Західінкомбанк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 2122232425 ... 135>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Західінкомбанк - БАНКРОТ 2 5 84
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
61%
51
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
10
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
8
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
6%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
12%
10
Всього голосів : 84
Повідомлення Додано: Пон 10 сер, 2009 18:19

LiS@*
Ваши комменты я читаю, но вот только фактов в них столь же мало сколько в опусах вашего заядлого единомышленника Владимир2009. Только он больше воспевает себя великого и "мочит в сортире" оппонента, а вы все больше о здоровье заботитесь. Ни один из вас о банке и его реальном состоянии не упоминаете. Такое впечатление, что вы оба вообще стараетсь, чтобы разгвовор шел об абстрактных понятиях, о личности собеседника, о погоде на марсе лишь бы не о теме разговора. Замечательный у вас тандем получается.

Поэтому попробуйте все-таки попытаться меня переубедить фактами, свидетельствующими об оздоровлении банка за полгода пока все "молчали и ждали". Сказки о слухах в интернете желательно не использовать, эту грядку окучивает Всегда согласный с вами Владимир2009.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 сер, 2009 01:25

МОЛОДЕЦ!!!
Владимир2009

Повідомлення Додано: Вів 11 сер, 2009 13:02

bolex

Ніколи не розповсюджую неперевірену інформацію! Насправді саме страшне це чутки та паніка, а Ви тільки цим і займаєтесь! Збивайтеся вже трохи з трагічного песимізму і настройтесь на позитивну хвилю!!!
Звісно, Банку тяжко, але і вся банківська система України переживає НЕ найкращі часи! Складається таке враження ЩО ВИ ЗЛІ НА ВЕСЬ СВІТ!!! Не знаю, у якій філії чи відділенні Ви відкривали свій депозитний рахунок, але мені обслуговування у даному Банку ДУЖЕ подобалося! Уважні і відповідальні працівники! Я більше, ніж впевненна інвестор буде, ЗГАДАЄТЕ ПОТІМ МОЇ СЛОВА!!! Більше не маю бажання з Вами спорити, bolex, і щось доказувати! Дякую за увагу!
LiS@*

Повідомлення Додано: Вів 11 сер, 2009 14:26

LiS@*
Не надо рассказывать про меня, про мировой кризис в целом, про обслуживание в банке три года назад и прочее.

Расскажите про успехи банка за последние полгода - только эти факты могут служить показателем того, сможет ли банк существовать когда-нибудь без украденных у вкладчиков денег.

Кстати, пострайтесь не передергивать - я никогда не распространял непроверенную информацию, в отличии от вас ("Я більше, ніж впевненна інвестор буде") и особенно - от вашего партнера Владимир2009.

А то, что вы не имеет желания спорить, это давно понятно - спорить вы и не начинали, поскольку призывы сохранять здоровье и оптимизм - это не спор, а демагогия ....
bolex

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 сер, 2009 14:45

boleх

Взагалі-то тема форуму називається: "Обслуговування в банках гарне і погане" (якщо ви раніше не звернули на ЦЕ увагу!!!). Платежі йдуть вчасно (що стосується фіз. осіб-підприємців і підприємств, з їхнього боку скарг немає; доводиться спілкуватися з багатьма); працівники компетентно виконують свою роботу (проводили платежі не в одній області даного Банку). А щодо депозитів самі знаєте!
LiS@*

Повідомлення Додано: Вів 11 сер, 2009 15:23

Вот, наконец-то, конкретный разговор пошел (если не считать того, что обслуживание в теме подразумевается нынешнее, а не прошлого века) !

Да, текущие платежи идут более-менее нормально. Что касается предпринимателей, то ни одного довольного из числа тех, кто имел счета в банке до наступления часа Х, я не встречал - их деньги остаются надежно заблокированными на неопределенный срок и особой радости только от того, что текучка ходит, они не испытывают.

А про депозиты я знаю только то, что их также надежно заморожено, и что по-прежнему выдают проценты по 200 грн в месяц в длинной очереди.

Таким образом, за истекшее полугодие никаких позитивных сдвигов не наблюдалось. Ситуация абсолютно ничем не отличается от той, которая была на следующий день после введения ВА.
bolex

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 сер, 2009 21:17

[quote="bolex"]Вот, наконец-то, конкретный разговор пошел (если не считать того, что обслуживание в теме подразумевается нынешнее, а не прошлого века) !

От тільки не потрібно чіплятися до слів! Мої знайомі знову повертаються в "Західінкомбанк" і не жалкують про це, впевнені, що гроші віддадуть.! Працюють з новими надходженнями, зрештою, як і я. Якщо Ви вважаєте, що мені просто "замилили" очі, то дуже помиляєтеся.
За 15 років своєї діяльності „Західінкомбанк” зарекомендував себе як надійний і стабільний банк, який притримувався сучасних стандартів обслуговування і якому повністю довіряли партнери та клієнти. Невже Вам ЦЕ ні про що не говорить?!! Чи ви вважаєте, що я знов займаюся пустословством? Це реальні і загальнодоступні факти! А зараз в умовах кризи легко бити "лежачого" і кидати на форуми зневажливі фрази в його сторону.
LiS@*

Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 01:22

Казки про "чесні" банк і банкірів

не підтверджують хоча б використання так званого мультиплікатора, драконовські кредити і власник даного банку, який десь сховався в лабіринтах СІЗО в очікуванні виборів президента і не відповідає своїм і майном дружини за таку діяльність банку.
yustask

Подякував: 12 раз.
Подякували: 70 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 01:25

Про пошук інвестора

Цю байку будуть мусолити до виборів.
А потім візьмуть і тупо ліквідують банк.
Не зрозуміло лише, чому продовжили мораторій на 6, а не 3 місяці згідно нового закону?
yustask

Подякував: 12 раз.
Подякували: 70 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 сер, 2009 11:18

Re: Про пошук інвестора

yustask написав:Не зрозуміло лише, чому продовжили мораторій на 6, а не 3 місяці згідно нового закону?

А ви закон читайте і все вам буде зрозуміло!
II. Прикінцеві положення

1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

2. Встановити, що Національний банк України має право
продовжити на термін до шести місяців мораторій на задоволення
вимог кредиторів банку, в якому на момент прийняття цього Закону
введено мораторій.

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про внесення змін до деяких законодавчих актів України
щодо особливостей проведення заходів
з фінансового оздоровлення банків

м. Київ, 24 липня 2009 року
N 1617-VI
creat

Подякував: 0 раз.