Ощадбанк (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 10011002100310041005 ... 1858>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Ощадбанк (2005 - 2021) 2.4 5 508
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
30%
154
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
27%
138
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
21%
107
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
13%
64
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
9%
45
Всього голосів : 508
Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2017 13:21

DmitryZP
1) кода не было :(
2) не пробовал, кажись там такого нет (не было почти год назад)

ПС. Есть оч. простой приёмчик! Перенаправление СМСок с одного номера на другой. Прекрасно работает у Киевстара. Но первичный телефон при этом д.б. выключен (не в сети)
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2017 13:37

clientage
Переадресацию сначала нужно включить, а постороннему человеку это можно сделать только с телефона, который переадресуется.
Нечего гадать на кофейной гуще, мало инфы.
ИМХО,
99,9% залет клиента с разглашением конфиденциальной информации. Не знал, не понимал, не читал, не придал значения, доверил родственнику, водителю, соседу и т.д. и т.пр.
0,05% - участие сотрудника банка. Маловероятно, так как доступ в программу протоколируется по личному ID и влет с последствиями неизбежен;
0,05 - участие струдника мобильного оператора для переадресации sms. Маловероятно, смотри выше.
acsir

Подякував: 24 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2017 13:56

ОЩАДБАНК - для корпоративних клієнтів.

Близько місяця тому я прийшов в головне відділення ОЩАДБАНКУ м.Вінниця. щоб відкрити рахунок у цінних паперах. До мене підійшов працівник банку,дізнався що мене цікавить. Після 10 хв перебування в офісі керівника відділеня,мене попросили зачекати,доки керівник відділення прибуде на робоче місце. Дізнавшись скільки мені потрібно чекати.
Я залишив свій контакт. номер тел. для зв'язку. Через дві години зі мною зв'язався керівник відділення банку, який власне і відповідав за корпоративне обслуговування клієнтів.

АТ „Ощадбанк” є найбільшим оператором ринку державних цінних паперів, має статус первинного дилера на ринку облігацій внутрішньої державної позики і утримує лідируючі позиції на ринку корпоративних цінних паперів. Та надає наступні послуги:
-операції з корпоративними облігаціями, муніципальними облігаціями та облігаціями банків:
купівля-продаж корпоративних облігацій та облігацій банків за дорученням клієнта;
-операції з акціями:
купівля-продаж акцій за дорученням клієнта.

Всі вищезазначені операції цікавили мене на момент ведення розмови з працівником банку,який в ході нашої розмови тільки дізнався про подібні послуги банку.
Керівник відділення попросив зачекати декілька днів для уточнення данної інформації.
Через декілька днів я отримав контакти головного управління по ринку цінних паперів. в м. Київ.
Хід розмови з представником управління не задався з самого початку, так як мені довелось пояснювати що таке ОВДП і які вони існують в Україні. Задавши ще декілька питання працівникові мені в грубій формі відповіли,що я задаю такі питання на які навіть представник банку не може дати відповідь. Після чого представник банку повісив слухавку.

А тепер в Україні економічний розвиток спрямований на стимулювання внутрішнього та зовнішнього інвестора та залучення інвестиційного капіталу?
vetal11gl

Подякував: 1 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2017 13:56

acsir написав:clientage
Переадресацию сначала нужно включить, а постороннему человеку это можно сделать только с телефона, который переадресуется.
Нечего гадать на кофейной гуще, мало инфы.
ИМХО,
99,9% залет клиента с разглашением конфиденциальной информации. Не знал, не понимал, не читал, не придал значения, доверил родственнику, водителю, соседу и т.д. и т.пр.
0,05% - участие сотрудника банка. Маловероятно, так как доступ в программу протоколируется по личному ID и влет с последствиями неизбежен;
0,05 - участие струдника мобильного оператора для переадресации sms. Маловероятно, смотри выше.

