Вже незабаром ходити і їздити по Києву доведеться по-новому. В місті прийнято транспортну стратегію, орієнтовану на пішоходів, а не автомобілістів, як зараз. Про це повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель. За його словами, другим пріоритетом є розвиток мережі громадського електротранспорту (метро, трамвай, тролейбус, фунікулер). “І тільки потім йдуть інтереси приватних автовласників, питання паркувального простору. Ми починаємо організовувати й розвивати наземний міський транспорт, щоб в кінцевому підсумку городяни пересіли на нього”, — зауважив Майзель. http://news.finance.ua/ua/news/-/393924 ... ovlasnykiv
Покупатели в Украине это самые большие лохи в мире! Максимум переплаты - минимум профита и удобств. Пора организовывать движение за то, что бы вообще ничего дорогого не покупать на территории Украины.
Эгоист написав:Із Києва витіснятимуть автовласників
Вже незабаром ходити і їздити по Києву доведеться по-новому. В місті прийнято транспортну стратегію, орієнтовану на пішоходів, а не автомобілістів, як зараз. Про це повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель. За його словами, другим пріоритетом є розвиток мережі громадського електротранспорту (метро, трамвай, тролейбус, фунікулер). “І тільки потім йдуть інтереси приватних автовласників, питання паркувального простору. Ми починаємо організовувати й розвивати наземний міський транспорт, щоб в кінцевому підсумку городяни пересіли на нього”, — зауважив Майзель. http://news.finance.ua/ua/news/-/393924 ... ovlasnykiv
Покупатели в Украине это самые большие лохи в мире! Максимум переплаты - минимум профита и удобств. Пора организовывать движение за то, что бы вообще ничего дорогого не покупать на территории Украины.
kyk написав:Что конкретно вас не устраивает в этой новости?
То, что интересы тех, кто больше всех платит всегда учитываются в последнюю очередь. В Украине выгоднее быть бедным, можно потерять работу и очень долго-долго не умирать с голоду, не платить за коммуналь. А те, кто за всё это платят получают максимум переплат и минимум услуг.
Востаннє редагувалось Эгоист в Пон 06 лют, 2017 15:55, всього редагувалось 1 раз.
Вкладчик1234 написав:Украинский экспорт достиг исторического минимума в 2016 году В минулому році Україна встановила історичний рекорд – найменший обсяг експорту у порівнянні з попередніми рокам. Ми впали через втрату російського ринку, скорочення продажів металів, машинобудівної і хімічної продукції. Через політику Китаю скоротили об'єми експорту залізної руди. Українська економіка потроху відновлюється. Але не через "стрімкі реформи" української влади. Відновлюватися допомагає сприятлива кон'юнктура на зовнішніх ринках металів, збільшення обсягів експорту аграрної та продовольчої продукції через значні вражаї в останні два роки. На внутрішньому ринку працює ефект "сухої губки", коли економіка вбирає в себе металопрокат недоотриманий в 2014-2015 роках. Цьому сприяє пожвавлення в галузі будівництва, оскільки люди вкладають свої заощадження в квадратні метри, а не в банки, яким не довіряють.
Про загальний експорт в 2016 році В глобальній економіці має місце одна цікава закономірність. В довгостроковій перспективі ціни на сировину відносно цін на послуги і робочу силу знижуються. Тому країна, яка продає сировину завжди програє тій країні, яка виробляє кінцеві продукти з вищою доданою вартістю. На жаль, Україна – країна, що виробляє і експортує в основному сировину та напівфабрикати. Це означає, що світовий цикл падіння цін на сировину призводить до зниження обсягів валютної виручки країни та є одним з факторів девальвації гривні. Окрім цього, в 2016 році в Україні був історичний мінімум за обсягами експорту. Протягом 2012-2016рр. український експорт знизився на $32,4 млрд (з $68,8 до 36,4 млрд). Цей шок поки ще ніхто не оцінив.
Пилять, на этом фоне отскок по элитке и бизнесу я могу объяснить только одним: 3.14здить в стране стали существенно больше, чем в 2014 и 2015. Уе6ки приспособились, схемы подкрутили, прозорры освоили и завертелось.
airmax78 написав:Пилять, на этом фоне отскок по элитке и бизнесу я могу объяснить только одним: 3.14здить в стране стали существенно больше, чем в 2014 и 2015. Уе6ки приспособились, схемы подкрутили, прозорры освоили и завертелось.
они торопятся натырить до дехволтов 2018...2019...2020... ...
Faceless написав:Наивный, спрогнозировать пригородную электричку - иллюзия пропадет после первого попандоса
Фейслесс оно конечно вам в "розовый бункер" виднее, но когда я в своё время ездил из ЖК Тампере пригородной электричкой на подол (угол валов и набережной), то за 2-2.5 года было всего 2-3 случае когда электричка дала сбой.
Захар, городская и пригородная - разные вещи
Надіслано з мого Telefunken Torn.Fu.d2, використовуючи Tapatalk
Фейслесс вы невнимательны - я в сообщении написал ПРИГОРОДНАЯ. Так как в то время о котором шла речь в сообщении ГОРОДСКАЯ ЭЛЕКТРИЧКА ещё не ходила. А я ездил ПРИГОРОДНЕЙ электричкой с жд/платформы Киев Русановская до жд/платформы Оболонь.
IgA написав:Контингент в электричке его ужасает, но зато можно спрогнозировать время добирания.
airmax78 написав:Пилять, на этом фоне отскок по элитке и бизнесу я могу объяснить только одним: 3.14здить в стране стали существенно больше, чем в 2014 и 2015. Уе6ки приспособились, схемы подкрутили, прозорры освоили и завертелось.
А потом что? Что им потом делать с обесценившейся недвигой?
А потом что? Что им потом делать с обесценившейся недвигой?
дык они то недвигу покупают за пределами неньки... там где видят запасной аэродром, када маятник качнется обратно