Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
budivelnik написав:Ярлик - це коли розумного дурнем називають А коли все називають своїми іменами - то це не ярлик . це факт Глянь простий малюнок, може дійде . з одного боку кімната без перегородки , з другого з перегородкою Тепер розумієш чому а - вікно стараються розмістити по середині кімнати б -чим більша відстань від кутка кімнати до краю вікна-тим краще і довше сонячні промені знаходяться у приміщенні.
..розумна людина не буде називати іншу(тим більше незнайому) людину - дурнем.......то ж дурень тут точно - не я!
....і на першому малюнку, я бачу лише на ОДИН промінчик більше!
1Розумна людина тим і відрізняється від дурної , що бачить наслідки дурних дій до їх скоєння 2Я дозволю собі називати дурня-дурнем. навіть якщо з цим дурнем особисто не знайомий
3 Крім дурня - я бачу ще й сліпого і впертого дурня , який а - не в стані побачити б - не в стані зрозуміти в - навіть не допускає що зморозив дурницю
Долярчик написав:Модератори!!! Ви як трете, то тріть до кінця дурниці, а не залишайте половину!!!
Люди ж на відміну від вас вміють розрізняти дурне і розумне. Дурне це перегородку там де вона не запроектована поставити - і цією перегородкою до обіду перекрити світло в одній так званій кімнаті практично повністю , після обіду в іншій. Так як відсутність прямого сонячного світла це прямий шлях до рахіту і туберкульозу - то з цим боряться,не даючи безвідповідальним особам рекламувати подібні рішення. І останнє Коли ці безвідповідальні звалюються в пряме хамство , то не дивно що цю істерію- стирають Дивно що не банять на тиждень-другий
Долярчик написав:Модератори!!! Ви як трете, то тріть до кінця дурниці, а не залишайте половину!!!
Люди ж на відміну від вас вміють розрізняти дурне і розумне. Дурне це перегородку там де вона не запроектована поставити - і цією перегородкою до обіду перекрити світло в одній так званій кімнаті практично повністю , після обіду в іншій. Так як відсутність прямого сонячного світла це прямий шлях до рахіту і туберкульозу - то з цим боряться,не даючи безвідповідальним особам рекламувати подібні рішення. І останнє Коли ці безвідповідальні звалюються в пряме хамство , то не дивно що цю істерію- стирають Дивно що не банять на тиждень-другий
....та вже поспілкувався я на трьох гілках про це і.........передумав ....як брати щось для життя, то ХОРОШЕ!!! ...тому: ........я вирішив брати двушку в розтермінування........ ...якщо попадеться хороше розтермінування завершеного, або майже завершеного - то візьму цього літа! ...як наприклад, в нас оцей http://novobudovy.com/novobudovy/novobu ... v-masarika ....на нього дають таке розтермінування: ...наприклад, якщо однушка, то 80тис.грн - зразу, а далі - кожного місяця по 12тис.грн до 5р.!(тільки воно мені не підходить, бо здача аж другий квартал 2018р. ....якщо ні, то вже якось почекаю наступного літа!
Нехай чекає літа... Може лікарі щось винайдуть дієве... Доречі: за останні 6 місяців рінок нерухомости в Дніпрі пожвавішав: продалися "двушки" які досить довго не продавалися взагалі... Фахівці говорять про зростання цін на 10-15 відсотків... Так що хай чекає... Там вже й пенсія... І не тільки... Сидить після інсульту в кріслі, а промені так і шастають від сонця по стінах. Так і шастають... І вглиб кімнати занурюються... І нашО вони занурюються???
Робота і козак - речі не сумісні... Козацька доля - степ і воля! Просто Ріел - контора найпрозоріша і несе мінімум потенційних ризиків при купівлі новобудови! Скупий платить двічі. Долярчик готовий заплатити за скупість?
Козак-характерник написав:Робота і козак - речі не сумісні... Козацька доля - степ і воля! Просто Ріел - контора найпрозоріша і несе мінімум потенційних ризиків при купівлі новобудови! Скупий платить двічі. Долярчик готовий заплатити за скупість?
Козак-характерник написав:Робота і козак - речі не сумісні... Козацька доля - степ і воля! Просто Ріел - контора найпрозоріша і несе мінімум потенційних ризиків при купівлі новобудови! Скупий платить двічі. Долярчик готовий заплатити за скупість?
....та кажу ж, що і "Моне" розглядаю ТЕЖ!!!
На Моне пропоную і зупинитися... Навіщо шукати пригод в мутних конторах?