До уровня какого года упадут цены на недвижимость ?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3839404142 ... 55>
Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 16:32

Бруківка написав:
Marcus_Junius_Brutus написав:
Бруківка написав:Ваша категоричніть, Login, не виправдана. До 2008-го іпотеку взяли не більше 5-7% - це масовість? Будуть ще і кредити, і масовість на рівні 30-50%. І п`яти років не пройде :))

В 2008 году по статистике только 7% жителей Украины могли приобретать недвижимость даже с учетом ипотеки. В 2007 таких было 10%. Видимо, кредит взяло большинство из тех, кому его в принципе могли дать. Если в будущем кредиты будут только в гривне и только под белый доход, каким-то существенным фактором на рынке недвижимости они не станут.

Все змінюється :) Я припускаю, що через 4-5 років масова іпотека повернеться (дорога і з обмеженнями і зараз розвивається), і масовість тоді буде на порядок вищою. При цьому зростуть і білі доходи. Просто порівняйте ситуацію, наприклад, 1998-2003 рр., чи 2003-2008 рр. Які підстави стверджувати, що сутуація в майбутньому буде розвиватися повільнішими темпами?

У вас кредит? Под какой процент и в на сколько лет? Меня интересует психология человека с кредитом - она как-то всегда становится однобокой и ее видно. Я собиралась влезть в кредит, интересно, я бы тоже стала искать аргументы для этого из воздуха?
Login

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 16:41

askysa написав:Господа. Подскажет ли кто-нибудь источник по строящимся или только сданным домам. Что-нибудь кроме авизо.

http://realt.ua
МММах

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 16:46

Login написав:У вас кредит? Под какой процент и в на сколько лет? Меня интересует психология человека с кредитом - она как-то всегда становится однобокой и ее видно. Я собиралась влезть в кредит, интересно, я бы тоже стала искать аргументы для этого из воздуха?

А що, мої агрументи якось вплинуть на ситуацію чи допоможуть мені з виплатами кредиту? :D Кредити в мене були, є, і, сподіваюсь, будуть. Тому, за Вашою логікою, мені не аргументи, а гроші шукати треба :)

До речі, психологія "людей без кредиту" - теж дуже специфічна. Таке враження, що вони на світ з`явилися максимум у 2007-му :) Це стосовно пам`яті.
Бруківка

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 16:54

Все змінюється :) Я припускаю, що через 4-5 років масова іпотека повернеться (дорога і з обмеженнями і зараз розвивається), і масовість тоді буде на порядок вищою. При цьому зростуть і білі доходи. Просто порівняйте ситуацію, наприклад, 1998-2003 рр., чи 2003-2008 рр. Які підстави стверджувати, що сутуація в майбутньому буде розвиватися повільнішими темпами?

1998-2003 рр. - наследие СССР которое износилось и сгнило;
2003-2008 рр. - деньги иностранцев которые начинаем не возращать, считаете, что будут и дальше дарить?
предложите новый источник денег будущей массовой ипотеки
OLeksa

Подякував: 93 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 17:12

OLeksa написав:

1998-2003 рр. - наследие СССР которое износилось и сгнило;
2003-2008 рр. - деньги иностранцев которые начинаем не возращать, считаете, что будут и дальше дарить?
предложите новый источник денег будущей массовой ипотеки

А хіба комусь щось подарували? :)
Відповідь: гроші іноземців + наші
Бруківка

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 17:39

А какие мысли по поводу цен на агуст 2010г. г.Киев? Идём в низ и те кто взял год назад на пике обваливают кучу мелких банков которые им эти кредиты повыдавали. Если вверх то надо покупать, потому что завтрабудетдорожать. :wink:
МММах

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 17:45

МММах написав:А какие мысли по поводу цен на агуст 2010г. г.Киев? Идём в низ и те кто взял год назад на пике обваливают кучу мелких банков которые им эти кредиты повыдавали. Если вверх то надо покупать, потому что завтрабудетдорожать. :wink:

Я думаю пора как-то отказаться от связки ТЕ-КТО-ВЗЯЛ-КРЕДИТ-в2008ом и ТЕ-КТО-ХОЧЕТ-СЕЙЧАС-КУПИТЬ. Какая между ними связь, ну какая? Ну взял кто-то. ну и что дальше...Почему бы не отталкиваться от нынешней ситуации в стране? И аналогии с предыдущими периодами надо проводить с поправочным коэффициентом, а не слепо.
Login

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 17:49

МММах написав:А какие мысли по поводу цен на агуст 2010г. г.Киев? Идём в низ и те кто взял год назад на пике обваливают кучу мелких банков которые им эти кредиты повыдавали. Если вверх то надо покупать, потому что завтрабудетдорожать. :wink:

З серпня 2008-го до серпня 2009 р. ціни впали на 50% мінімум - який конкретно банк обвалився через це?

А про "продавать-покупать" писали вже багато :) Треба Вам для житла - купуйте (з березня ціни повзуть вгору), для інвестицій - не купуйте, бо навряд чи ціни у найближчий рік-два ростимуть різко - хоча б 20-25% в рік, а таку дохідність Вам і депозити в різних банках дадуть :)
Бруківка

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 17:51

Бруківка написав:

З серпня 2008-го до серпня 2009 р. ціни впали на 50% мінімум - який конкретно банк обвалився через це?

А про "продавать-покупать" писали вже багато :) Треба Вам для житла - купуйте (з березня ціни повзуть вгору), для інвестицій - не купуйте, бо навряд чи ціни у найближчий рік-два ростимуть різко - хоча б 20-25% в рік, а таку дохідність Вам і депозити в різних банках дадуть :)

... поправка - "потому что я так хочу"
Login

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 17:51

Бруківка написав:Які підстави стверджувати, що сутуація в майбутньому буде розвиватися повільнішими темпами?

Я пока не вижу оснований считать, что в будущем с экономикой Украины все будет хорошо.
Может быть, ситуация будет развиваться быстро. Вопрос в том, куда.
Marcus_Junius_Brutus

#<1 ... 3839404142 ... 55>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє