Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
OschadbankUA, не, ну действительно, какая-то пышная дикость: делаешь перевод с Мобильных Заощаджень, а тебе показывают остаток по карте-получателю, но НИКАК не отображают доступную к переводу сумму с МЗ! Пачаму?! Почему пышному клиенту нуна упражняться в запоминание остатков по МЗ?
Що робити ? Мабуть міняти банк. Ну їх в дупу ці українські державні банки з їх супер клієнто орієнтованим обслуговуванням. Та вічно глючний он-лайн банком.
Що робити ? Мабуть міняти банк. Ну їх в дупу ці українські державні банки з їх супер клієнто орієнтованим обслуговуванням. Та вічно глючний он-лайн банком.
Мне приходит (МТС). Ну и не нравится поменяйте ныть зачем постоянно???
Востаннє редагувалось Aps в Суб 11 лют, 2017 16:57, всього редагувалось 1 раз.
Мне приходит. Ну и не нравится поменяйте ныть зачем постоянно???
Мені теж раніше приходили. Я не нию я інформую; для цього форум і створений. Почитають майбутні вкладники про сервіс в цьому говнобанку і два рази подумають перед тим як сюди вступити !
clientage Вимкнув телефон; вийняв батарею. Спробую ще раз так. На минулих вихідних так робив не допомогло. Єдиний банк з усіх в яких маю он-лайн банк де не приходять смс. І це при тому що за смс інформування вправно знімають щомісячно 5 грн.