|
Західінкомбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 10 сер, 2009 18:19
LiS@*
Ваши комменты я читаю, но вот только фактов в них столь же мало сколько в опусах вашего заядлого единомышленника Владимир2009. Только он больше воспевает себя великого и "мочит в сортире" оппонента, а вы все больше о здоровье заботитесь. Ни один из вас о банке и его реальном состоянии не упоминаете. Такое впечатление, что вы оба вообще стараетсь, чтобы разгвовор шел об абстрактных понятиях, о личности собеседника, о погоде на марсе лишь бы не о теме разговора. Замечательный у вас тандем получается.
Поэтому попробуйте все-таки попытаться меня переубедить фактами, свидетельствующими об оздоровлении банка за полгода пока все "молчали и ждали". Сказки о слухах в интернете желательно не использовать, эту грядку окучивает Всегда согласный с вами Владимир2009.
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 сер, 2009 01:25
МОЛОДЕЦ!!!
-
Владимир2009
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 сер, 2009 13:02
Ніколи не розповсюджую неперевірену інформацію! Насправді саме страшне це чутки та паніка, а Ви тільки цим і займаєтесь! Збивайтеся вже трохи з трагічного песимізму і настройтесь на позитивну хвилю!!!
Звісно, Банку тяжко, але і вся банківська система України переживає НЕ найкращі часи! Складається таке враження ЩО ВИ ЗЛІ НА ВЕСЬ СВІТ!!! Не знаю, у якій філії чи відділенні Ви відкривали свій депозитний рахунок, але мені обслуговування у даному Банку ДУЖЕ подобалося! Уважні і відповідальні працівники! Я більше, ніж впевненна інвестор буде, ЗГАДАЄТЕ ПОТІМ МОЇ СЛОВА!!! Більше не маю бажання з Вами спорити, bolex, і щось доказувати! Дякую за увагу!
-
LiS@*
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 сер, 2009 14:26
LiS@*
Не надо рассказывать про меня, про мировой кризис в целом, про обслуживание в банке три года назад и прочее.
Расскажите про успехи банка за последние полгода - только эти факты могут служить показателем того, сможет ли банк существовать когда-нибудь без украденных у вкладчиков денег.
Кстати, пострайтесь не передергивать - я никогда не распространял непроверенную информацию, в отличии от вас ("Я більше, ніж впевненна інвестор буде") и особенно - от вашего партнера Владимир2009.
А то, что вы не имеет желания спорить, это давно понятно - спорить вы и не начинали, поскольку призывы сохранять здоровье и оптимизм - это не спор, а демагогия ....
-
bolex
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 сер, 2009 14:45
Взагалі-то тема форуму називається: "Обслуговування в банках гарне і погане" (якщо ви раніше не звернули на ЦЕ увагу!!!). Платежі йдуть вчасно (що стосується фіз. осіб-підприємців і підприємств, з їхнього боку скарг немає; доводиться спілкуватися з багатьма); працівники компетентно виконують свою роботу (проводили платежі не в одній області даного Банку). А щодо депозитів самі знаєте!
-
LiS@*
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 сер, 2009 15:23
Вот, наконец-то, конкретный разговор пошел (если не считать того, что обслуживание в теме подразумевается нынешнее, а не прошлого века) !
Да, текущие платежи идут более-менее нормально. Что касается предпринимателей, то ни одного довольного из числа тех, кто имел счета в банке до наступления часа Х, я не встречал - их деньги остаются надежно заблокированными на неопределенный срок и особой радости только от того, что текучка ходит, они не испытывают.
А про депозиты я знаю только то, что их также надежно заморожено, и что по-прежнему выдают проценты по 200 грн в месяц в длинной очереди.
Таким образом, за истекшее полугодие никаких позитивных сдвигов не наблюдалось. Ситуация абсолютно ничем не отличается от той, которая была на следующий день после введения ВА.
-
bolex
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 сер, 2009 21:17
[quote="bolex"]Вот, наконец-то, конкретный разговор пошел (если не считать того, что обслуживание в теме подразумевается нынешнее, а не прошлого века) !
От тільки не потрібно чіплятися до слів! Мої знайомі знову повертаються в "Західінкомбанк" і не жалкують про це, впевнені, що гроші віддадуть.! Працюють з новими надходженнями, зрештою, як і я. Якщо Ви вважаєте, що мені просто "замилили" очі, то дуже помиляєтеся.
За 15 років своєї діяльності „Західінкомбанк” зарекомендував себе як надійний і стабільний банк, який притримувався сучасних стандартів обслуговування і якому повністю довіряли партнери та клієнти. Невже Вам ЦЕ ні про що не говорить?!! Чи ви вважаєте, що я знов займаюся пустословством? Це реальні і загальнодоступні факти! А зараз в умовах кризи легко бити "лежачого" і кидати на форуми зневажливі фрази в його сторону.
-
LiS@*
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 12 сер, 2009 01:22
не підтверджують хоча б використання так званого мультиплікатора, драконовські кредити і власник даного банку, який десь сховався в лабіринтах СІЗО в очікуванні виборів президента і не відповідає своїм і майном дружини за таку діяльність банку.
-
yustask
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 сер, 2009 01:25
Цю байку будуть мусолити до виборів.
А потім візьмуть і тупо ліквідують банк.
Не зрозуміло лише, чому продовжили мораторій на 6, а не 3 місяці згідно нового закону?
-
yustask
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 сер, 2009 11:18
yustask написав:Не зрозуміло лише, чому продовжили мораторій на 6, а не 3 місяці згідно нового закону?
А ви закон читайте і все вам буде зрозуміло! II. Прикінцеві положення
1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.
2. Встановити, що Національний банк України має право продовжити на термін до шести місяців мораторій на задоволення вимог кредиторів банку, в якому на момент прийняття цього Закону введено мораторій. З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей проведення заходів з фінансового оздоровлення банків
м. Київ, 24 липня 2009 року N 1617-VI
-
creat
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-