|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 27 бер, 2008 01:35
Я Вам дуже вдячна за ваші запитання, але я не співробітник Дельти і ніколи не працювала в цьому банку, тому прошу вибачення, деталей продуктів не знаю.Можливо хтось із Дельта банку проконсультує повністю. Можу дати кілька порад : 1).коли ви плануєте поїздку за кордон, бажано мати кілька каток різних платіжних ситем, бажнано, щоб картка була кредитного класу(віза классік, мастеркард або інше).З простої візи можна зняти гроші за кордоном, як правио, тільки в банкоматі( а там є ліміт).З простою візою, в закордонному банку, вам можуть відмовити. Хоча це може залежати і від країни.Може ваша Visa Прибуткова і буде працювати за кордоном(питання до банку), але їхати з однією карткою не рекоментую.На брата бажано відкрити особисту картку.
2.Ви нічого не казали, який відсоток ви маєте сплатити банку за користування 1000 грн.Я думаю, що потрібно ознайомитись з договором на цей картковий рахунок, і з комісіями, і з відсотковими ставками. Якщо комісія списалась за перегляд залишку, то вже в кредиті -5 грн, ваш переказ навряд чи вспіє перекрити цей мінус. Поповнення та зняття грошей з картки бажано проводити через банк емітент, може швидше і не буде,але дешевше,це точно.За виключенням розрахунків в торговельних мережах.Потрібно мати список відділень та банкоматів банку, можна пошукати на сайті банку або запитати у відділенні.
[size=9]Запитання друге: чи є якийсь альтернативний варіант отримання інформації про стан рахунку? В цій темі я читав про набридливий SMS-сервіс нагадування про кредитну заборгованість.
Якщо технології банку дозволяють, можна отримувати виписки на "мило", або періодично заходити в банк за виписками,а може набридливий SMS-сервіс є обов"язковим для всіх клієнтів,які мають заборгованість
Це питання до Дельти.[/size]Щодо питання "в якому банку?".То це в особисті повідомлення, рекламою займатись не буду, а вибір банку завжди тільки за вами.
-
Экономист
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 27 бер, 2008 08:52
Економісте, дякую за відповідь. Чомусь із попередніх ваших повідомлень склалося враження, що до цього банку ви маєте якесь відношення.
Щодо питання "в якому банку?".То це в особисті повідомлення,
Коли ваша ласка, то напишіть
Ви нічого не казали, який відсоток ви маєте сплатити банку за користування 1000 грн.Я думаю, що потрібно ознайомитись з договором на цей картковий рахунок, і з комісіями, і з відсотковими ставками.
До того, як ця 1000 гривень є недоторканною, жодна відповідальність сторін не настає(принаймні, так мені пояснили при укладанні угоди, договір ще раз перечитаю).
Також хотілося б почути думки інших клієнтів «Дельти». Крім того, в них є гаряча лінія (можна дізнатися на сайті  ), її послугами я теж скористаюсь. Дякую активним учасникам гілки 
-
An2ton
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 28 бер, 2008 00:39
До того, як ця 1000 гривень є недоторканною, жодна відповідальність сторін не настає(принаймні, так мені пояснили при укладанні угоди, договір ще раз перечитаю).
Але 5 грн списалось, тому дог вступив в силу, може потрібно зняти 100-200 грн і через місяць подивитись на результат?А далі вирішити, чи вигідно вам це чи ні.
-
Экономист
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 28 бер, 2008 00:48
Кредитний ліміт я планував (та й зараз планую) не використовувати взагалі. Хай він просто існує як теоретична можливість для критичної ситуації
Картку надалі планую використовувати як зручний для вкладання і зняття коштів універсальний депозит.
-
An2ton
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 02 кві, 2008 14:04
И мне тоже при оформлении депозита бесплатно оформили карточку "Visa Прибуткова". Также планирую её использовать для накопления и сбережения средств, оплаты товаров в магазинах. Как кредитную её дороговато использовать - 29,90%.
Обслуживание на приемлемом уровне, но чувствуется острая нехватка банка в персонале, прождали в очереди более получаса, а работало всего 3 консультантов, хотя рабочих столов - 6 или 7.
При общении по электронной почте ответы приходят через 2 дня, по телефону тоже приятно общаться, но вот на горячую линию дозвониться не вышло ни разу.
-
Bio Rhythm
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 03 кві, 2008 17:16
Если кто хочет поискать по теме "Олимпик-парк", ищите в Гугле, открывайте ссылку на форуме сайта домик дот нет и читайте в свое удовольствие.
Вкратце - "Олимпик-парк" - пирамида еще та...
После этого решайте, связывать ли свои деньги с банком, основатель которого является непосредственным организатором таких пирамид.
-
aluria
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 кві, 2008 10:06
Вкратце - "Олимпик-парк" - пирамида еще та... После этого решайте, связывать ли свои деньги с банком, основатель которого является непосредственным организатором таких пирамид.
(alt+q) В принципі, нічого особливого в форумі про ОП не побачив - люди переймаються тими ж проблемами, що й інші інвестори будівництва. Хочеться вірити, що в них буде все гаразд. Маю також завершити тему про «Visa Прибуткова». Минулої п’ятниці, 28 березня у відділенні поповнював депозит, поцікавився і станом карткового рахунку. Так от - 300 гривень по пошті дійшли, а ті півтори гривні, що мав зняти «Аваль» за перегляд залишку, ще не знялися. Як пояснили мені в «Дельті», це робиться раз на місяць і відбудеться пізніше. Так що в кредитну частину грошей на картці я не заліз  [/quote]
-
An2ton
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 08 кві, 2008 17:35
такая же беда, как у Boeing747, тока сумма уже 400 баксов
-
d_i_m_a
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 кві, 2008 17:41
кроме того, хотя в договоре был четко указан срок даты закрытия вклада, реально удалось его получить только про прошествии 2 дней.
Вообщем обходите стороной все эти "Эксели" с "Директорами пляжев"
-
d_i_m_a
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 кві, 2008 14:52
Будучи маленькими детьми, мы тоже совершали ошибки  , росли и опять совершали ошибки  , но хорошо то, что на своих ошибках учишься. А бывало, что на грабли наступали еще раз. Как любой банк, дельта тоже проходит определенный этап развития. Я беру в Дельте уже пятый кредит и изменения в работе и обслуживания однозначно видны. Когда я брала свой первый кредит, инспектор, который оформлял мне кредит, не смог внятно объяснить, как начисляются проценты. Полгода назад оформляла в Дельте кредитную карточку и была приятно удивлена. Инспектор подробно и просто объяснила начисление процентов и как, где платить. Плюс карточку, которую я оформляла, мне уже предложили на лояльных условиях, в связи с тем, что я постоянный клиент.
Да и вообще, сущность потребительского кредита или другими словами потребность в этом кредите, возникает тогда, когда увидишь то, что тебе очень нужно и понравилось. Естественное желание купить прямо сейчас и здесь. И в такие моменты не хочется думать о своей бухгалтерии, к которой надо идти на поклон, чтобы оформить справку о доходах. Потом ждать две недели, пока ее сделают. Окрыленный со справкой в руках ты бегом отправляешься в магазин за своей долгожданной покупкой. Продавец магазина с сожалением сообщает, что данного товара нет, и так как таможня блокирует поставку товара необходимо подождать две недели. Две недели спустя, ты с уверенны шагом приходишь в магазин. О, чудо, товар есть…  Хорошо!
 Но срок твоей справки о доходах вышел и тебе необходимо заказывать новую…
 Вот в такие моменты, понимаешь: « Как здорово, что существуют такие простые( в плане оформления) и быстрые кредиты!»
-
Юля
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему