Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11781179118011811182 ... 4770>
Повідомлення Додано: Пон 27 лют, 2017 18:00

Захар, Я вам нічого не зобов'язана доказувати. Тут на форумі я запитувала про цей комплекс. Купила. Отримала документи на право власності. Написала.[/quote]
Мне не надо ничего доказывать.
Я отмечаю просто что в вашем сообщении мутная информация о выдаче документов на право собственности на объект который идёт в категории ЖитлоБлуд.
[/quote]

Бачила я цей ролік. І що? Як ви самі писали мало що "на заборе пишут" (читай - в роліках показують і розказують). Інформація такого роду для мене не аргумент, аргумент це запис у держреєстрі та витяг з нього.
Все. З вами дискусія закінчена. Думайте що хочете. Гадайте - вірю, не вірю.
Востаннє редагувалось grape в Пон 27 лют, 2017 18:14, всього редагувалось 1 раз.
grape

Подякував: 110 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лют, 2017 18:09

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Унуноктий написав:Тебя не устраивает 3к БПС на соломенской за 45 000?
то была не БПС... там квартира 2+1
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лют, 2017 18:19

grape написав:Захар, Я вам нічого не зобов'язана доказувати. Тут на форумі я запитувала про цей комплекс. Купила. Отримала документи на право власності. Написала.

Я отмечаю просто что в вашем сообщении мутная информация о выдаче документов на право собственности на объект который идёт в категории ЖитлоБлуд.
[/quote]

Бачила я цей ролік. І що? Як ви самі писали мало що "на заборе пишут" (читай - в роліках показують і розказують). Інформація такого роду для мене не аргумент, аргумент це запис у держреєстрі та виписка з нього.
Все. З вами дискусія закінчена. Думайте що хочете. Гадайте - вірю, не вірю.[/quote]
Пока есть ваше голословное заявление что у вас на руках -" запис у держреєстрі та виписка з нього."
Тут вопрос в том есть ли на самом деле "мальчик" - "" запис у держреєстрі та виписка з нього." - право собственности на квартиру в жилье с почтовым номером.
Пока на форуме есть только ваше балабольное сообщение что у вас на руках есть типа право собственности на квартиру в "цехе завода".
Тут есть типажи что может и поверят вам на слово. Я же обращаю внимание читателей форума что вам на слово верить не надо.
Скан в "студию" права в собственности на КВАРТИРУ, а не на часть "цеха" снимет вопросы недоверия к вашей информации.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лют, 2017 18:28

airmax78 написав:Что изменилось?
недвига дешевле стала!
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лют, 2017 18:28

Все. З вами дискусія закінчена. Думайте що хочете. Гадайте - вірю, не вірю.[/quote]
Пока есть ваше голословное заявление что у вас на руках -" запис у держреєстрі та виписка з нього."
Тут вопрос в том есть ли на самом деле "мальчик" - "" запис у держреєстрі та виписка з нього." - право собственности на квартиру в жилье с почтовым номером.
Пока на форуме есть только ваше балабольное сообщение что у вас на руках есть типа право собственности на квартиру в "цехе завода".
Тут есть типажи что может и поверят вам на слово. Я же обращаю внимание читателей форума что вам на слово верить не надо.
Скан в "студию" права в собственности на КВАРТИРУ, а не на часть "цеха" снимет вопросы недоверия к вашей информации.[/quote]

Захар, угомоніться. На зануду подібні. Ви не суддя тут на форумі іншим, і тим більше не експерт у нерухомості. Вам сказано - "хочете вірте, хочете ні". The end.
grape

Подякував: 110 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 лют, 2017 18:37

grape написав:
  flyman написав:
  grape написав:Квартири які самі найменші (18 кв.м.) дуже маленькі як для постійного життя. Є більші 25 кв.м. і т.д. Я шукала під оренду і найменший метраж найрентабельніший, думаю у +/- середній перспективі.
Будинок не новозбудований, а реконструйоване приміщення Київського заводу реле та автоматики.
У моїй квартирі з вікнами все впорядку. Є поверха у яких "нестандарні" (зі слів відділу продажу) вікна. Такі квартири йшли зі скидкою 20 тис.грн. Я вибрала кращий варіант.
Картонні міжквартирні перегородки??? такого не бачила, на стук не подібно.
Із плюсів таких квартир що вже готовий ремонт та мінімальні меблі та техніка. Із мінусів, крім площі, багато квартир на поверсі. Це на сьогодні. Надалі побачу.

і по чому опіум для народа, тобто ціна квартир, на 18 та 25 м2

На сьогодні ціни я не знаю. Оплачувала раніше. Тоді були різні ціни в залежності від секцій 1 чи 2, та в залежності від висоти вікон (стандарні/нестандартні)

цікавить метраж, ціна, рік/місяць покупки, ціна в грн і $
flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 27 лют, 2017 18:39

zahar_ написав:
  grape написав:Захар, Я вам нічого не зобов'язана доказувати. Тут на форумі я запитувала про цей комплекс. Купила. Отримала документи на право власності. Написала.

Бачила я цей ролік. І що? Як ви самі писали мало що "на заборе пишут" (читай - в роліках показують і розказують). Інформація такого роду для мене не аргумент, аргумент це запис у держреєстрі та виписка з нього.
Скан в "студию" права в собственности на КВАРТИРУ, а не на часть "цеха" снимет вопросы недоверия к вашей информации.[/quote]

захар аферист
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2735 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 27 лют, 2017 18:40

grape написав:Захар, угомоніться. На зануду подібні. Ви не суддя тут на форумі іншим, і тим більше не експерт у нерухомості

как говорится "вывели на чистую воду"(с) :mrgreen: :mrgreen:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 27 лют, 2017 18:46

yura_ написав:
  airmax78 написав:Что изменилось?
недвига дешевле стала!

да и сынуля знает адрес где живет в отличии от Виктора-джуниора :mrgreen:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 27 лют, 2017 18:51

Ещё один виртуальный трындун с ЖК Смарт Хауз ? http://forum.domik.ua/zhk-smart-house-u ... l#p1266598
Фасадные работы продолжаются. Они никак не влияют на проживание. Внешне, морально, немного напрягает. Но не более
.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 11781179118011811182 ... 4770>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість