Пресс-служба ВТБ Банка написав: Шановний Козак-Характерник!
Основними перевагами картки в Тарифному плані «Вояж» є: можливість оформити преміальну картку Gold із чипом на своє імя та/або на ім’я довірених осіб; безкоштовний цілодобовий доступ до рахунків і проведення операцій за допомогою інтернет-банкінгу VTB Online; безпечні розрахунки в торговельній мережі з технологією payWave та мережі Інтернеті з технологією 3D Secure та ін. Додатково власники картки «Вояж» мають можливість приймати учать у бонусній програмі Global Bonus для держателів платіжних карток Visa VTB банку на умовах, що розміщені на офіційному сайті банку. При цьому, за умови припинення участі у даній програмі або зміни умов бонусної програми, інші властивості та переваги картки не втрачаються. Ви маєте можливість проводити розрахунки за допомогою картки в ПОС-терміналах торгово-сервісних мереж, знімати готівку та поповнювати картку, проводити операції за кордоном, проводити операції в Інтернеті. Відповідно до умов участі у бонусній програмі Global Bonus, зміни до яких набувають чинності з 27.03.2017 року, змінюються умови нарахування бонусів, однак за карткою Visa Gold бонуси продовжують нараховуватись. Додатково інформуємо, що відповідно до розділу 7 Умов бонусної програми, що опубліковані на офіційному сайті Банку (https://vtb.ua/pdf/Global_Bonus_Rules.pdf): «7.1.Положення Умов можуть змінюватися шляхом розміщення відповідної інформації на сайті Банку http://www.vtb.ua. У момент здійснення реєстрації у Програмі та заповнення Реєстраційної форми Учасник безумовно погоджується виконувати ці Умови та зобов’язується самостійно відстежувати наявність / відсутність змін до цих Умов. 7.2. У разі незгоди Учасника зі змінами до цих Умов Учасник має право відмовитись від участі у Бонусній програмі шляхом блокування свого Облікового запису, згідно з цими Умовами. Якщо Учасник не припинив свою участь у Бонусній програмі протягом 10 (десяти) календарних днів з моменту оприлюднення змін до цих Умов, такі зміни вважаються прийнятими та погодженими Учасником.»
Я ж то все не заперечую... Ви праві, все в рамках договору. Я запитую про інше, чи може багатий, щедрий, гарний VTB зробити подарунок козаку у вигляді карти Платинум чи знижки на її покупку? В силу тих обставин, що описав вище... Чи бум блюсти устав (договір)?
Квесторе_поверніться написав:А буде 0,8%? Чистими?
Так, по Голд карткам. Тепер, щоб отримати бонуси на старих умовах треба карту Платинум оформляти. І чому я розкручую VTB на подарунок? Бо раніше програма Глобал бонус діяла лише в пакеті Вояж, де можна було оформити лише карти Голд. Пакет "Вояж" прикривають з 27.03.2017. Картки Голд з пакета перейдуть в пакет "Базовий". А по картам Голд нараховуватимуть в 2 рази менше балів, згідно "покращенних" умов, ніж було в пакеті "Вояж". Тепер виходить, що треба закривати рахунок і викидати карти, якими ще майже не користувався і заплатив за них 120 грн. Оформляти новий рахунок "Базовий" з картою Платинум.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 21 лют, 2017 16:53, всього редагувалось 1 раз.