Аlександр Наприклад потрібно мені 10 тис дол або 20 Відкриваю дол карту в ПІБ поповню на цю суму. Знімаю в США в будь якому банку готівку. Скільки це буде коштувати мені і які ліміти ПІБ ?
Ukrainian написав:Аlександр Наприклад потрібно мені 10 тис дол або 20 Відкриваю дол карту в ПІБ поповню на цю суму. Знімаю в США в будь якому банку готівку. Скільки це буде коштувати мені і які ліміти ПІБ ?
1%-2% Дороге задоволення.
Вообще-то карты предназначены для расчетов безналом. Или в США и Европе так сложно с терминалами?
А если действительно оперируете суммами $10 - 20 тыс, то тогда рекомендую открывать PIB Perfect с бескомиссионным снятием за бугром. Лимиты на снятие в частном порядке.
Ukrainian написав:Аlександр Наприклад потрібно мені 10 тис дол або 20 Відкриваю дол карту в ПІБ поповню на цю суму. Знімаю в США в будь якому банку готівку. Скільки це буде коштувати мені і які ліміти ПІБ ?
1%-2% Дороге задоволення.
Вообще-то карты предназначены для расчетов безналом. Или в США и Европе так сложно с терминалами?
А если действительно оперируете суммами $10 - 20 тыс, то тогда рекомендую открывать PIB Perfect с бескомиссионным снятием за бугром. Лимиты на снятие в частном порядке.
mike41 написав:Гріх не скористатися такою пропозицією.
Например, я себя не представляю с такой суммой наличных за границей, пребываючи месяц-другой. Где ее хранить все это время? Или постоянно носить с собой, к сясь по сторонам?
Разве что только, это разовая операция по оплате чего-то или пополнения зарубежного счета.
Гривня продовжує радувати гривнедепозитчиків Уже приблизно 2 роки дохідність депозитів у гривні суттєво більша за доларові. Це навіть якщо не застосовувати сезонну стратегію. Приклад - Виплати по Трасту 5.01 (курс був 27.85) покалав на півроку. На даний момент дохідність еквівалентна доларовому депозит зі ставкою 44% Пам'ятаю Ukrainian дуже переживав про гривнедепзитчиків зимою. Так от особисто чудово себе почуваю з 85% у гривні.