Терміново потрібні. Що стоїть за оголошеннями "робота в Поль

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #1234 ... 11>

Чи є у вас бажання працевлаштуватися в Польщі?

Терміново потрібні. Що стоїть за оголошеннями "робота в Поль 1.7 5 71
1. Так
28%
20
2. Ні
72%
51
Всього голосів : 71
Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 12:46

Терміново потрібні. Що стоїть за оголошеннями "робота в Поль

Пропонуємо до обговорення:
Польща приваблює українців високими зарплатами і легкістю працевлаштування, проте все не так райдужно.

Дивися повний текст Терміново потрібні. Що стоїть за оголошеннями "робота в Польщі".
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 12:46

Зачем ехать в какую-то Польшу. Если у нас полно работы. Открываются новые предприятия, строятся заводы. Такого подъема экономики еще небыло за всю историю страны.
poroshenko56

Заблокований
Подякував: 4 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 12:59

poroshenko56 написав:Зачем ехать в какую-то Польшу. Если у нас полно работы. Открываются новые предприятия, строятся заводы. Такого подъема экономики еще небыло за всю историю страны.

работы полно. но зарплаты в польше повыше, потому и едут.
yarg

Подякував: 107 раз.
Подякували: 3598 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 13:07

поляки молодцы-думают что будет через 40 лет и кто будет работать :roll:
Incubus_ua

Подякував: 1 раз.
Подякували: 299 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 13:13

Incubus_ua написав:поляки молодцы-думают что будет через 40 лет и кто будет работать :roll:

а что будет через 40 лет ?
вот вы в 1977 году - сильно бы напланировали на 40 лет вперед ? :)
yarg

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 13:32

“Я можу заплатити швеї максимум 1,2 тис. злотих на руки (276 євро), більше не виходить. Це менше, ніж офіційна мінімальна зарплата, тому змушений оформляти людей на часткову зайнятість. Польки на таких умовах працювати не хочуть”, — говорить бізнесмен. За його словами, ситуація ускладнилася торік, коли уряд запровадив програму “500+” — виплату по 500 злотих на місяць на кожну дитину. “Місцевим жінкам, якщо врахувати оплату садка та проїзд до місця роботи, простіше сидіти вдома. Для українок тисяча злотих і безкоштовне житло — нормальні умови. Коли закінчується віза, запитують мене, чи сподобалося, як вони працювали, і візьму я їх в наступному році”, — пишається своєю кадровою політикою Ян.

А ведь совсем недавно, при старом кровавом антинародном режиме средняя официальная зарплата была в Украине 400 баксов грязными. Я молчу уже за зарплаты в конвертах, которые многим скрашивали официальную как тогда многим казалось, нищету. А на самом деле то была не нищета а благоденствие, максимальное за всю историю существования государства Украина.
jabba

Подякував: 367 раз.
Подякували: 371 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 13:41

jabba написав:
“Я можу заплатити швеї максимум 1,2 тис. злотих на руки (276 євро), більше не виходить. Це менше, ніж офіційна мінімальна зарплата, тому змушений оформляти людей на часткову зайнятість. Польки на таких умовах працювати не хочуть”, — говорить бізнесмен. За його словами, ситуація ускладнилася торік, коли уряд запровадив програму “500+” — виплату по 500 злотих на місяць на кожну дитину. “Місцевим жінкам, якщо врахувати оплату садка та проїзд до місця роботи, простіше сидіти вдома. Для українок тисяча злотих і безкоштовне житло — нормальні умови. Коли закінчується віза, запитують мене, чи сподобалося, як вони працювали, і візьму я їх в наступному році”, — пишається своєю кадровою політикою Ян.

А ведь совсем недавно, при старом кровавом антинародном режиме средняя официальная зарплата была в Украине 400 баксов грязными. Я молчу уже за зарплаты в конвертах, которые многим скрашивали официальную как тогда многим казалось, нищету. А на самом деле то была не нищета а благоденствие, максимальное за всю историю существования государства Украина.

потому что тогда работали, а не ныли. А сейчас - сплошной плач стоит. А работать - за плачем некогда.
yarg

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 13:43

yarg Прям за три года гидности резко разучились работать но готовы горбатиться за копейки на польских панов?
jabba

Подякував: 367 раз.
Подякували: 371 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 13:55

Re: Терміново потрібні. Що стоїть за оголошеннями "робота в

jabba написав:yarg Прям за три года гидности резко разучились работать но готовы горбатиться за копейки на польских панов?

Ну надо же как то объяснять :) Вот теперь ленивый украинец всему обьяснение, а так мы огого ;)
Igorten

Подякував: 42 раз.
Подякували: 1374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 13:57

jabba написав:yarg Прям за три года гидности резко разучились работать но готовы горбатиться за копейки на польских панов?

да. синдром завышенных ожиданий. Люди подумали что вместе с достоинством прийдет и бабло. А оказывается - достоинство это хорошо, а для бабла нужно еще и работать, а не ждать подачек от порошенка.
Ну и да, то что платят польские паны - это не копейки. Почитайте местных крымчан, которые ржут над тем, за какие копейки работают беженцы из донецка в крыму. буквально - за миску похлебки.
yarg

Профіль

#1234 ... 11>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор