|
ВТБ Банк БАНКРУТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 16 лют, 2017 19:55
Квесторе_поверніться написав:Шо творять....а я казав. 
Підступний москаль...  Ну що ж, я знав, що це рано чи пізно станеться. Оптимізовуватиму співробітництво лише до тримання депозиту, а там на вихід!  Ганьба! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 20:20
Пресс-служба ВТБ Банка ВіТіБі, привіт! А що це бєспрєдєл?  Припиняється з 27.03.2017 обслуговування пакета "Вояж". "При этом с карточками Gold получать 1 бонус за каждые 4 гривны, потраченные с картой, или 1 бонус за каждые 2 гривны, потраченные с картой Platinum". Я нещодавно оформив пакет "Вояж" і замовив дві додаткові карти голд, кожна коштує 60 грн. Розраховував на те, що здійснюючи покупки кожною карткою отримуватиму 1 бонус за кожні витрачені 2 гривні, а не 1 бонус за 4 грн. Якщо б знав про таке "покращення", то додаткові карти Голд не купляв би! Ітого: маю збитки 120 грн.(дві додаткові карти Голд по 60 грн.) і погіршення умов. Як бум виходити полюбовно з цієї історії з душком? Мої варіанти: А) Безкоштовно міняєте мені всі 3 карти Голд, на Платинум в зміненому пакеті Вояж на Базовий з 27.03.2017! Б) Повертаєте гроші за додаткові карти, я закриваю рахунок 27.03.2017. І потім відкриваю новий рахунок Базовий з картою Платинум. В) Вносите корективи в програму Глобал бонус, що по картам Голд оформленим до 27.03.2017 в рамках пакету Вояж і переведених на пакет Базовий нараховується як і було раніше 1 бал за витрачені 2 грн. Якщо зовсім не втратили совість і претендуєте на клієнторієнтованість, чекаю зворотнього зв'язку! Не вподобляйтеся скунсу! Дякую! 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 20:57
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:Шо творять....а я казав. 
Підступний москаль...  Ну що ж, я знав, що це рано чи пізно станеться. Оптимізовуватиму співробітництво лише до тримання депозиту, а там на вихід!  Ганьба! 
А если прогнать через какой-нить ощадник?Депобабло ведь снимается без последствий деньжата между своими счетами летают быстро.Или не поможет ?
-
Тихон
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 898 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Чет 16 лют, 2017 21:04
Тихон написав:А если прогнать через какой-нить ощадник?Депобабло ведь снимается без последствий деньжата между своими счетами летают быстро.Или не поможет ?
Та я не тим обурююся. Вивести монетки - не проблема. Хто мені віддасть гроші за додаткові карти, що мені тепер нафік не потрібні?  Йшов на одні умови, а тут бац і погіршення-покращення...  П.С. Там де шарові карти, нема питань, нехай "покращують", але платні карти чому повинні "страждати"? Це барижничество! Грабьож серед біла дня! Я ще толком їми навіть не користувався!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 16 лют, 2017 21:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 21:07
Козак-характерник написав: Тихон написав:А если прогнать через какой-нить ощадник?Депобабло ведь снимается без последствий деньжата между своими счетами летают быстро.Или не поможет ?
Та я не тим обурююся. Вивести монетки - не проблема. Хто мені віддасть гроші за додаткові карти, що мені тепер нафік не потрібні?  Йшов на одні умови, а тут бац і погіршення-покращення... 
Зроблять проблему...чи хто сумнівається? 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 21:09
Квесторе_поверніться написав: Козак-характерник написав: Тихон написав:А если прогнать через какой-нить ощадник?Депобабло ведь снимается без последствий деньжата между своими счетами летают быстро.Или не поможет ?
Та я не тим обурююся. Вивести монетки - не проблема. Хто мені віддасть гроші за додаткові карти, що мені тепер нафік не потрібні?  Йшов на одні умови, а тут бац і погіршення-покращення... 
Зроблять проблему...чи хто сумнівається? 
Ще раз кажу, мені то не актуально! Нехай розрулять з "покращенням" по ПЛАТНИМ додатковим картам. Погіршення умов. Я платив за додаткові карти, розраховуючи на нарахування одного балу за витрачені 2 грн, а не 4 грн... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 21:15
Козак-характерник, банк має право змінити тарифи, попередивши про це заздалегідь. Якби банчик планував розвиватись і продавати продукти він би не погіршував умови в 2 рази. Видно банчик пішов по принципу вхід 1 рейхмарка...вихід 2.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 21:29
Квесторе_поверніться написав:Козак-характерник, банк має право змінити тарифи, попередивши про це заздалегідь. Якби банчик планував розвиватись і продавати продукти він би не погіршував умови в 2 рази. Видно банчик пішов по принципу вхід 1 рейхмарка...вихід 2.
Має право! Але по суті, в моєму випадку, то є барижничество! Своє бачення на вирішення проблеми полюбовно, висловив вище. Як вважаєте, якщо банка претендує на статус клієнторієнтованої, ублажить козака?  Чи в нєсознанку попре і на права свої посилатиметься? От я на вшивість і перевірю. Скунсевалася банка остаточно чи ні... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 21:37
Козак-характерник написав: Квесторе_поверніться написав:Козак-характерник, банк має право змінити тарифи, попередивши про це заздалегідь. Якби банчик планував розвиватись і продавати продукти він би не погіршував умови в 2 рази. Видно банчик пішов по принципу вхід 1 рейхмарка...вихід 2.
Має право! Але по суті, в моєму випадку, то є барижничество! Своє бачення на вирішення проблеми полюбовно, висловив вище. Як вважаєте, якщо банка претендує на статус клієнторієнтованої, ублажить козака?  Чи в нєсознанку попре і на права свої посилатиметься? От я на вшивість і перевірю. Скунсевалася банка остаточно чи ні... 
Ну не знаю...може на якийсь соррі бонус розкошелиться...але сумніваюсь. Щось про соррі бунуси тут не памятаю.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 лют, 2017 21:44
Квесторе_поверніться написав:Ну не знаю...може на якийсь соррі бонус розкошелиться...але сумніваюсь. Щось про соррі бунуси тут не памятаю.
Тільки сьогодні карти отримав і на тобі...  За що 120 грн. віддав?  Це грабьож серед біла дня! 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-