Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11591160116111621163 ... 4770>
Повідомлення Додано: Нед 26 лют, 2017 13:42

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:А що в юри_ спостерігається дефолтний стан?
Оренда в Дніпрі покриває виплати кредиту БПС в Києві і він подрачує на ще одну альтернативну угоду зі спадщиною.
Іпотека гривнева у юри_, + гроші від іншої спадщина.
Так що реальні вльот лише на реальних баксах (власниих/позичених).
Решта - віртуальний недоотриманий прибуток/збиток (я би продав Дніпро і крутив би лаве у БС, поки що % дозволяють).
Також можна сказати, шо я на цоколі розбагатів за півтора року на 35% в $.

у уры налицо явное расстройство психики и раздвоение личности - человек кроваво вкалывает и яростно скирдует чтобы купить вожделенную залу, тратит сотни часов на форумах обсуждая преимущества стандартов перед аннуитетами ( или наоборот, не помню, за...бал он этим всех тогда) - а по итогу попадос в разы, но ура не унывает и всеми силами приближает тот счастливый день, когда он сможет с минимальной дельтой обменять днепровский бетон на киевский, попутно строча тысячи постов о "бетоноголовых"

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2734 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 лют, 2017 13:45

yura_ написав:
  kingkongovets написав:многолетним "яростным скирдованием" ради приобретения залы
можно конкретнее, сколько лет?

вам виднее, читая вас создается впечатление, что весь смысл жизни ваш в бетоне

kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 лют, 2017 13:53

kingkongovets написав:
Оренда в Дніпрі покриває виплати кредиту БПС в Києві і він подрачує на ще одну альтернативну угоду зі спадщиною.
Решта - віртуальний недоотриманий прибуток/збиток (я би продав Дніпро і крутив би лаве у БС, поки що % дозволяють).

у уры налицо явное расстройство психики и раздвоение личности - человек кроваво вкалывает и яростно скирдует чтобы купить вожделенную залу, тратит сотни часов на форумах обсуждая преимущества стандартов перед аннуитетами ( или наоборот, не помню, за...бал он этим всех тогда) - а по итогу попадос в разы, но ура не унывает и всеми силами приближает тот счастливый день, когда он сможет с минимальной дельтой обменять днепровский бетон на киевский, попутно строча тысячи постов о "бетоноголовых"

не так.
Скирдувати - то не про юру_.
Юра_ типовий пересічений, який в жирні роки зміг взяти в іпотеку 3к БПС.
Ви робите припущення, що Бра випускник МБА (от хто влетів, так влетів, то 3бека), який інвестує в нерухомість живий кеш.
Тут ше Захара_ тролять, ніби він теж "інвестор із живим кешом", а насправді "пересічений із спадщиною".
flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 26 лют, 2017 14:02

flyman написав:
  kingkongovets написав:

не так.
Ви робите припущення, що Бра випускник МБА (от хто влетів, так влетів, то 3бека), який інвестує в нерухомість живий кеш.
Тут ше Захара_ тролять, ніби він теж "інвестор із живим кешом", а насправді "пересічений із спадщиною".

вы наверное не застали времена, когда у юры были в ходу другие мемы, типа "яростно скирдовать" и "а шо, впадлу повкалывать?"
3бека что, уже фиксанул убытки? насколько я понял у него длинная позиция, но посмотрим
ошибка 3беки - пренебрежение главным правилом по поводу места, да и сдача в аренду жилой недвиги имхо это уж как то чересчур эмм... примитивно для счастливого обладателя диплома МВА

а чем захар не инвестор? взял мешок кеша и отнес к многократно обосранным им же самим шаромыгам для покупки прав собственности в недострое - классический инвестор, но при этом еще и лох, у которого слова на 180 градусов расходятся с делом

про айрмакса не буду - вот его мне действительно жаль, он забавный)

эксперды такие эксперды, гггг)

kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 26 лют, 2017 14:19

zahar_ Во всех цитатах примерно одно и то же - объемы будут падать. Они падают. Что не нравится то?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 26 лют, 2017 14:21

kingkongovets написав:
flyman написав:
  kingkongovets написав: у уры налицо явное расстройство психики и раздвоение личности - человек кроваво вкалывает и яростно скирдует чтобы купить вожделенную залу, тратит сотни часов на форумах обсуждая преимущества стандартов перед аннуитетами ( или наоборот, не помню, за...бал он этим всех тогда) - а по итогу попадос в разы, но ура не унывает и всеми силами приближает тот счастливый день, когда он сможет с минимальной дельтой обменять днепровский бетон на киевский, попутно строча тысячи постов о "бетоноголовых"

не так.

вы наверное не застали времена, когда у юры были в ходу другие мемы, типа "яростно скирдовать" и "а шо, впадлу повкалывать?"
3бека что, уже фиксанул убытки? насколько я понял у него длинная позиция, но посмотрим
ошибка 3беки - пренебрежение главным правилом по поводу места, да и сдача в аренду жилой недвиги имхо это уж как то чересчур эмм... примитивно для счастливого обладателя диплома МВА

тре розуміти, що юра_ працює медведєм для зниження дельти Київ-Дніпро.
те що його дії з точки зору інвестора-спекулянта нераціональні, то і їжу понятно.
Тобто що оцінити його дії, тре зрозуміти його мотивацію.
А оцінка мотивації іде невірна, тому і висновки оцінювальників "не в ту стєпь".
Якиб ж юра_ виложив 105 куе кеша у при панді для покупки 3к БПСа, то да, таки був би глупий поступок, але там альтернативна угода, частково із позиченими баксамси та гривневою іпотекою. Тому тре вартість спадщини віднімаєм, рахуєм часову вартість позичених коштів із врахуванням оренди, яку би він сплачував, і таким чином можна оцінити його втрати (орієнтовно, на даний момент 10..20куе). Звичайно, актив у БС або $ в матрасі дав би ліпший результат. Але хто ж знав...
Я, напр., очікував падіння курса макс. на 35%, але ж не в три рази.
п.с.
як на мене явне дно по новобудовам було літом 2015,
що надалі, чи будем "копати дно", чи "тривалий відскок", тяжко сказати,
але поки не буде значного росту цін на чугуній, олію, пшонку, про сталий тренд на відновлення КРЖН говорити рано.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 26 лют, 2017 14:26, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 26 лют, 2017 14:23

kingkongovets написав:про айрмакса не буду - вот его мне действительно жаль, он забавный)

аірмакс пізно спохватився, але він ще може відкупити взад аналог прєлєсці і при цьому ще мати "здачу" на домік під Березанню.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 26 лют, 2017 14:25

Eller написав:кстати, я тут думаю авто поменять, давно заприметил Skoda Kodiaq. Был вчера в салоне. Очередь на авто с предзаказом растянулась аж до сентября(

Респект00, что за нищебродство? А как же крузак? :mrgreen:
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 лют, 2017 14:26

flyman написав:аірмакс пізно спохватився, але він ще може відкупити взад аналог прєлєсці і при цьому ще мати "здачу" на домік під Березанню.

А роки життя він може відкупити на здачу?
Эгоист

Подякував: 65 раз.
Подякували: 181 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 26 лют, 2017 14:29

флаймен, вы так мне не ответили - в чем экономический смысл обмена днепровского бетона на киевский, ради чего ура и его семья терпят лишения, приближая тот самый день?

kingkongovets

Профіль

1
  #<1 ... 11591160116111621163 ... 4770>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему