилося ще на пару ніщебродів!!! в кота закінчився корм
airmax78 написав:Как только начинают тратить бюджетные деньги, тут же включаются пилы на пилораме. Это суть украинского госудаства. Его альфа и омега, единственная цель и смысл существования.
Рыба-сом написав:1. Ви ж ніби тут перший про "унту" писати? 2. Це Ви з України пишете?
та от пробую змінити амплуа. як писав Аірмакс після продажі прєлєсці: "роблю камінг-аут" я був латентим растішкою, прикриваючися, що звикла капійчужка. тепер я набрався сміливості заявити, що я антикапійчужка. Люди, не бійтеся своєї антикапійчужної орієнтації. Признайтеся, і вам стане легше. Разом нас багато. п.с. унта = панда, тут від перестановки нічого не змінилося просто вангую ріст пшона, алії і чугінія з деревиною п.п.с і да ! я купив цоколь, бо повірив у ріст ще ріст тому, але боявся признатися, щоб не заклювали капійчужки. і буду купувати гастінку-кавалірку, як тільки так і зразу і я не стісняюсь того, що тримаю не тільки валюту, а і гривню в укроБС
Упс. What is it?
капійчужний стьоб. забув дописати, що 3к БПС 14,4куе
Tribeca написав:Но, есть цены, ниже которых цена в столице любой страны мира (не берем страны полностью разрушенные - Сирия, Афганистан и т.д) не опускаются.
Почему решили, что в Сирии ситуация хуже, чем в Украине? Работаю опосредовано с обеими странами, по покупательской способности жители Сирии значительно опережают украинцев. Скажем так, в разы.
Упс. Извиняюсь, перепутал. Работаем с Сербией, а не Сирией. Сообщение удалил Вообщем, компания, на которую работаю, в Сербии, Боснии и Герцеговине, Македонии, Албании, продаёт свои товары в 3!! раза дороже, чем в Украине. И продажи идут, не так хорошо, как в Европе, но на том же уровне с Украиной. Скажем так, то на что ценник в Украине 15$, в этих странах продают за $40
Насчёт Сирии перепутал
Оце прикол! Саме головне, що усі повірили що Україна живе в рази гірше ніж Сирія. Ніхто не не написав жодного коментаря з сумнівами!!! Як висновок - в цій вітці "обитают" в основному мега-песимістичні особистості. Як наслідок їх погляди на ринок нерухомості занадто песимістичний.