+100500
За пожилыми людьми нужен присмотр! Не полениться, а просто прислушаться, приглядеться какой-такой очередной пионЭр вдруг решил помочь дедушке у ТСО типабэзвозмэздно. А шо делать :| :|
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2017 14:35

DmitryZP написав:
  OschadbankUA написав:Согтрудники банка не меняют самостоятельно фин.номера клиентов.

1) Технически есть такая возможность или нет? Или же нужен подтверждающий код на прежний финансовый номер? Хотя в принципе если номер утерян и нужно подвязать новый номер, то никакого кода не нужно. Значит возможность есть. Другое дело если нужно заявление от клиента, копия паспорта и т.д.
2) Можно ли изменить фин.номер в терминале без наличия старого номера? Например введя какой-то набор данных с терминала (слово-пароль, пин код к карте и т.д.)

Добрый день!
Когда Вы меняете номер в отделении банка, то пишется заявление и клиента идентифицируют на месте с паспортом. Когда Вы меняете номер телефона через банкомат или терминал, то необходима карта, и идентификация клиента проходит через пин-код
OschadbankUA

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2017 14:41

vetal11gl написав:Близько місяця тому я прийшов в головне відділення ОЩАДБАНКУ м.Вінниця. щоб відкрити рахунок у цінних паперах. До мене підійшов працівник банку,дізнався що мене цікавить. Після 10 хв перебування в офісі керівника відділеня,мене попросили зачекати,доки керівник відділення прибуде на робоче місце. Дізнавшись скільки мені потрібно чекати.
Я залишив свій контакт. номер тел. для зв'язку. Через дві години зі мною зв'язався керівник відділення банку, який власне і відповідав за корпоративне обслуговування клієнтів.

АТ „Ощадбанк” є найбільшим оператором ринку державних цінних паперів, має статус первинного дилера на ринку облігацій внутрішньої державної позики і утримує лідируючі позиції на ринку корпоративних цінних паперів. Та надає наступні послуги:
-операції з корпоративними облігаціями, муніципальними облігаціями та облігаціями банків:
купівля-продаж корпоративних облігацій та облігацій банків за дорученням клієнта;
-операції з акціями:
купівля-продаж акцій за дорученням клієнта.

Всі вищезазначені операції цікавили мене на момент ведення розмови з працівником банку,який в ході нашої розмови тільки дізнався про подібні послуги банку.
Керівник відділення попросив зачекати декілька днів для уточнення данної інформації.
Через декілька днів я отримав контакти головного управління по ринку цінних паперів. в м. Київ.
Хід розмови з представником управління не задався з самого початку, так як мені довелось пояснювати що таке ОВДП і які вони існують в Україні. Задавши ще декілька питання працівникові мені в грубій формі відповіли,що я задаю такі питання на які навіть представник банку не може дати відповідь. Після чого представник банку повісив слухавку.

А тепер в Україні економічний розвиток спрямований на стимулювання внутрішнього та зовнішнього інвестора та залучення інвестиційного капіталу?

Доброго дня! Інформація передана до керівництва. Зі співробітниками буде проведено додаткове навчання
OschadbankUA

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2017 14:53

В родителей была ситуация когда смс перестали приходить вообще. Тогда в отделении сказали что в системе другой номер.
Через несколько недель с помощью сотрудников отделения исправили.
Но как в системе мог оказаться другой номер ?

---
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2017 16:55

Re: Ощадбанк

веб банкинг у кого то работает ?
designarm

Подякував: 14 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2017 16:58

OschadbankUA, як в ІБ (ощад 24) змінити фінансовий номер мобільного телефону?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 кві, 2017 17:19

Квесторе_поверніться написав:OschadbankUA, як в ІБ (ощад 24) змінити фінансовий номер мобільного телефону?

В нас немає такої можливості у веб-банкінгу
OschadbankUA

Заблокований

Профіль

#<1 ... 10011002100310041005 ... 1858>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему