До уровня какого года упадут цены на недвижимость ?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3940414243 ... 55>
Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 18:23

mortimer написав:В приобретении дорогостоящих товаров длительного пользования, подверженных долгосрочным колебаниям. Лучше не торопиться. Почти всегда можно подождать 5 лет и купить на минимуме.

Справа в тому, що мінімум уже був! В березні-квітні цього року. А до наступного мінімуму може не 5, а цілих 10 років.
banknote

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 18:26

mortimer написав:Для Украины и этого оказалось достаточно, чтобы потерять банковскую систему.

Це не Україна втратила банківську систему, а банківська система придбала Україну.
banknote

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 18:27

OLeksa написав:предложите новый источник денег будущей массовой ипотеки

Емісійна гривня.
banknote

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 18:57

Login написав:... поправка - "потому что я так хочу"

Шановна, від моїх бажань ("хотелок" по-вашому) нічого не зміниться :) Я написав про повзучий ріст, грунтуючись на даних статистики Домік.нет і інших спеціалізованих агентств, які спеціалізуються на зборі і аналізі інформації на РН.

А на чому грунтуєтесь Ви? І чого Вам хочеться?
Бруківка

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 19:30

http://korrespondent.net/ukraine/events/930446

Более половины украинских семей не имеют детей.
Такие данные обнародовал Госкомстат Украины.

При этом чаще всего украинцы решаются завести одного ребенка, а количество желающих содержать двух и более детей неуклонно сокращается.

Похоже, вопрос разрешится сам собой. С такими темпами, лет через 10, Украина выйдет на лидирующее места по обеспеченности жильем...
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2347 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 19:41

Бруківка написав:

Шановна, від моїх бажань ("хотелок" по-вашому) нічого не зміниться :) Я написав про повзучий ріст, грунтуючись на даних статистики Домік.нет і інших спеціалізованих агентств, які спеціалізуються на зборі і аналізі інформації на РН.

Умиляют меня такие посты - один выдумал (АН), второй на него сослался и пошло поехало.
Я ссылаюсь на здравый расчет среднестатистической семьи. И мне плевать на статистику с головы(считай с сайтов), я ее беру с реальной жизни и с реальных доходов (плюс-минус).
Где-то выше был расчет, что даже с доходом семьи в 20 000 грн / мес накопить за 5 лет на голые стены возможности нет. Что уж говорить об остальных.

ВАШИ ЗАМЕЧАНИЯ в студию! на вышеописаный факт!
Login

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 19:48

UA, Ви ж "професіонал" :)

Аналізуйте першоджерела, а не писанину малоосвідчених інтернет-журналістів.
Подивіться на Держкомстаті (http://www.ukrstat.gov.ua/) "Характеристику домогосподарств (1999-2008рр.)"
Домогосподарство - це не сім`я, у нас майже 24% домогосподарств складаються з 1 (одної) особи. І всі вони, до речі, займають по якомусь одному окремому житлу :))
Бруківка

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 19:53

Бруківка написав:

Я скажу. Ну вот хотя бы мегаквартал. Там график топчется на мечте. Это точно не рост.
Это глупо, в своих прогнозах ориентироваться на эти графики, это как индекс Биг-мака.
Счас вообще лето и традиционное затишье (как впрочем и всегда летом).
А роста цен ждали еще весной 2008, потом осенью 2008, дальше вы знаете.
И вообще у растишек доводов кроме графиков и танцев с бубном я больше не вижу.
horrr

Подякував: 35 раз.
Подякували: 105 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 19:59

to Login
Ну які зауваження, Login, можуть бути до Вашого здорового глузду? :)
Я просто гублюся у здогадках - як Ви визначили "середньостатистичну" сім`ю, яке у Вас "реальне" життя і "реальні" доходи. До того ж, мало розумію чим статистика з Вашої голови краща, ніж статистика спеціалістів :)

Ага, ще про "накопить за 5 лет"... В Україні - нереально, але я і іншої країни не знаю, де це реально :)
Бруківка

Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 20:09

to horrr

Може в мене браузер не той :shock: , але в мене Мегаквартал показує ріст - березень 1650 - липень 1850.

Але Вашу думку я зрозумів - це все забави "растішок" :) Тоді можемо подискутувати про існування життя на Марсі - тут якраз все від віри залежить :mrgreen:
Бруківка

#<1 ... 3940414243 ... 55>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє