|
Ощадбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 24 кві, 2017 13:21
DmitryZP 1) кода не было  2) не пробовал, кажись там такого нет (не было почти год назад) ПС. Есть оч. простой приёмчик! Перенаправление СМСок с одного номера на другой. Прекрасно работает у Киевстара. Но первичный телефон при этом д.б. выключен (не в сети)
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 24 кві, 2017 13:37
clientage Переадресацию сначала нужно включить, а постороннему человеку это можно сделать только с телефона, который переадресуется. Нечего гадать на кофейной гуще, мало инфы. ИМХО, 99,9% залет клиента с разглашением конфиденциальной информации. Не знал, не понимал, не читал, не придал значения, доверил родственнику, водителю, соседу и т.д. и т.пр. 0,05% - участие сотрудника банка. Маловероятно, так как доступ в программу протоколируется по личному ID и влет с последствиями неизбежен; 0,05 - участие струдника мобильного оператора для переадресации sms. Маловероятно, смотри выше.
-
acsir
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 кві, 2017 13:56
Близько місяця тому я прийшов в головне відділення ОЩАДБАНКУ м.Вінниця. щоб відкрити рахунок у цінних паперах. До мене підійшов працівник банку,дізнався що мене цікавить. Після 10 хв перебування в офісі керівника відділеня,мене попросили зачекати,доки керівник відділення прибуде на робоче місце. Дізнавшись скільки мені потрібно чекати. Я залишив свій контакт. номер тел. для зв'язку. Через дві години зі мною зв'язався керівник відділення банку, який власне і відповідав за корпоративне обслуговування клієнтів.
АТ „Ощадбанк” є найбільшим оператором ринку державних цінних паперів, має статус первинного дилера на ринку облігацій внутрішньої державної позики і утримує лідируючі позиції на ринку корпоративних цінних паперів. Та надає наступні послуги: -операції з корпоративними облігаціями, муніципальними облігаціями та облігаціями банків: купівля-продаж корпоративних облігацій та облігацій банків за дорученням клієнта; -операції з акціями: купівля-продаж акцій за дорученням клієнта.
Всі вищезазначені операції цікавили мене на момент ведення розмови з працівником банку,який в ході нашої розмови тільки дізнався про подібні послуги банку. Керівник відділення попросив зачекати декілька днів для уточнення данної інформації. Через декілька днів я отримав контакти головного управління по ринку цінних паперів. в м. Київ. Хід розмови з представником управління не задався з самого початку, так як мені довелось пояснювати що таке ОВДП і які вони існують в Україні. Задавши ще декілька питання працівникові мені в грубій формі відповіли,що я задаю такі питання на які навіть представник банку не може дати відповідь. Після чого представник банку повісив слухавку.
А тепер в Україні економічний розвиток спрямований на стимулювання внутрішнього та зовнішнього інвестора та залучення інвестиційного капіталу?
-
vetal11gl
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 кві, 2017 13:56
acsir написав:clientage Переадресацию сначала нужно включить, а постороннему человеку это можно сделать только с телефона, который переадресуется. Нечего гадать на кофейной гуще, мало инфы. ИМХО, 99,9% залет клиента с разглашением конфиденциальной информации. Не знал, не понимал, не читал, не придал значения, доверил родственнику, водителю, соседу и т.д. и т.пр. 0,05% - участие сотрудника банка. Маловероятно, так как доступ в программу протоколируется по личному ID и влет с последствиями неизбежен; 0,05 - участие струдника мобильного оператора для переадресации sms. Маловероятно, смотри выше.
+100500 За пожилыми людьми нужен присмотр! Не полениться, а просто прислушаться, приглядеться какой-такой очередной пионЭр вдруг решил помочь дедушке у ТСО типабэзвозмэздно. А шо делать 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 24 кві, 2017 14:35
DmitryZP написав: OschadbankUA написав:Согтрудники банка не меняют самостоятельно фин.номера клиентов.
1) Технически есть такая возможность или нет? Или же нужен подтверждающий код на прежний финансовый номер? Хотя в принципе если номер утерян и нужно подвязать новый номер, то никакого кода не нужно. Значит возможность есть. Другое дело если нужно заявление от клиента, копия паспорта и т.д. 2) Можно ли изменить фин.номер в терминале без наличия старого номера? Например введя какой-то набор данных с терминала (слово-пароль, пин код к карте и т.д.)
Добрый день! Когда Вы меняете номер в отделении банка, то пишется заявление и клиента идентифицируют на месте с паспортом. Когда Вы меняете номер телефона через банкомат или терминал, то необходима карта, и идентификация клиента проходит через пин-код
-
OschadbankUA
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 38 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 кві, 2017 14:41
vetal11gl написав:Близько місяця тому я прийшов в головне відділення ОЩАДБАНКУ м.Вінниця. щоб відкрити рахунок у цінних паперах. До мене підійшов працівник банку,дізнався що мене цікавить. Після 10 хв перебування в офісі керівника відділеня,мене попросили зачекати,доки керівник відділення прибуде на робоче місце. Дізнавшись скільки мені потрібно чекати. Я залишив свій контакт. номер тел. для зв'язку. Через дві години зі мною зв'язався керівник відділення банку, який власне і відповідав за корпоративне обслуговування клієнтів. АТ „Ощадбанк” є найбільшим оператором ринку державних цінних паперів, має статус первинного дилера на ринку облігацій внутрішньої державної позики і утримує лідируючі позиції на ринку корпоративних цінних паперів. Та надає наступні послуги: -операції з корпоративними облігаціями, муніципальними облігаціями та облігаціями банків: купівля-продаж корпоративних облігацій та облігацій банків за дорученням клієнта; -операції з акціями: купівля-продаж акцій за дорученням клієнта.
Всі вищезазначені операції цікавили мене на момент ведення розмови з працівником банку,який в ході нашої розмови тільки дізнався про подібні послуги банку. Керівник відділення попросив зачекати декілька днів для уточнення данної інформації. Через декілька днів я отримав контакти головного управління по ринку цінних паперів. в м. Київ. Хід розмови з представником управління не задався з самого початку, так як мені довелось пояснювати що таке ОВДП і які вони існують в Україні. Задавши ще декілька питання працівникові мені в грубій формі відповіли,що я задаю такі питання на які навіть представник банку не може дати відповідь. Після чого представник банку повісив слухавку. А тепер в Україні економічний розвиток спрямований на стимулювання внутрішнього та зовнішнього інвестора та залучення інвестиційного капіталу?
Доброго дня! Інформація передана до керівництва. Зі співробітниками буде проведено додаткове навчання
-
OschadbankUA
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 кві, 2017 14:53
В родителей была ситуация когда смс перестали приходить вообще. Тогда в отделении сказали что в системе другой номер. Через несколько недель с помощью сотрудников отделения исправили. Но как в системе мог оказаться другой номер ?
---
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 24 кві, 2017 16:55
веб банкинг у кого то работает ?
-
designarm
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 кві, 2017 16:58
OschadbankUA, як в ІБ (ощад 24) змінити фінансовий номер мобільного телефону?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 24 кві, 2017 17:19
Квесторе_поверніться написав:OschadbankUA, як в ІБ (ощад 24) змінити фінансовий номер мобільного телефону?
В нас немає такої можливості у веб-банкінгу
-
OschadbankUA
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-