Долярчик написав:...так Львів!...650тис. грн!....але хочу в Шевченківському районі, щоб жінці з дитиною було ближче до роботи/школи!.....крім Рясного, Винник, і Щурата!!!
Долярчик написав:...як зразу видно, що тутешнє паньство ніколи не жило в тещі на "пташиних правах" 7р. на трьохкімнатній, де загалом проживає 7-м людей!
То який сенс витрачати свої гроші і отримати такі саме життєві умови? Мазохізм? Як поки не вистачає, краще орендувати, нехай бюджетне, але не такий хардкор
Долярчик написав:...так Львів!...650тис. грн!....але хочу в Шевченківському районі, щоб жінці з дитиною було ближче до роботи/школи!.....крім Рясного, Винник, і Щурата!!!
Долярчик написав:якщо орендувати(а жінка категорично не хоче) - то можна поставити хрестик на СВОЄМУ ЖИТЛІ на найблищі роки!
А якщо запхати жінку в ОТАКЕ - можна поставити хрестик на своїй сім'ї, причому назавжди. Краще кілька років орендувати нормальне житло і придбати потім щось пристойне, ніж викинути гроші на абищо і мучитись там