|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 26 січ, 2017 14:30
d_12 написав: clientage написав:Я вот думал разместиться здесь.
поспішіть - з 1 лютого анонсували зниження ставок на 1 процентний пункт Варто добре подумати ніж розміщати депо , це найгірший банк по обслуговуванню ,але з диким бажанням намахати клієнта. Багато хто з клієнтів памятає як цей "банк" познімав усім клієнтам ліміти з кредиток і водив за ніс протягом року розповідаючи що ось ось все запрацює , а ціль наглої брехні була тільки одна , поки простаки чекають чогось-то стригти з них плату за користування тим самим лімітом котрого нема  А плата була 150-500 грн залежить від класу карти...тому наперсточники у цьому банку . а не банкіри. Ще один приклад , я уже розповідав , але нажаль видаляються повідомлення , ну але я повторюсь - не так давно надійшло повідомлення від керівника комплаендс-котролю Ковтун Андрія , який пізніше ще й спілкувався зі мною у вкрай недружелюбній формі . Питання було пояснити для чого я користуюсь переказами по СЄП , бачите вони не вбачають економічного смислу і т.д. бла-бла-бла . Я у відповідь надав платіжних документів на півмільйона гривень які показують походження коштів , але цього їм здалось недостатньо...з тону розмови я зрозумів ,що суть не в претензіях до моєї діяльності , а до мене особисто і маю підстави вважати що до таких дій причетний представник банку на гілці , яка намагається відбілити репутацію банку , яку до речі він собі сам створив вкрай негативними діями по відношенню до клієнтів. Тепер до суті моєї діяності - користуюсь(користувався) Ощадним рахунков і БВК . Депозитів я тут не відкриваю з тих пір як цей "банк" в один момент перевів депозити з поповненням у інший тип-без поповнення , має право, але я також маю право тепер розміщатись де інде ). Отже моя діяльність полягала в надходжені коштів по СЄП і оплати рахунків по інших банках(теж СЄП) , тобто усе надто прозоро . Кошти винятково від фіз.осіб мої і моєї сімЇ , ніяких юриків. Я надав письмово пояснення , давав як вище казав платіжок на пів мільйона гривень...результат заблокована БВК ну не (кашель Лаврова ?) по БВК не було операцій, ніколи кошти не знімались , усі операції через СЄП з Ощадного. Тому я рекомендую як би не сталось так як з нашим колегою Імпрінтером -заблоковані рахунки по надуманим претензіям і блок власних коштів , з того що я наводжу з власного досвіду з Форвардом - такий сценарій можливий з майже 100% гарантією - робіть висновки. А колись я тут тримав коштів під фонд , користувався іншими послугами , але то був інший банк , тепер це не банк то вкрай ризикована контора ,де офіційний представник замість того щоб працювати в плані покращення стосунків з клієнтами і усуненні недоліків у роботі банку, пробує звести рахунки "грязними методами" з тими з клієнтів яких не влаштовує той стан до якого скотився цей банк . Хочу ще зазначити ,що до персоналу відділень немаю жодних претензій.
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Чет 26 січ, 2017 14:40, всього редагувалось 1 раз.
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 січ, 2017 14:38
-VICTOR- вы столько лет чморите банк, постоянно здесь, в форуме, отговариваете людей от любого сотрудничества с ним, а теперь выясняется, что сами все это время были его клиентом, и очень активно пользовались его услугами... это выглядит как минимум непоследовательно
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 січ, 2017 14:46
Stringer ...критикой не чморят .а пытаются влиять на политику банка в сторону улучшения отношения к клиентам ...но то такое, каждый видит свое. И я никогда не говорил что не работаю с банком но при Дорошенко это была полноценная и эффективная работа- было все депозиты , кредиты , счета, карты- полный спектр. После свинской политики и отношения к своим клиентам -постепенно все усохлось до Ощадного счета и БВК-которой не пользовался , от всего спектра осталось платежи по СЭП . На сегодня - ничем не пользуюсь , но счет не закрыл , БВК -заблокирована ...если им нужно пусть сами закроют , мне нечего прятать в своей деятельности и операциях .
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 січ, 2017 14:50
-VICTOR- написав:Stringer ...критикой не чморят .а пытаются влиять на политику банка в сторону улучшения отношения к клиентам ...но то такое, каждый видит свое. И я никогда не говорил что не работаю с банком но при Дорошенко это была полноценная и эффективная работа- было все депозиты , кредиты , счета, карты- полный спектр. После свинской политики и отношения к своим клиентам -постепенно все усохлось до Ощадного счета и БВК-которой не пользовался , от всего спектра осталось платежи по СЭП . На сегодня - ничем не пользуюсь , но счет не закрыл , БВК -заблокирована ...если им нужно пусть сами закроют , мне нечего прятать в своей деятельности и операциях .
я не говорю, что вы утверждали, что не работали с банком - вы активно отговаривали остальных от работы с этим банком - это и показалось мне непоследовательным, нет?
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 січ, 2017 14:56
d_12 написав: clientage написав:Я вот думал разместиться здесь.
поспішіть - з 1 лютого анонсували зниження ставок на 1 процентний пункт
Это по гривне или по валюте тоже ?
-
Ruslan2453
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 211 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 січ, 2017 14:58
Stringer написав:это и показалось мне непоследовательным
Всё нужно уметь готовить новичкам это сразу трудно сделать, вот их и пердупреждают  Ведь не у всех удалось правильно фугу замастырить у Михи, а какая лааапочка то была 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 26 січ, 2017 15:00
Stringer написав:то и показалось мне непоследовательным, нет?
я не размещаю депозитов с тех пор как Форвард решил что он может "положить" на клиентов..этл последовательные действия. ..после надуманных и высованных из пальца претензий от финмона - не пользуюсь счетом , опасаюсь блокировки средств и обращаю других на это внимание -это последовательные действия.. П/С..и еще раз я никого не "призываю"..я свой опыт публикую и рекомендую делать свои выводы другим, известно что умный делает выводы на ошибках/опыте других , дурень-норовит учиться на своих 
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 січ, 2017 15:29
-VICTOR- написав: Stringer написав:то и показалось мне непоследовательным, нет?
я не размещаю депозитов с тех пор как Форвард решил что он может "положить" на клиентов..этл последовательные действия. ..после надуманных и высованных из пальца претензий от финмона - не пользуюсь счетом , опасаюсь блокировки средств и обращаю других на это внимание -это последовательные действия.. П/С..и еще раз я никого не "призываю"..я свой опыт публикую и рекомендую делать свои выводы другим, известно что умный делает выводы на ошибках/опыте других , дурень-норовит учиться на своих 
а какие банки в украине пушистые  с кем не стрёмно работать. хочешь получать на халяву хорошие процентики, то конечно будет риск. можно конечно типа с авалем работать и отдыхать на диване. только тогда в начале мес. получим по процентикам -000грн. особенно в последние два года не видел банк, который удовлетворял всех клиентов, особенно на этом форуме.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 26 січ, 2017 15:45
Support BForward, річний звіт Фарсіка за 2016 рік до кінця січня буде на сайті?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 січ, 2017 16:28